Fantastisch
Altijd vriendelijke service en prima kwaliteit van afgeleverde werkzaam en goed prijs/prestatie verhouding
Idem
Al vele jaren bij Maas in Aalsmeer. Zelfs na verhuizingen gebleven. Gewoon een garage met goede service en weinig gedoe. Zeer tevreden.
Persoonlijk in de benadering.. Kon op korte termijn afspreken. Veel goedkoper dan andere garage. Correcte prijsopgaaf) geen verrassingen). Goed advies overige status auto
goede service, goed contact
het was een uitstekende ervaring
Werden serieus genomen. Gelijk een correcte beslissing genomen en op grond van de garantie netjes afgehandeld.
Ontvangst en service is gewoon erg goed
Ik kwam voor een fiets en werd zeer vriendelijk geholpen en geduldig werd alles uitgelegd. Er werd tijd voor genomen om alles uit te proberen zonder nadruk te leggen op de verkoop hiervan. En dat ervaarde ik als zeer prettig.
Ze nemen je als klant serieus.
Al jaren klant en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen. Gewoon een goede garage zonder poespas.
Al jaren klant, nooit te klagen gehad. Snel en correct. Eerlijke prijzen en monteurs die met de vordering van de techniek meegaan.
Tevreden
Super fijne ervaring met AutoMaas. Zelf nul verstand van het aanschaffen van een tweedehands auto maar alles is me netjes uitgelegd en ik kan veilig de weg op!
Netjes te woord gestaan, goede uitleg, belletje omtrent de onkosten en reparatie.
Prima, vriendelijk en snel geholpen
Prettige garage. Kleinschalig met een persoonlijke benadering en deskundig meest ervaren personeel.
Vriendelijke ontvangst en de monteur die aan je auto gewerkt heeft komt persoonlijk uitleggen wat hij aan je auto heeft gedaan.
Zeer netjes geholpen. Goeie koffie en een prima prijs/kwaliteitverhouding
Alles was helemaal goed
Ook al vind ik het heel jammer dat zij geen erkende Seat dealer meer zijn, heb ik er toch voor gekozenom met mijn auto bij Vakgarage auto Maas in onderhoud te blijven. Hun service is heel goed, ze zijn klantvriendelijk en er wordt altijd goed meegedacht en geadviseerd en zeer flexibel met inplannen.
Sinds 2013 Bij Auto Maas.Als bejaarde gebruiker ben ik blij, dat ik öuderwets"een afspraak kan maken , want deze review gaat ook weer langer dan 30 seconden duren voor mij.