snel en makkelijk

mijn vraag werd snel en professioneel behandeld.

Ik ben zeer tevreden over deze zorgverzekering.

Prima zorgverzekering tegen een schappelijk tarief. Klantvriendelijke medewerkers die je goed te woord staan en vlot kunnen helpen.

Super!

Ze nemen de tijd voor je en geven duidelijke antwoorden waar je wat aan heb!

Snel, vriendelijk reactie

Prettig en snel contact gehad met een medewerker van ZK via de chat. Hij kon me gelijk meer duidelijkheid verschaffen.

Fijne klantenservice

Ik ben heel keurig geholpen met het wijzigen van mijn verzekering

snel en adequaat

Snel de juiste informatir

Duidelijk en snel antwoord

Je krijgt altijd snel en duidelijk antwoord op je vraag

Snel en duidelijk

Snel duidelijk vriendelijk.

Snelle en duidelijke reactie

Precies wat je hoopt van contact met een zorgverzekeraar maar wat je niet altijd krijgt. Helderheid en empathie.

Behulpzaam

Goed, duidelijke communicatie

Snelle beantwoording op mijn vraag.

Ik ondervond wat onduidelijkheid betreffende een nota waarbij mijn eigen risico ineens € 0,00 werd en heb hiervoor contact gezocht via de chat optie op mijn zilveren kruis. Ondanks dat ik niet meteen op een duidelijke manier mijn verzoek indiende voor een papieren nota die ik nodig heb voor de ongevallen verzekering via mijn werkgever werd ik toch snel geholpen met een antwoord waar ik iets mee kan. Ik krijg de nota gewoon in pdf formaat te zien bij mijn berichten in mijn zilveren kruis als hij is verwerkt. Vraag beantwoord en ben heel tevreden.

behulpzaam

Ik heb snel een antwoord gekregen om mijn vragen. Ze zijn zeer behulpzaam en verschaffen je nuttige info.

Snelle reactie en overzichtelijke website

Snelle klantenservice en duidelijke website waarop je gauw het antwoord op je vragen vindt.

The chat was nice and pleasant

I wish i could find some information in English, unfortunately, a lot of the content i asked for was only available in Dutch. Nevertheless the operator did a good job explaining things to me

Goede, snelle antwoorden

Goede en snelle reactie. Soms gemakzuchtig door eenvoudig linkjes te sturen ipv antwoord te geven. Maar over de hele linie zeer tevreden.

IT WORKED

I had a question I asked it I got a reply It worked

Vriendelijke en snelle response

Ik ben zeer goed geholpen door "Amy" bij het beantwoorden van mijn vraag.

Volledig en snel

Snel antwoord op mijn vraag. Laagdrempelig te benaderen

Duidelijk advies

op al mijn vragen heb ik een duidelijk advies / antwoord gekregen, dank daarvoor !

Snel en duidelijk antwoord op een vraag.

Goede klantenservice

Vriendelijk en snel geholpen

Vlotte en effectieve communicatie

De online chat medewerk(s) reageren snel, zijn helder in de communicatie en hebben mij goed op weg geholpen.

clear and fast

n/a

Snel reactie

Snelle reactie op mijn vraag. Heel fijn!

Professioneel en snel

Supergoed en heel snel geholpen door Whatsapp klantenservice