Laagdrempelig, volledig en handig

Goede betaalbare Excelcursus voor elk niveau.

Heel tevreden over de duidelijke uitleg!

Gewoon geweldig!

Uitstekende service bedankt

Dank voor de flexibiliteit Londen. Heel fijn datik mijn cursussen uit kan stellen nu mijn gezondheid studeren even niet toelaat

Super handig in gebruik en goed aanbod aan cursussen!

Tot nu toe zeer tevreden !

Ik zit momenteel in mijn gratis week en ik ben begonnen met de cursus Photoshop CC 2020 met als instructeur de heer Martijn van Weeghel en ik moet zeggen, de videoclips zijn net lang genoeg om elke keer een duidelijke en deskundige uitleg te geven over het betreffende item. Het is ook een basiscursus dus niet alle details worden al belicht, maar niet getreurd, er is ook een cursus voor gevorderden en daar ga ik zeker ook op springen nadat ik deze basiscursus heb afgerond. Mensen, iedereen die grafisch ontwerpen wil leren, bijvoorbeeld Photoshop, die moet terecht bij Soofos.nl. Tot genoegen, een tot nu toe tevreden cursist, Marc Dierickx

Een ongelofelijke ontdekking, prijs, kwaliteit en eenvoudig een 10 op 10

Waarom maken jullie niet meer reclame in Vlaanderen, ik was al lang op zoek naar zo'n online cursussen en heb het toevallig ontdekt. Ik ben begonnen met totaal verschillende lessenreeksen en het is aangenaam om iets nieuws te leren. Leeftijd speelt zeker geen rol want ik ben 73 jaar en ben er alle dagen mee bezig.

Goede inhoud en duidelijk

Ik heb MailChimp en WordPress gevolgd en vond de cursussen heel prettig. Goed opgezet, duidelijk en snel te te passen in je eigen werk. Stimuleerde om mij nog meer in tools te verdiepen.

zeer goed

tot nu toe al een hoop geleerd,super handig en echt een aanrader

snel geholpen, fijn

's avonds een vraag gesteld en de volgende middag al voor me opgelost. Super, dank je wel

Op deze manier kan iedereen eenvoudig leren

Meestal heb ik niet zo'n zin om te luisteren naar uitleg over programma's of het lezen van handleidingen. Het photoshop programma CS5 is echter vrijwel onmogelijk autodidactisch onder de knie te krijgen. Ik volg nu via Soofos de cursus photoshop Cs5/Cs6 van Martijn van Weeghel. Op duidelijke, begrijpende manier wordt me stap- voor stap alles uitgelegd. Een groot voordeel voor iemand die gelijk aan de slag wil. Ik werk gelijkertijd op een 2e scherm mee zodat ik het geleerde gelijk kan uitvoeren. Prima modus!!

Ik heb mijn twijfels

Serieuze partij, maar ik heb mijn twijfels over de kwaliteit van sommige cursussen.

zeer duidelijk

vind het ideale cursus lekker in eigen tempo met duidelijke video,s en uitleg en zeer veel cursussen te volgen zocht zoiets al jaren gewoon top

Mooie en goed uitgelegd de cursussen

Deze cursussen zijn mooi en goed uitgelegd het filmt materiaal is ook zeer duidelijk

Vind het uitstekend hoe goed de lessen worden gegeven

Vind het uitstekend hoe goed de lessen worden gegeven

Super leuk en leerzaam

Al een tijdje op zoek naar een plek waar ik makkelijk iets nieuws kan leren. Elke keer is er wel weer iets nieuws te vinden. Ongelofelijk hoeveel dingen je online kan leren. Nog lang niet uitgeleerd :).

Een goede uitgebreide cursus die ik gewoon thuis kan volgen!

Wij zitten met een klein clupje samen om deze cursus te doen. De hulp van iemand erbij met ervaring is helemaal fijn!! Daardoor kunnen we thuis weer verder. Het is echt fijn en stimulerend om het samen te doen...

