Werd snel geholpen goede service
Garage Maas is een betrouwbare garage waar ik vol vertrouwen alle nodige onderhoudsbeurten laat uitvoeren. De laatste keer viel een deel reparatie volledig onder garantie. Veel service en wat ook heel plezierig is: Maas kent haar klanten !!!
Altijd vriendelijk, binnen het opgegeven tijdpad oftewel een top klantgevoel staat voorop.
Ben weer goed geholpen. En mijn auto is weer als nieuw na een apk+ grote beurt !
Gewoon een goede Vak garage geen gekke dingen.
Wij kwamen bij Auto Maas Aalsmeer voor een proefrit. Prachtig ontvangen en heerlijke ontspannen sfeer. Het aanschaffen van een auto blijft altijd spannend. Toch weten ze je hier op je gemak te krijgen. De betaling kon niet omdat er bij mijn bank het een en ander fout ging. Geen probleem ik kreeg de auto mee en op naam en betaalde later. Prachtige service en meedenken met de klant.
Zoals altijd prima en snel geholpen, door aardige medewerkers!
Goed contact gehouden over wat er moest of zou moeten gebeuren. Zeer vriendelijk. Ik kom er graag en nu ik mijn auto ga overdragen aan mijn dochter heb ik er alle vertrouwen in dat ze haar ook goed en eerlijk gaan helpen.
Zeer professioneel en snell service. En super vriendelijk !
Buiten de afgesproken reparaties/kosten moest de accu nog vervangen worden. Netjes gebeld voor overleg!
Keurig en snel geholpen door het personeel van Auto Maas, vooral de monteur kwam vakkundig over.
Personeel is erg vriendelijk. Er wordt goede kwaliteit geleverd. Ik ben erg tevreden met de service!
Altijd persoonlijke benadering Altijd behulpzaam Vakkennis straalt er vanaf Bij nood moet het opgelost worden
Goed.
De afspraak was snel gemaakt, reserve onderdeel snel besteld en in huis en reparatie vlot uitgevoerd. Klantvriendelijke receptioniste en monteurs. Ik kom zeker terug voor apk en onderhoud eind van dit jaar.
Werd meteen geholpen en erg vriendelijk.
prima geholpen, gekwalificeerd personeel.
Wordt goed geholpen en de koffie was lekker
De ontvangst was goed en de "De vakantie sheck" uitleg was voor mijn uitstekend. Ik kan nu rustig met vakantie gaan.
!
Zeer tevreden.
Mijn auto gaf op de snelweg een luide knal, maar reed nog wel goed. Echter bij verkeersdrempels toch een geluid dat ik niet herkende. Gebeld met AutoMaas en ik kon er de volgende dag al terecht. Er bleek een springveer kapot te zijn gegaan, ik werd gebeld met de kosten en er werd mij verteld dat ze het onderdeel in de ochtend al besteld hadden zodat het dezelfde dag geleverd werd. Richting einde dag werd ik gebeld dat alles alweer gerepareerd was. Snelle en goede service!
Vlot duidelijk correct
Zeer tevreden, jullie hebben er een klant bij
Weer een grote beurt met APK laten doen door Auto Maas