Team Huls, Gisterenochtend werd de nieuwe Corsa door Hans Rijks conform afspraak rijklaar en spic en span afgeleverd. We zijn er erg blij mee! Hartelijk dank voor de snelle en correcte afhandeling. Janny & Richard
Al 2x eerder geweest zonder factuur omdat het iets onbenulligs was. 3e keer met afslepen en niet geschrokken van de factuur en perfecte reparatie. Lof.
Bovenstaande zin zegt genoeg lijkt mij. Ook al zit de garage niet naast de deur ik heb het er graag voor over.
bij verwisselen lampjes, kwamen gebreken nieuwe koplampen aan het ligt. een en ander naar tevredenheid opgelost/
Ik heb gelukkig nog nooit vreemd opgekeken van de reparaties en andere zaken welke zijn verricht aan mijn auto. Carprof Huls Breedenbroek geeft ook een zeer goede service en de directie en medewerkers zijn vriendelijk Dat geeft vertrouwen.
Snelle afspraak en uitstekende service tegen een goede prijs!
Je word corect behandeld.
Altijd perfect geholpen. Voor een ieder aanbevolen om naar deze garage te gaan voor een reparatie. Zeer vriendelijk en betrouwbaar!!
Altijd even vriendelijk en altijd vlg afspraak, goed in overleg. Kan niet beter wensen voor een leek als ik zelf ben.
Komt afspraak na, uitstekend geholpen
Prima jaarlijks onderhoud en apk uitgevoerd. Roetfilter gelast ipv dure vervanging
Klantvriendelijk en goede service
Men denkt mee , geeft een goed advies en voeren het daarna perfect uit.
Zeer goede ervaring met garage
Veel kennis, snel en vriendelijk geholpen.
De service van autoservice Huls is van een ongekende kwaliteit.Wanneer je belt voor een probleem staan zij direct voor je klaar. Voor mij is er hier in de buurt maar een garage die zichzelf als top mag kwalificeren en dat is autoservice Huls.
Wij hebben hele goed ervaring met Carprof. Zij hebben ons goed geadviseerd met het kopen van een 2 de hands auto. De koop is snel en prettig verlopen, we werden zeer prettig geholpen door Freddy en zijn team. Toen we de auto op kwamen halen was er als verrassing ook nog een bos bloemen. Top! Dank jullie wel. Theo en Ria
Ik kom daar al vele jaren. Wordt altijd SUPER goed geholpen. Ben meer dan tevreden. Service deskundigheid klantvriendelijk allemaal top.
Ben al vele jaren klant van deze garage. Wordt altijd correct re woord gestaan. Niet alleen door de chefwerkplaats maar ook de monteurs. Stel ik vragen krijg ik veelal direct het antwoord of ik wordt later op een afgesproken tijdstip door hen terug gebeld. Op dit moment peins ik er over om over te stappen naar een andere garage.
Vriendelijk altijd goed geholpen
Zeer tevreden ook kwa prijs kosten
We hebben prima en heel plezierig contact gehad. De service is uitstekend, doordat de auto werd gebracht en onze oude meegenomen!
Huls Breedenbroek staat altijd direct paraat voor zijn klanten! Eerlijke en oprechtige service en advies, en afspraken worden altijd nageleefd.
Kom er alweer een paar jaar en nog steeds zeer tevreden. Normale en prettige mensen en niet van die gladjakkers
Terborgseweg 44
7084AE Breedenbroek