Yogabreak Beweeg /Ontspan

Ik geef mindfulness aan kinderen. Deze keer heb ik een bewegelijke groep kinderen. Ik zocht yoga wat ze kan gronden. De energie kanaliseren. Soofos had gratis 5 yoga lessen Ik leer ze uit mijn hoofd en geef ze: de kinderen deden heel goed mee en...T werkt. 7 minuten achter elkaar yoga! Ik heb 25 lessen gekocht. Heel betaalbaar. Je kunt de les ook aanzetten en samen met de kinderen doen. Groet Mirjam van www.dansendleren.nl

heb geen negatieve op of aanmerkingen

Het bestellen en plaatsen van een bestelling ging uiterst soepel en het was zo gebeurt

Ideaal voor starters

Als je net je eerste cursus hebt geschreven en je hebt nul euro budget om een abonnement voor een platform te betalen en dus ook geen budget hebt om zelf al een reclamecampagne te starten op bijv facebook of insta, is het ideaal om hier te beginnen. Soofos doet namelijk ook zijn best om jouw cursus te verkopen. Ik heb binnen 5 dagen al drie cursisten die de cursus via het lidmaatschap van Soofos hebben aangeschaft. Zo kan ik al reviews verzamelen en krijg ik een percentage van de opbrengst van het lidmaatschap. Dat kan ik straks gebruiken voor de facebookcampagne. Stap voor stap ga je opbouwen en daarbij krijg je een fantastische begeleiding. Ik ben niet zo technisch, heb veel vragen en ik wordt bij elke vraag geholpen. Het vullen van de cursus met je lessen is heel eenvoudig, iedereen kan het. En als je iets niet weet stuur je gewoon een mailtje. Een aanrader!

Superteam van Soofos

Wat een goede keuze om mijn cursus onder te brengen bij Soofos. Ik begaf me helemaal op nieuw terrein met het maken van een online cursus en ik had nogal wat vragen. Al deze vragen kon ik stellen, eerst in een ingepland gesprek met één van de oprichters Anton. Dat persoonlijke contact gaf al zoveel vertrouwen dat ik niet eens verder heb gekeken naar andere platforms. De persoonlijke benadering en de inzet waarmee ze het jou als docent naar de zin willen maken is voortreffelijk. Een superteam dat vaak al binnen één dag antwoord geeft op je vragen. En hebben ze dat antwoord niet direct, dan denken ze mee aan een andere oplossing. Tijdens het maakproces van mijn cursus kwam ik hier en daar wat onduidelijkheden tegen en ook dat hebben ze na mijn opmerkingen direct aangepast om het voor de gebruiker duidelijker te maken. De service zoals je die overal zou willen tegenkomen. Echt top!

helder duidelijk en leuk te volgen

goede presentator heldere uitleg fijn om naar te luisteren

Superleuk abonnement voor onze werknemers

Al onze medewerkers mogen gebruik maken van het online abonnement van Soofos. Er worden heel veel leuke cursussen gedaan en de mensen zijn erg enthousiast. Het is een leuk extraatje om aan te bieden. Er zit echt van alles en nog wat tussen de cursussen. Ook voor mij als beheerder van de omgeving is het prettig werken met de mensen van Soofos. Leuk contact, snelle reacties, altijd behulpzaam en duidelijk. Wij zijn zeer tevreden!!

Teveel mail

Het lijkt op stalken

Heel snel en vriendelijk

Ik had iets verkeerd doorgegeven en ben de dag zelf al geholpen. Heel fijn.

fijne ervaring

Soofos heeft vele cursussen, het voordeel van de cursus Xcode Swift is dat het in het Nederlands is en dat het heel fijn is om de video's te bekijken en naar de spreker te luisteren. Helaas zijn er niet veel kleine opdrachten.

Over Soofos

Met Soofos maken we van leren een ervaring: wij geloven dat je leert door te doen. Met honderden praktische, Nederlandstalige online cursussen leer je snel nieuwe vaardigheden.