Duidelijk

Ik heb een duidelijke uitleg gekregen. Er is echt de tijd genomen voor je. Afspraak maken was makkelijk en duidelijk. Heel vriendelijk en behulpzaam. Voor mij een dikke tien.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: oogmeting, zonnebril

Geholpen en gerustgesteld

Toen ik op mijn 21e werd gediagnostiseerd met Keratoconus, heb ik eigenlijk altijd harde lenzen gedragen. Helaas nam de kwaliteit/zicht van mijn visie met mijn oude lenzen steeds meer af. Vooral 's-avonds tijdens het autorijden zag ik steeds meer strooilicht en werd ik onzeker. Volgens mijn oude opticien was deze lenzen de beste oplossing voor mij. Drie maanden geleden maakt ik mijn eerste afspraak bij het Keratoconuscentrum Nederland, omdat ik las dat er andere innoverende oplossingen bestonden voor mijn keratoconus (speciale lenzen en een bril!) Na mijn eerste afspraak werden een aantal zaken duidelijk. Chrétien kon bij mij nieuwe harde lenzen en een bril aanmeten. Deze heb ik nu al twee maanden in mijn bezit. Ik ben erg te spreken over deze oplossingen, zeker de bril heeft mij zeer verrast. Waar ik vroeger buiten mijn lenzen om slecht/weinig zag, kan ik nu bijna alles scherp zien. Ik voel mij gehoord en geholpen, mijn visie is verbeterd t.o.v. mijn oude lenzen. Aanrader dus!

Zeer vakbekwaam

Ik ben meer dan tevreden over het Keratoconuscentrum! De bevlogenheid van Chrétien is fantastisch, het niet accepteren van "dit is een o.k. oplossing" is kenmerkend voor het Keratoconus centrum. Doorgaan, opnieuw beginnen en weer een afspraak plannen totdat uiteindelijk het gewenste resultaat bereikt is. De accurate manier van werken en de ongelofelijke kennis van deze materie is met geen pen te beschrijven. Chrétien neemt alle tijd voor je, legt de zaken duidelijk uit en probeert ten alle tijden de beste oplossing voor het verbeteren van je zicht te vinden. Chrétien heeft jarenlange ervaring met de aanpassing van lenzen voor keratoconus en blijft zeer enthousiast nieuwe technologieën ontwikkelen. Kortom, een buitengewoon vakbekwaam en bovenal een zeer vriendelijk persoon!

• Waar kent u de optiek van? internet

Er wordt veel aandacht besteed

Men neemt veel tijd om een goede meting uit te voeren.

Iben heel erg blij

Ik was heel tevredenheid

• Waar kent u de optiek van? anders

Klasse werk en top service/aandacht!

Na doorverwezen te zijn door Bergman clinic werd ik zeer goed ontvangen en geholpen. De aandacht én service die aangeboden werd bij het aanmeten van de adequate glazen voor mijn lees en computer bril. Vakkundige uitleg en toetsing. Duidelijkheid en inzicht in de metingen omtrent mijn keracotonus.. Mijn ogen gingen "letterlijk" open en ik stond met verbazing te kijken wat andere opticien niet voor elkaar kregen. ( 2 eerdere brillen door hun aangemeten). Ik verliet het keracotonus centrum zeer enthousiast en kan ze absoluut aanbevelen!

• Ervaring met: aankoop van brillenglazen, oogmeting, Optometrisch onderzoek

Deskundig

Vriendelijk en kundig personeel. Beantwoorden al je vragen en denken met je mee. Zeker aan te raden!!

• Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting
  • Waar kent u de optiek van? anders

Deskundig en zeer klantgericht geholpen.

Het Keratoconus Centrum verdient absoluut 5 van de 5 sterren. Hun team van deskundigen biedt uitstekende zorg en neemt de tijd om elke patiënt grondig te helpen. De klantvriendelijkheid is super, waardoor je je altijd op je gemak en goed geïnformeerd voelt. Ze nemen echt de tijd om je te helpen. Ik kan dit centrum ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zorg voor keratoconus.

• Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties

Excellent service and understanding of the condition!

The doctor and staff are very skilled, while showing patience and understanding of the condition of keratoconus. In my case, we first tried soft keratoconic lenses which did not work sufficiently. Then, in the same examination we immediately switched to the option of scleral lenses. Since I was inexperienced with scleral lenses, the doctor had the skill to patiently guide me through the fitting process, as well as the process of getting the lenses in and out. After some time from the first appointment, the scleral lenses were sent to my home address, which was very convenient. It is important to understand that fitting scleral lenses is not an easy process and requires a good amount/combination of skill, accurate guesses and persistence. After adjusting to my first pair of scleral lenses (during an adequate amount of time), there was a second appointment to determine the quality of the fitting. We then decided to keep the right lens as is, while placing a new order for the left lens - with enhanced power and contribution of wavefront technology. As soon as the new left lens arrived, I was happy to realise that the fitting process had led to a reasonably good outcome - in terms of vision improvement. Considering the difficulty of the fitting process, it can be said that the fitting was successful in the minimum number of tries. I am happy to recommend this centre to people who chronically suffer from keratoconus and need to find a good and realiable solution for the future.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek
  • Waar kent u de optiek van? internet

Super vriendelijk en goed geholpen!

