Alle onderdelen van de crematie zijn uitstekend verzorgd en uitgevoerd.

Dit was de eerste keer dat wij met Virati uitvaartverzorging contact hebben gehad in verband met het overlijden van mijn moeder. Ik heb ook bij de kinderen en het bezoek geïnformeerd naar hun mening over de uitvaart. Kortom : uitstekende begeleiding en samenwerking na het overlijden, tijdens de condoleance en de crematie. Ondersteuning daar waar nodig was en subtiel meedenken bij het verwoorden van het levensverhaal van mijn moeder. Velen hebben mij achteraf aangesproken dat men de uitvoering met foto's en begeleidende woorden van medewerkster Maaike van Virati zo mooi vond. Uiteraard speelt de keuze van de muziek ook een grote rol. Daarnaast was het verloop na het ophalen van de kist, de begeleiding tijdens de route en de aankomst bij het crematorium uitstekend georganiseerd en vond respectvol plaats. Wij hebben geen enkele aanmerking en nu we een paar weken verder zijn kunnen wij , alles overziend, zeer tevreden zijn over het vertrouwen in Virati uitvaartverzorging.

• Respect voor uw wensen

Een hele fijne integere verzorging. Geduld en rust uitstralend!

Na het overlijden van mijn moeder heb ik Andrea op een laat tijdstip in het weekend gebeld. Geen probleem was het voor hem om op het erg late tijdstip te worden gestoord. De volgende dag alles netjes besproken. Geen vraag was te veel. Wij zaten met de Corona-tijd. Ondanks dat heeft mijn moeder een waardig en mooi afscheid gekregen. Bedankt Andrea, het is een grote aanbeveling om jouw adviezen en geregel voor een mooie nette uitvaart en laatste eer voor iemand te laten verzorgen.

Werkelijk Onvergetelijk!

Andrea Virati heeft onze broer, zwager, oom een Onvergetelijke Begrafenis bezorgd , hij luistert, denkt mee, geeft advies waar nodig, begeleid, is heel eerlijk, kortom een baken in zo een emotionele tijd. Is zeer Professioneel, Respectvol, Betrokken en Ondersteunend , wij hadden geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen ! Ook Donna en Wilma de Verzorgers waren echt zo betrokken en liefdevol!

Betrokken, meedenkend en efficiënt

Virati is een onderneming die naast je staat in een periode dat je dat nodig hebt. De 'warme' afwikkeling, ook in coronatijd, was uitstekend! Dank daarvoor!!

Persoonlijk

De hr Virati is een man met liefde voor zijn vak hij geeft goed advies en heeft begrip voor elke situatie het belangrijkste is dat de wensen van de overledene voorop staan Tijdens de stervensbegeleiding van mijn zakelijk partner ,levensvader,en maatje is alles tot in de puntjes afgehandeld en zelfs de nazorg is met Een Persoonlijk telefoontje achteraf voor mij een pluspunt Persoonlijk ,menselijk, en eervol Bedankt Andrea het was een waardig afscheid en op de manier zoals gewenst was

• Respect voor uw wensen

Zeer persoonlijke begeleiding waarbij een verdrietige tijd werdt omgezet naar een waardevolle herinn

Andrea luistert goed en weet op de juiste momenten mogelijkheden aan te dragen die hebben bijgedragen tot een zeer liefdevol afscheid van mijn moeder. Deze zeer persoonlijke begeleiding was voor ons een grote steun.

• Respect voor uw wensen

Hele goede begeleiding en ruimte voor wat allemaal mogelijk is.

Zeer tevreden, ook de nazorg na een hectische tijd met een luisterend oor over "JOUW" verdriet in deze rouwverwerking.

Een prachtige uitvaart

Wij hadden bijzondere wensen maar dat was geen enkel probleem. Van a tot z werd alles geregeld. Het gaf ons als nabestaande heel veel rust. Het contact was heel prettig, het voelde vertrouwd. Wij hebben precies de uitvaart gekregen waar wij om vroegen en hebben hier voor altijd een hele mooie herinnering aan. Afscheid nemen kan maar 1 keer dan wil je graag dat alles perfect verloopt en dat hebben wij ervaren. Nogmaals onze dank, wij zijn heel blij dat wij ons vertrouwen in jou handen hebben gelegd.

• Respect voor uw wensen

Goede begeleiding van een uitvaartleider met een hart. Iemand die met je meedenkt en je ook in je waarde laat. We zijn ontzettend tevreden zeker omdat we terug kunnen kijken op een mooi liefdevol afscheid. In een verdrietige tijd is het fijn dat je je gesteund voelt...ons heeft het ook kracht gegeven...dus Andrea...nogmaals bedankt. Lieve groet Ria

• Respect voor uw wensen

Een hele warme en persoonlijke begeleiding

Andrea Virati is een hele warme en betrokken persoon die dag en nacht voor je klaar staat en er alles aan zal doen om aan jouw wensen te voldoen.

Een zorgeloze aanrader!!!

Wie op zoek is naar een menselijke uitvaartleider met een warm hart en compassie, die niet wil profiteren van de situatie maar het vak beoefend vanuit zijn hart, raad ik Virati absoluut aan. Wij hebben al meerdere keren gebruikt gemaakt van de diensten die de eigenaar, Andrea, verleent. Iedere keer weer even netjes geregeld, speciaal en bijzonder. Bovendien was ook de nazorg fantastisch. Echt een mooie laatste eer bewezen aan de overledene en een zorg minder voor de nabestaanden omdat alles in goede handen was.

• Respect voor uw wensen

Een grote steun bij het opvangen en verwerken van het verdriet

Vanaf het eerste tot het laatste moment werden wij getroffen door de persoonlijke aandacht, het begrip voor al onze vragen en de optimale bereidheid en medewerking om onze wensen. te realiseren.

• Respect voor uw wensen

Zeer goed opgevangen en begeleid. Alles is naar wens verlopen.

• Respect voor uw wensen

Virati uitvaartverzorging is persoonlijk en betrokken

Virati uitvaartverzorging is persoonlijk en betrokken. Geen verzoek is te gek en alles wordt geregeld om een mooi afscheid te verzorgen voor de overledene. Wij zijn ook zeer te spreken over de betrokkenheid na het overlijden van onze moeder en het regelen van de begrafenis. Ik bedank Andrea Virati voor alle hulp voor tijdens en na de begrafenis. Het afscheid was, mede dankzij jou, het afscheid wat wij voor ogen hadden en wat mijn moeder verdiende.

De Loper 25

3136 CM Vlaardingen