Afspraak op korte termijn, geen probleem. Koffie tijdens het wachten; bandenwissel
Ik heb geen aanmerkingen
ik ben keurig netjes geholpen en alles is duidelijk uitgelegd
Reeds beantwoord.
Vakkennis wordt aangewend om de klant zoveel mogelijk te helpen. Alleen dat al kan zo anders zijn bij garages....
Mijn auto moest APK gekeurd worden. Dat kon op een korte termijn en is prima uitgevoerd
Gewoon goed
Het voelt eerlijk en jullie geven het gevoel dat de reparatie echt nodig is. Met andere woorden ik voel me niet in de maling genomen (omdat je er te weinig verstand van hebt).
Tevreden met goede behandeling Goede uitleg Hij heeft de tijd gehad voor mij om alles uit te leggen
Telkens weer ervaar ik, als auto leek, de betrouwbare en vakkundige hulp van het team.
Naast de beurt en APK heb ik geïnformeerd naar All weather banden, deze waren direct leverbaar en zijn ook meteen gemonteerd. Mijn auto is weer tip top in orde! Heel blij mee!
Professioneel.
Ze zijn bij deze garage heel behulpzaam om met een acuut veiligheidsprobleem (kapotte zekering) te helpen, maar voor het vervangen daarvan werd wel een hoog bedrag gerekend. Immers, €38,- voor hoogstens 10 minuten werk is beslist niet te weinig. Aangezien ik tegenwoordig mijn auto daar laat servicen, viel dit me nogal tegen. Dit bedrijf is maar nominaal goedkoper dan de dealer, dus het is een zaak van goed nadenken wat je hier laat doen, en wat bij een dealer.
Perfecte behandeling
Voel me als een klant behandeld. Keep up the good work!
Allerbeste klantbediening. Uiterst vriendelijk.
Ondanks de dure reparatie werd er toch gekeken wat het voordeligst was. Om zo te komen tot een bedrag wat toch te overzien was,
Persoonlijke en service gerichte klant bediening
Top service en heerlijke koffie
Top service en heerlijke koffie
Meer dan 25 jaar klant altijd goed service en meedenken voor soms simpele oplossing: Kort om klantgericht en betrouwbaar
Ik kwam voor banden wissel dat was gewoon zoals al vele jaren prima. Helaas latere vragen met mailtjes aan ze verzonden heb ik nog geen antwoord op. Dat valt me even tegen. Normaal binnen past uur antwoord en nu wacht ik daarop al 3 dagen
Wat vervelend dat het antwoord op uw mail zo lang heeft geduurd. We zijn inmiddels achter de oorzaak en hebben inmiddels persoonlijk contact met u/uw partner gehad. Nogmaals excuses voor de vertraging!
Voor de servicebeurt had ik ervoor gekozen om bij Vakgarage Auto Maas deze te laten uitvoeren. Deze keuze is de juiste gebleken. Erg vriendelijk behandeld, had nog een wijziging voor de tijd wat geen probleem was en via een SMS op de hoogte gebracht dat de auto klaar stond. Ook had ik nog een vraag of ze even ergens naar wilde kijken en daar werd ik netjes over gebeld met een kosten inschatting en of ik daarop een akkoord kon geven. Erg blij ermee en bij de volgende beurt zien ze me zeker terug.
de verstaanbaarheid van de receptionist was zowel aan de telefoon als bij de balie matig.