Uitstekend geholpen

Mijn bril was gebroken en kon direct aan een nieuwe bril geholpen worden.

Uitstekende service en veel kennis van zaken

Uitstekende service en veel kennis van zaken. Oogmeting doen ze op een heel nauwkeurige manier en het resultaat is een perfecte bril.

Deskundig, geduldig en vriendelijk advies. Ik ben heel tevreden.

Heel goede ervaring. Personeel neemt de tijd is deskundig en klantgericht. Een heel prettige winkel om te komen en monturen in verschillende prijsklassen. Dus voor ieder wat wils.

Hartelijk ontvangen en fijn passend advies

Ik kwam voor mijn eerste bril en had al in mijn hoofd zitten wat ik qua model mooi zou vinden. De verkoopster kon daar meteen op inspelen en hielp met kiezen van een montuur dat aan mijn wensen voldeed en ook goed past bij mij. Alleen nog maar complimenten gehad en ontzettend blij mee!

Een hele fijne ervaring

Prettig en professioneel geholpen, fijne mensen in een mooie winkel omgeving.

Al jaren klant bij Brilservice/EyeCare en tot volle tevredenheid !

Tot volle tevredenheid !

Zeer klantvriendelijk en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik voelde me goed geholpen bij het zoeken van een bril. Personeel nam de tijd, gaf me een plekje om te zitten, waar ik zonder mondkapje mocht proberen. Soms zorgen de coronamaatregelen voor stress en druk, maar hier niet. Heel fijn en verder erg tevreden met de prijs en kwaliteit,

Ruime keuze en er wordt goed meegedacht.

Ik word goed geholpen op een persoonlijke wijze. Mogelijkheid om lenzen eerst te testen voor deze voor een half jaar aangeschaft worden. Mooie collectie brillen en zonnebrillen.

Goede ervaring.

Had een leesbril nodig. Ben perfect geholpen. Goede begeleiding. Sympathiek ook.

Adviezen prima, prettige behandeling, afspraken goed nagekomen

Fantastisch

Eerst oogmeting en toen op zoek naar nieuwe bril. Altijd lastig maar prettig geholpen en precies een bril uitgezocht die prima bij mij past met hulp van een medewerker

Vriendelijk. Duidelijk. Service gericht. Uitstekende keuze. Snelle levering.

Top geholpen

Ik ging voor lenzen goede oogmeting en in 1 keer de juiste lenzen terwijl bij een andere opticien ik vier verschillende soorten lenzen heb geprobeerd en had toen de moed op gegeven . Kan nu niet meer zonder lenzen er ging een wereld voor me open .

deskundige en prettige behandeling

Door optometrist doorverwezen naar oogarts n.a.v. oogmeting met vermoeden van staar. Wel nieuw montuur uitgezocht en gekozen. Nadat oogarts een beoordeling had gedaan terug naar de winkel voor nieuwe meting en bril. Het gekozen montuur is opzij gelegd totdat ik de bril kon laten maken.

Geweldig: professionele en klantvriendelijk

Goed service

Niet goed

Al een aantal jaren klant bij deze winkel. Bril plus glazen besteld voor een kind en we wachten al 5 weken en nog niets. Tweemaal gebeld en kreeg 2 verschillende antwoorden. Nu voor de derde keer gebeld en heel misschien komt de bril en de glazen later. Heel erg jammer dit

Tevreden

Ik ben wel tevreden maar wilde echte glazen wat me werd afgeraden, zit nu toch met van die ‘plastic’ glazen. Ben wel super vriendelijk en netjes geholpen

Over EyeCare

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!