Je kan er altijd terecht! Service staat hoog in het vaandel. Men zoekt net zolang naar een passende oplossing en je hoeft er niets eens om te vragen. Wij raden Eyecare Kaasschieter zeker aan!
Ik ben zeer tevreden. Goede service en zeer vriendelijk.
Goed geholpen bij aankoop van mijn bril, en later bijstellen van de pootjes
twee keer eerder bij EyeCare geweest om gratis mijn bril direct te laten repareren. Nu klant geworden,ogen laten op controleren en een nieuwe bril gekocht,met varia focus glazen.
Goede know how, degelijk advies en perfecte service. Alles waarvoor je naar deze opticien gaat.
Wij zijn zeer tevreden. Goede service. Klantvriendelijk, ook voor kinderen, met de oogmeting en bril uit kiezen.
Oogmeting vriendelijk en goed. Bijstellen montuur minder goed.
Erg vriendelijk ,heel goede oogmeting, prima advies.
Ik ben mee gekomen vanuit Maarn toen de vestiging in Maarn opgeheven is als opticien. Wordt goed geholpen vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Dorpsstraat 258
3925 KK Sherpenzeel
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!