Top Bedrijf

In 2021 al 16 panelen via Eneco door Solar Evolution laten leggen, toen was mijn ervaring al dat dit een topbedrijf was. Afgelopen dinsdag heeft Solar Evolution er 12 bij gelegd in totaal nu 28 panelen, vooraf heeft Alex mij meterkast vervangen voor een 3 fase aansluiting. De mannen werken veilig en keurig netjes, kennissen van ons hebben inmiddels ook al panelen van Solar evolution en waren ook zeer te spreken vanaf offerte tot installatie datum. Echt een pluim voor de monteurs, Alex, Nawien, Patrick en Paul. Echt een top bedrijf!!!!!

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie

Een echte aanrader! open, eerlijk, transparant en vooral betrouwbaar

Een echte aanrader! Goed bedrijf voor aanschaf + plaatsen zonnepanelen. Nette installateurs, geen ongure types die het wel "eventjes fiksen". Komen ook op schouw, indien gewenst. Totaal geen "zonnepanelen cowboys"; open, eerlijk, transparant en vooral betrouwbaar. Verder ook goede nazorg; ik had verschillende vragen na plaatsen, die direct keurig werden beantwoord. In mijn optiek zijn ze echte vak fanaten, die veel weten en mij goed hebben kunnen adviseren. Voor zonnepanelen ook wel gewenst, gezien de lange levensduur en eventuele garantie.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid