Duidelijk en snel antwoord

De desbreffende medewerker was duidelijk en reageerde snel en adequaat.

Prima geholpen

Keurig, snel en duidelijk geholpen met mijn vraag. Antwoorden waren wel uitgebreid voor whatsapp.

top

erg fijn dat het zo duidelijk wordt uitgelegd

Makkelijk en snel.

Heel simpel gezegd: Goed, zoals het hoort. Nog nooit gedoe gehad met Zilveren Kruis.

Snelle, heldere uitleg

Ik had een vraag over de premie van m'n zorgverzekering die op twee verschillende webpagina's op een ander bedrag uitkwam. De medewerker, Sau, begreep me meteen en direct het juiste antwoord. Sau ging zelfs nog the extra mile door uit te zoeken wanneer de afschrijvingen plaats gaan vinden. Bedankt Sau!

Duidelijke antwoord

Ik krijg direct duidelijke antwoord op mijn vraag.

Vriendelijk en snel geholpen

Dit gaat alleen over 1 chatgesprek

Hier heb ik duidelijk antwoord gekregen.

Vriendelijk en professioneel

Ik wilde informatie over de AV voor mijn Gemeente en wist niet veel er van. Jemer heeft mij in de juiste richting gestuurd en na verder zoeken op hun website besloot ik toch met Zilveren Kruis te blijven want het was voordeliger.

Een goede en snelle dienstverlening

Zoals het in de titel beschreven staat.

Empathisch, to the point, eerlijk

Jelmer was top

Duidelijk en snel

good and fast

Every question gets fast answered

• Would you recommend us? Yes

Heel erg goed!

Mijn vraag werd snel en professioneel beantwoord. Ik ben heel erg blij met de service en zal het zeker wel nog een keer gebruiken indien dit nodig is.

Fast and easy, very helpfull

Jelmer was very quick and yhelped me in a second with my question

• Would you recommend us? Yes

Snelle en accurate service via de chat

Via de chat heb ik razendsnel met Jelmer van ZieZo kunnen regelen dat de verzekering van mijn dochter per 18e jaar wordt aangepast.

Duidelijke uitleg en super goed geholpen.

Jeroen kwam vrolijk over en heeft mij goed geholpen. Ook na het gesprek checkte hij nog of ik het inderdaad goed deed. Blijkbaar had ik een extra verzekering aangevinkt in plaats van de huidige verzekering voor 2021 te wijzigen. Heb geen vragen meer, dus dat is fijn!

Top!

heel deskundig, heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden.

top!

Goed en snel geholpen!

prima en duidelijk

top service

snelle reactie tijd. top

Reactie via whatsApp gaat redelijk vlig

Jammer dat zo laat duidelijkheid komt over contracten voor 2021. Ben daardoor haast geneigd over te stappen naar andere maatschappij die de contracten wel rond had zag ik op hun site

Snel geholpen en vriendelijk

Snelle feedback

Prettig en snelle manier om vraag beantwoord te krijgen

Duidelijke, vriendelijke reactie

Snel en duidelijk de vraag beantwoord.