Ik had een probleem met mijn adres. Ik contacteerde de chat en werd gelijk geholpen door Menno. Nadat ik mijn probleem uitlegde, kwam hij er zo ook even niet uit en belde hij me om het sneller op te kunnen lossen. Ik werd daarna snel geholpen en zeer effectief.

Top! En snel

Menno heeft mij goed geholpen

Ik ben snel te woord gestaan, maar het antwoord op mijn vraag moet nog even op zich laten wachten.

De medewerker heeft mij snel en beleefd te woord gestaan. Omdat hij iets moet laten uitzoeken door collega's die maandag pas weer aanwezig zijn, moet ik nog even wachten op het antwoord op mijn vraag.

Goede hulp gekregen

Goede hulp via de WhatsApp gehad

Snel en duidelijk antwoord!

Contact opgenomen via WhatsApp. Binnen 10 minuten een duidelijk antwoord op mijn vraag, met veel bruikbare informatie!

Een vlotte en duidelijke chat

Fijn dat er geen wachttijd is en je duidelijk antwoord krijgt op je vraag. Prettig dat er 'meegekeken' wordt. Diegene weet waar ik dan over praat. Prettige en correcte afhandeling.

Fijne klantenservice

Fijn dat je een whatsapp kan sturen op elk moment en dat er snel gereageerd wordt op de werkdagen.

Duidelijk, concreet, geen wollige verhalen Helemaal top

Duidelijk, concreet, geen wollige verhalen Helemaal top

Excellent

Always quick and clear response

• Would you recommend us? Yes

Snel en accuraat

Zeer snel antwoord en uiterst vriendelijk contact met nuttige informatie.

Snel en persoonlijk antwoord via de Chat. Ideaal

Snel en vriendelijk geholpen

Snel antwoord op mijn vraag en duidelijk antwoord.

Duidelijk en snel antwoord

Snel en duidelijk geholpen

Snel geholpen door een medewerker met een duidelijke uitleg en een mogelijkheid voor wat ik vroeg. Was zo geregeld! Helemaal super!

Pas eerste dag klant

Snel en duidelijk antwoord

Ik kreeg vrijwel direct een antwoord op mijn vraag. Heel erg fijn via whatsapp, lekker snel en daar hou ik van.

Snelle reactie!

Snelle reactie!

Heerlijk vlot en duidelijk

zeer behulpzaam

ik vond het een fijne ervaring, het was erg fijn dat de medewerker mij kon helpen met mijn vragen en ik nu weet in hoe ver ik verzekerd zou zijn.

Goed geholpen

Heldere antwoorden en snelle reactie. Plus extra informatie. Fijn!

Mij werd snel en kundig geholpen.

Mij werd snel en kundig geholpen.

Prima. Correct.

To the point en netjes.

Prima geholpen.

Snel met de chat verbonden. Kreeg direct snelle antwoorden van Menno. Prima gedaan.

Heel klantvriendelijk

Ik heb gechat met Menno die snel en vriendelijk mij heeft geholpen. En beloofd maandag mijn vraag af te handelen. Ik hoop dat het hem lukt.

Was kort en krachtig

Was duidelijkheid, werd snel geregeld en vroeg of er nog geholpen kon worden.