Ik vond het super fijn dat ik eindelijk echt werd geholpen na vele opticien bezoekjes. Met fijne deskundigheid werd alles me duidelijk uitgelegd waarna er echt alles uit werd gehaald om voor mij het beste resultaat te krijgen!

• Ervaring met: aankoop van brillenglazen, oogmeting, Optometrisch onderzoek

Goeie ervaring

Goeie ervaring

Boven alle verwachting

Ik ben zeer geholpen met metingen en uitproberen van scleralenzen.

• Ervaring met: aankoop van contactlenzen, Optometrisch onderzoek
  • Waar kent u de optiek van? internet

Uiterst uitzonderlijk goede dienstverlening!

Ik kan het niet anders verwoorden; ik ben namelijk zo blij en verrast door de oprechte, goede fijne zorg en benadering van Keratoconus Centrum Nederland! Het geduld; de tijd die voor jou als patiënt wordt genomen en de passie voor de juiste en professionele goede zorg proef je elk moment. De communicatie is duidelijk en transparant van A tot Z. Er wordt elk moment voor jou welbevinden met je meegedacht. Met z'n uitzonderlijke aandoening is dit zeer gewenst! Door speciale apparatuur konden bij mij toch metingen worden gedaan, die elders niet meer mogelijk waren voor met name mijn rechter oog. Keratoconus Centrum Nederland was nog mijn enige hoop op mogelijke aanpassingen, zodat ik nog geen hoornvliestransplantatie zou moeten hoeven ondergaan. Ik kan met grote blijdschap zeggen dat de reis naar Keratoconus Centrum Nederland het meer dan waard is geweest. Ik zou iedereen in een soortgelijke situatie willen adviseren om voor het overgaan tot een risicovolle hoornvliestransplantatie, eerst een bezoek te brengen aan Keratoconus Centrum Nederland. Het is niet gegarandeerd dat ze je kunnen helpen, maar het is zeker de moeite van het proberen waard! Nooit gedacht dat ik nog eens een brilmontuur zou kunnen en willen aanschaffen, maar ik ga nu werkelijk naar een opticien! :) Ik ben hier ontzettend blij mee en kan voorlopig vooruit met nieuw aangemeten scleralenzen en zelfs een bril! Ik kijk ernaar uit hoe ik dit alles ga ervaren! Keratoconus Centrum Nederland heeft mij door alles, nieuw vertrouwen en nieuwe hoop voor de toekomst gegeven! Mijn dank is zeer groot!!

Een uitkomst!

Bij meerdere instellingen geweest maar niemand kon mij vertellen of ik wel of niet keratoconus had. Uiteindelijk hier naar toe verwezen en wat een uitkomst! Zelf ben ik niet goed met lenzen en overal was dat perse nodig. Hier hebben ze gewoon brilglazen voor keratoconus! Heeel blij mee! Zeer kundig en zeer vriendelijk! Ook mijn vader met keratoconus hier naar toe gestuurd. Die dacht ook dat er geen betere mogelijkheden waren maar ook bij hem ging er een nieuwe wereld open. Een speciale andere lens en voila! Kortom: een uitkomst en zeker een aanrader! Wij zullen blijven terugkomen.

• Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, zonnebril
  • Waar kent u de optiek van? anders

Met volle begrip en zorg begrepen.

Zeer dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen en zo onwijs goed ben geholpen. Niemand die het beter begrijpt. Het gevoel dat je wordt begrepen en er wordt naar je geluisterd. Uitstekende service!

Vriendelijk en betrokken

Professioneel, klantvriendelijk, servicegericht, vertrouwenwekkend

• Waar kent u de optiek van? anders

Een expert die de tijd neemt, voor jou.

Erg prettige ervaring gehad en ben echt erg blij met het eind resultaat. Een groot pluspunt ten opzichte van andere Keratoconus centra is dat er hier echt goed de tijd genomen word om alle opties tot in de puntjes uit te zoeken.

• Waar kent u de optiek van? via vrienden/kennissen/familie of relaties

optimale ervaring. Je wordt als mens gezien en behandeld.

Wachttijd tot 1e afspraak lang maar zeker de moeite van het wachten waard.

• Communicatie
  • Professionaliteit medewerkers N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, oogmeting, Optometrisch onderzoek

Professioneel en zeer prettig

Mijn bezoek aan het keratoconuscentrum was ontzettend prettig. Er werd ruim de tijd genomen voor mijn situatie, ik kreeg heel veel uitleg, dhr Frambach heeft ontzettend veel kennis van - en ervaring met keratoconus en heeft de mogelijkheden goed op een rij gezet. Verder voelde ik me erg op mijn gemak.

• Ervaring met: oogmeting, Optometrisch onderzoek

Naar tevredenheid geholpen

Er wordt goed geluisterd. Er is ruimte voor vragen. Ik heb het gevoel dat er altijd genoeg tijd is.

• Ervaring met: contactlenscontrole

Perfecte lenzen

Perfecte lenzen

Duidelijk en goede informatie

• Waar kent u de optiek van? internet

Ze nemen echt de tijd voor je.

Zeer uitgebreid in het passen en meten vd keratoconus

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Snelheid dienstverlening
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril

TOP!

Ze zijn ontzettend vriendelijk meedenkend en kundig

• Waar kent u de optiek van? internet

Zorgvuldige meting. Goede uitleg.

• Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting

Boerhaavelaan 40