Altijd goed en correct geholpen.
Schade gereden aan auto. Alles goed geregeld met schade hersteller. Personeel heeft nog keer gebeld dat het een dag later werd voor auto klaar was. Prima geregeld.
Je kunt er makkelijk online een afspraak maken, En het wordt je wel lekker gemakkelijk gemaakt Met de service, auto bij huis ophalen en terugbrengen, Prima.
Er is geen ontevreden woord te vinden in de behandeling, de medewerking of afhandeling van het werk dat verricht wordt. Ik ben helemaal tevreden!!
allen maar goede ervaringen
Positief
Altijd nemen ze de tijd , vertrouwde monteurs
We worden altijd goed geholpen en krijgen goed advies.
Kom al sinds 2012 bij Autoservice Huls en Auto Koenders in Breedenbroek. Geweldige service, helder en duidelijk. Geen verborgen addertjes onder het gras. Altijd vriendelijk en boven alles zeer kundig personeel. Daar in Breedenbroek staat de klant nog steeds op nummer 1 en kennen ze de klant bij naam. Ook als je er maar 1x per jaar komt.
Zie boven!
Vriendelijke ontvangst, zeer deskundig advies en een goede service.
De reden van het bezoek ; Bandenwissel
Erg tevreden, fijn dat auto opgehaald en terug gebracht wordt.
Snel en correct geholpen.
Gewoon een top bedrijf
nvt
Kom al jaren bij autobedrijf Koenders/garage Huls. Zeer vriendelijk personeel. Vakkundig en betrouwbaar. Raad mensen deze garage aan.
Gewoon goed
Service: Helemaal goed en een prettige behandeling.
Ik kom er al jaren. Ik heb totaal geen klachten.
Klantgericht en vriendelijk, vakmensen met kennis van zaken.
APK en kleine beurt. Keurig gepland Alles perfect uitgevoerd .
Netjes onderhoud gepleegd aan mijn auto Hyundai Tucson. Echt een aanrader
Altijd makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijke bediening en achteraf geen klachten.
Zonder zorgen je auto inleveren en zelfs thuis afgeleverd, dat is pas service!
Terborgseweg 44
7084AE Breedenbroek