prima service
Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. En ze bieden goede service.
Prima geholpen, met advies en services. Auto werd snel en vakkundig gekeurd en van een onderhoudsbeurt voorzien. De klantvriendelijkheid doet mij goed
Prima. Goede service door vaklieden en aardige mensen. Denken ook mee.
Fijn en kundig geholpen. Geven duidelijk aan wat er moet gebeuren en geven een prijs indicatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam. En de auto waar het om gaat, doet het prima na onderhoud.
Goede service, netjes behandeld, duidelijke uitleg van welke werkzaamheden uitgevoerd zijn, sms service.
Heel goed geholpen en blij met mijn nieuwe occasion ;-) Zelfs een 10 jaar oude auto wordt spik en span afgeleverd. Boven verwachting! Nu maar hopen dat de auto zelf een tijdje meegaat.
Prettige ontvangst, op tijd geholpen en deskundige vaklui. Er wordt gedaan wat is gevraagd/opgedragen. Daar kunnen de z.g. officiële dealers nog wat van leren. Prettig bedrijf om zeker aan te bevelen.
Wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan , snelle en kundige service
Klantvriendelijk
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel
Van te voren wordt er gebeld wat er moet gebeuren met de auto en wat het dan gaat kosten. Je wordt er altijd vriendelijk onthaald. Al met al een top garage met vriendelijk en deskundig personeel.
zeer goede ervaring. kleinschalig, en daardoor erg persoonlijk
Snel gereageerd op acute hulp vraag
Prettige sfeer, goede communicatie, reële prijzen, zeer klantvriendelijk.
Blijkbaar gaf mijn auto onterecht aan dat er een service interval nodig was. Er zijn wat kleine controles uitgevoerd en de remmen zijn nagekeken. Maar omdat het 'vals alarm' was hoefde ik niets te betalen.
Nvt
Hele vriendelijke en warme service. Bij de meeste garages gaat het om verkopen en hier had ik een beleving.
Altijd met de nodige klantvriendelijkheid mijn auto in ontvangst genomen en weer afgeleverd. Het voelt bijna als een familieband.
Altijd goede service, vertrouwd personeel én mooie auto's!
Allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.
Goede ontvangst en mijn vraag is netjes verholpen
Dit is garage waar services, kennis en vriendelijkheid boven aan staat.