Goed geholpen door Menno!

Snel geholpen, meteen opgelost.

Erg snelle en complete uitleg

Menno reageerde vlot en compleet.

Snel en goed

Ging mijn rekeningnr wijzigen, Halco hielp me heel snel en goed.

Vlotte en to-the-point conversatie

De vraag die ik had werd vlot en accuraat beantwoord. Ook werd er een optie aangeboden die wel goed zou werken, maar die gen voordeel voor mij zou geven. Vriendelijke 'toon' gebruikt en een prettige afsluiting van het gesprek.

Duidelijke en vriendelijke antwoorden

Er werd snel gereageerd. De antwoorden werden duidelijk geformuleerd met een vriendelijke toon.

snelle chat, snelle reactie en duidelijk informatie

Het was een snelle reactie in de chat, met duidelijke informatie

Goeie service, snel en duidelijke info

Ben erg tevreden, snel geholpen en ik wist snel wat ik wilde weten.

Snel en duidelijk geholpen

Snel te woord gestaan en meteen duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag.

goed en snel en efficiënt antwoord op chat

Ik wilde informatie hebben over de vergoeding van een specifiek hulpmiddel. Die kwam vlot en met een verwijzing naar de website waar die te vinden was.

Ik heb duidelijke en goede hulp ontvangen.

Ik had een aantal vragen en deze zijn snel beantwoord door de klantenservice. Hoewel ik toch nog onduidelijkheid heb geloof ik dat de klantenservice mij heeft geholpen waar mogelijk en zal ik nu contact op moeten nemen met het ziekenhuis voor verdere hulp.

Goed en duidelijk geholpen

beleefd, snel en duidelijke antwoorden ontvangen op mijn vragen

Easy, friendly communication

Easy, friendly communication

Net en snel

Ik had wat problemen met een rekening, Zilveren Kruis beantwoorde binnen 2 minuten en kwam met een goede oplossing en nam daardoor mijn zorgen hierover weg. Topservice!

Simepl en snel

Snel en duidelijk

Vriendelijk te woord gestaan duidelijk verhaal! Eigen risico moeten betalen is altijd jammer maar daar kan Jelmer niets aan doen natuurlijk!

Prima en snelle contactservice

Ik werd prettig geholpen.

Snelle en goede hulp

Snelle en goede hulp met kijken naar de vergoeding.

niets als lof

Jullie doen het goed, anderen kunnen er wat van leren.

Goed geholpen en duidelijk

Ik ben snel en duidelijk geholpen. Goed overzicht in wat er gaat komen en waar ik aan toe ben.

Good experience with customer service

Thanks to Halco everything was fast and clear!

perfect

goede uitleg op een fijne manier en geheel gerustgesteld.

I spoke with Otto who was caring, patient and answered clearly all my questions. You can feel that he will go the extra mile to support people. I personally experienced many insurances in different countries and the level of service is definitely the best in NL (I can not tell that about the cost though). Thank you a lot,

netjes

goed en vlot geholpen via chatten

Contact binnen 5 minuten

Had contact binnen 5 minuten via Whatsapp. Ben heel goed en duidelijk geholpen

Duidelijk

Had een vraag over afbetalingen en een extra bedrag tussendoor kunnen afbetalen. Dat kan en werd snel uitgelegd. Lekker gewerkt, pik!