Al 10 jaar laat ik mijn Audi A 4 onderhoud door Automaas in volle tevredenheid doen.
Ik kon op direct op een zaterdag terecht en kreeg een leenauto mee. Een paar dagen later was alles gerepareerd, nog onder garantie. Vriendelijke en goede service.
Leuke mensen met een goede service.
Ik werd super snel geholpen, op professionele wijze.
Auto was binnen 1 dag klaar.
Heerlijke garage ,voelde mij meteen thuis en vertrouwd. Snelle afspraak en nette prijs. Ik zal er zeker terug komen. Grt. R Robijn
ben dik tevreden, klant vriendelijkheid is goed
Ondanks een vooraf ongeplande benodigde reparatie aan mijn auto snel geholpen zodat ik snel weer verder kan rijden.
Altijd als ik er kom word ik direct geholpen. Wel zo handig als je een rijschool hebt.
Originele beoordeling
Na een wachttijd van 2 maanden kon ik eindelijk een servicebeurt inplannen. De auto is mijn werk aangezien ik een rijschool heb. Reparatie bleek niet op tijd klaar te zijn. 2 Dagen later weer heen en terug moeten rijden. In de handleiding van de auto wordt niet gesproken over een distributiesnaar dus ik ben ervan uit gegaan dat het een ketting is. Deze dient niet vervangen te worden. Is dus wel gedaan. Ook moest ik meteen beslissen dat de remschijven vervangen moesten worden terwijl bij winterbandenwissel was aangegeven dat ik nog 20.000 km ermee kon rijden. Ik moest direct beslissen en voelde me onder druk gezet. Enfin, rekening van bijna 3300 Euro!!!!! De volgende ochtend slaat de auto meerdere malen in storing. Ze kunnen niet goed achterhalen wat er aan de hand is. Daar moet ik weer 3 maanden op wachten. Er valt niet te rijden met de auto omdat er elke keer een storing zich voordoen. Ze zijn telefonisch niet zelf te bereiken, Ik word niet teruggebeld na belofte van de telefoniste. Kortom nooit meer een auto bij dit bedrijf laten repareren of kopen...
Dit was mijn eerste bezoek. Ze hebben mijn verzoek nogmaals gecontroleerd en zijn volgens plan met de werkzaamheden begonnen. Tijdens het proces gaven ze me de kans om daar te blijven en te werken in een kamer, privé voor mij, met wifi en koffie. Ze hebben het werk voltooid zoals gepland en hebben mij advies gegeven over de eerst mogelijke service. Dankzij hen heb ik mijn nieuwe dienst gevonden
Duidelijke uitleg over reparatie, vriendelijk personeel en lekkere koffie
goede afspraak, netjes ontvangen, het was allemaal duidelijk, en ook niet onbelangrijk de nieuwe koffiemachine werkt ook heel goed.
Goede snelle vakkundige service
Zeer veel kennis en ervaring en vriendelijk personeel. In een woord geweldig
Vakmanschap en professionaliteit
Snelle, deskundige oplossing vinden voor mijn lekke band probleem.
Ik heb een youngtimer gekocht met een jaar bovag garantie. Dat vond ik een enorme geruststelling. Er bleek een probleem met een portier te zijn waar water in bleef staan. Toen de eerste reparatie niet werkte is er een identiek portier gevonden en geplaatst. Heel netjes dat dit kon binnen de garantie. Ik ben heel tevreden!
Vriendelijk en competent! Je voelt je klant en wordt goed en snel geholpen
Vriendelijke ontvangst en efficiënte, heldere uitvoering van de noodzakelijke verrichtingen.
Fijne garage
Al mijn garage sinds de vorige eeuw, altijd prima geholpen, kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel
Zelfs de auto was schoongemaakt!
Door de wat hogere km stand, komen we wat vaker naar de garage met een storing. De altijd behulpzame receptie was ook nu weer fantastisch. Vlot werd de diagnose gesteld en afspraak gemaakt, voor reparatie dezelfde week. Kom daar maar eens om bij anderen. En zoals gewend, was de auto op de afgesproken dag klaar en voor de vooraf aangeboden prijs. Lijkt allemaal zoals het hoort, is het ook, maar bij Auto Maas kan je er ook op vertrouwen. Top tent!