uitstekend

Zeer correct te woord gestaan en snel woning getaxeerd

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Joost Hoekman

Snelle kundige taxatie

Taxatie snel kunnen doen. Afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk taxateur.

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Toine Luijten

Vriendelijk meedenkend

Deed z’n werk zoals het moet, vriendelijk aanwezig en dacht goed mee

• Snelheid

Ik gun iedereen een Bram bij een taxatie

Bram heeft ons ontzettend professioneel, snel en goed geholpen met de taxatie voor ons huis. Dit is de 2e taxatie die we door hem hebben laten doen en elke taxatie die ooit nog nodig is zouden we ook zo weer door hem laten doen.

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Bram Bongers

Tijdig is het taxatierapport geleverd.

X

Zeer goede ervaring.

Bram is zeer kundig en neemt echt de tijd om de gehele woning voor zover mogelijk te keuren. Denkt ook mee met verbouwingsplannen en wat er zoal mogelijk is.

• Snelheid

Bouwkundige oplevering Nieuwbouw doen!

Bram Bongers, is bij mij bij de oplevering van mijn Nieuwbouw appartement geweest. Zeker doen, want hij ziet zoveel meer dan dat je zelf kunt zien. Hij heeft dingen uitgelegd over de warmtepomp en filter installatie, terwijl we even moesten wachten. Echt heel fijn. Duidelijke communicatie voor en na de keuring en dezelfde dag had ik het rapport al. Bram bedankt!

• Snelheid

Uitstekend, snelle en gewenste taxatie

Voor een woningaankoop had ik een taxatie nodig en ik ben hierbij erg goed geholpen door A&T Vastgoed! Vriendelijke en fijne communicatie en een spoedige taxatie ontvangen.

• Snelheid

Snelle service en goed geholpen

Uitstekende service! We zijn ontzettend goed en snel geholpen door de taxateur. Alles werd duidelijk uitgelegd en professioneel afgehandeld. Absoluut een aanrader!

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Sander van Moorsel

Snelle service, goede dienstverlening

Snel een afspraak kunnen maken. Vriendelijke mensen en een vakkundige taxatie afgegeven.

Goede ervaring, erg tevreden

Snelle taxatie kunnen krijgen en ook gelukkig naar wens.

Persoonlijk en professioneel

Snel, betrouwbaar, persoonlijk en professioneel! Een aanrader!

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Robin van Pelt

Snel schakelen en fijn contact

Betrouwbare taxateur! De taxatie werd snel en nauwkeurig uitgevoerd, met een duidelijke en gedetailleerde rapportage. Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader!

• Snelheid

Zeer vriendelijk en duidelijk, professioneel

Erg fijne ervaring, en ook allemaal snel en goed geregeld! Aardige man die kwam taxeren!! Wij zijn erg tevreden

Snel en goed geholpen!

Wij zijn op zeer korte termijn goed geholpen door Maurice en voor een redelijke prijs. Documenten netjes aangeleverd en de kwaliteit was ook zoals gehoopt. Niks op aan te merken.

• Snelheid
  • Door wie is uw woning aangekocht, getaxeerd of bouwkundig gekeurd? Maurice Korenhof

Netjes en snel

Fijne communicatie en snelle service. Zeer tevreden afgerond!

Superfijne ervaring

Een hele fijne samenwerkingen waar in snel geschakeld kon worden en ik ook niet lang op antwoorden hoefde te wachten het rapport en alles wat er bij hoort ziet er super goed uit. super tevreden over deze partij.

Goede snelle service

Wij hadden een snelle taxatie nodig voor een financiering. Dit is direct opgepakt en uitgewerkt. Prima service.

• Snelheid

Aardige man die snel, vakkundig is

Super !!

Heel tevreden Snel Goede prijs/afspraken Tevreden over het eindresultaat Helemaal niets op aan te merken Maak graag volgende keer weer gebruik van hun services !!

• Snelheid

Professionele, persoonlijke en praktische aanpak!

Met Maurice haal je letterlijk een deskundige en sympathieke adviseur in huis, die ook nog eens snel en flexibel weet te schakelen. Naast zijn prettige en persoonlijke aanpak, is ook zijn digitale dienstverlening dik en dik in orde. Hier spreekt een blije klant!

• Snelheid

Proffesionele, vriendelijke, keurige taxatie!

Super fijne ervaring met A en T vastgoed, snelle actie op taxatie. Huis goed beoordeeld, de tijd genomen om een goede meting uit te voeren en dat was niet makkelijk in ons huis. Ik raad A en t zeker aan!

• Snelheid

Prettig contact en snelle taxatie

Voor ons nog te bouwen huis heeft Joost een taxatie gedaan. Bijzondere ervaring, van een virtueel object. Maar snel en klantvriendelijk!

Fijn contact

Hele goede ervaring. Ze reageren snel, hebben een snelle reactie tijd en zijn heel duidelijk in de vervolgstappen. Grote aanrader!

• Snelheid

Perfect geholpen door Bram Bongers.

Wij hebben bram in de arm genomen gezien wij ons eerste huis wilden gaan kopen. Hij heeft ons van A tot Z overal super mee geholpen. Maakt het communiceren heel erg persoonlijk, reageert altijd super snel. Zeker een aanrader om bram in de arm te nemen!!

Roulet 5

5171SE Kaatsheuvel