Mijn auto gebracht voor omruilen naar winterbanden. gelijk werden ook de niveaus van de olie en ruitensproeier vloeistof bijgevuld. Ik kom hier al jaren en de service is top!
Keurig volgens afspraak. Er wordt gevraagd of vloeistoffen mogen worden bijgevuld. Hier is de klant echt nog koning.
Goede, snelle service
Naar alle tevredenheid is het hele proces verlopen, niets op aan te merken.
Klantvriendelijk en altijd bereikbaar.
Ik ben al ruim 50 jaar klant bij Auto Maas. Dat zegt iets over de betrouwbaarheid en de vakkennis van dit bedrijf.
Het bedrijf heeft mijn auto niet gerepareerd wanneer ik hem daar gebracht heb. Ik moest daarvoor geld betalen. Dat kan naar mijn mening echt niet. De klantvriendelijkheid van het bedrijf was ook slecht.
Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
Vervelend: het raam bleef openstaan. Direct even een noodoplosssing bedacht en later keurig gemaakt. Vooral die noodoplossing: je zal maar een week met een open raam zitten........ En eigenlijk verwachtte ik ook niet anders: zo gaat dat altijd!! Bij de buren de garage ook maar eens aangeprezen.
Zie boven
Kreeg diverse tips hoe ik mijn fiets nog in betere conditie kon houden er werd echt de tijd voor me genomen.
Verwarming van oude auto werkte niet meer bij de Vakgarage gebracht voor reparatie .Volgens de garage niet meer verantwoord om te repareren.Kostbaar geschatte kosten € 1200, 00. En maanden wachten Naar andere garage gegaan en voor € 200,00 gerepareerd binnen 2 dagen.
We vinden heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We zullen persoonlijk contact met u opnemen om door te nemen waar het grote verschil in zit.
Het voert te ver om daar uitvoerig op in te gaan. Maar als je al meer dan veertig!!!!!! jaar uitstekend wordt geholpen dan is het cijfer 9+ prima op zijn plaats.
Goed uitgelegd wat er gedaan is, fiets rijdt weer lekker.
Wordt altijd netjes geholpen op afspraak
Bij het ophalen werd ik verrast met een keurig gewassen auto. Het telefoontje dat de auto weer voor me klaarstond is erg prettig, hierdoor kan ik files vermijden. Hartelijk dank, Fred
Deze keer kan ik niet zo lovend zijn. Mijn auto stond bij Auto Maas voor de APK keuring en toen ik belde omdat mijn voucemail was ingesproken was de medewerker niet vriendelijk en vrij bot aan de telefoon. Dit ben ik niet gewend van Auto Maas.
Wat vervelend om te horen dat u deze keer niet tevreden was en van mening bent dat onze service achteruit is gegaan. We zullen persoonlijk contact met u opnemen om door te nemen wat we kunnen verbeteren.
is prima
Altijd aandacht voor de cliënt, over het algemeen snelle service en goede nazorg.
fiets is onderhouden
Al vele jaren gerenomeerd bedrijf voor alles op het gebied van auto-onderhoud.
Goed geholpen en duidelijke uitleg gehad. Auto werd netjes en schoon afgeleverd.
Goede en snelle service, aardige mensen.
Voorbij lange wachttijden voordat men iets voor je kan doen. Geen paarse krokodillen. Aardige lui, heel aanspreekbaar.
Top geholpen!