Ik kreeg een fijn telefoontje van Maurice met duidelijke uitleg en we konden daarna snel schakelen.
Snel, professioneel, onafhankelijk, ethisch, vriendelijk; veel dank!
De taxateur was correct, snel en kundig. Geen andere bijzonderheden
Vriendelijk en gaf mij advies wat ik moest doen om het huis te verkopen
De taxatie kon snel worden gepland en verliep soepel, vriendelijk en professioneel. De eindrapportage bevat veel informatie met bijlagen en geeft een heel compleet overzicht. Heel fijn hoe dit traject verliep.
Ik heb een fijne ervaring gehad met Joost, hij handelde snel en heeft mij veel achtergrond informatie meegegeven over de woning, de omgeving, de historie en praktische zaken. Hij was enthousiast en nam uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden en mee te denken. De service reikte verder dan alleen de taxatie.
Makkelijk en snel afspraken te maken. Binnen 2 dagen geregeld. Super netjes en geen poes pas. Bedankt Toine voor de snelle afhandeling
Vriendelijk, duidelijk en komt zijn afspraken na! De taxatie verliep soepel en werd snel verwerkt.
Joost al verschillende malen ingeschakeld. Altijd snel, goed bereikbaar, weet wat er speelt in de markt en kan zo een betrouwbare taxatie leveren. Qua prijsvorming ook scherper dan lokale makelaarskantoren.
Het taxatierapport is zeer snel en kundig geregeld. De communicatie verliep heel vlot en fijn. Ik zou A en T Vastgoed zeker aanraden!
Bram heeft voor ons een bouwtechnische keuring uitgevoerd bij aankoop van een huis. Bram was op korte termijn beschikbaar en is duidelijk in zijn communicatie en rapportage.
Ik heb afgelopen zondag een bouwtechnische keuring aangevraagd bij A&T Vastgoed. Ik werd zondag meteen gebeld door Edwin Kalee en kon al zeer snel een afspraak maken, voor dinsdag. Hij is een man met verstand en hart voor zijn beroep. Hij is vriendelijke, is erg secuur en legt ook alles goed uit. Het rapport was dezelfde avond al in mijn mailbox met duidelijke uitleg. Ik ben zo blij dat ik A&T Vastgoed ontdekt heb. Ik heb veel gezocht op bouwtechnische keuringen via Google en schrok van de vele slechte reviews. Ik mag van geluk spreken dat ik dit bureau gevonden heb. Een aanrader!
Edwin Kalee heeft ons uit de brand geholpen omdat we op korte termijn een deskundige nodig hadden. Hij is zeer kundig en nauwgezet en geeft goede uitleg en goede adviezen. Het was een zeer goed contact en zer prettig
Een prima taxatie. Kennis van zaken en een prettige omgang.
Geweldige ervaring met vakkundig advies.
Zie tekst in 1 zin
Ik heb onlangs Bram opdracht gegeven om mijn woning te taxeren en ik kan niet anders dan een lovende recensie achterlaten. Wat mij het meest opviel, was de enorme kennis die Bram in huis heeft. Hij is niet alleen deskundig op hun vakgebied, maar is hij ook in staat om alles op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen. Daarnaast waardeerde ik de flexibiliteit van Bram en de respectvolle manier van samenwerken. Tot slot wil ik de transparantie van het proces benadrukken. Vanaf het begin was er open communicatie over kosten, tijdlijnen en verwachtingen, wat een groot gevoel van vertrouwen gaf. Dit is een belangrijke factor voor mij om in de toekomst weer in zee te gaan met A & T vastgoed. Al met al kan ik A&T Vastgoed van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare taxateur/adviseur. Zijn combinatie van kennis, flexibiliteit en transparantie maakt hem een uitmuntende keuze! ;-)
Vriendelijk en realistisch en goed bereikbaar
Hele prettige en duidelijke communicatie. Leuke receptioniste die het proces duidelijk uitgelegd heeft en juiste vragen stelde om O de geschikte benodigde taxatie te krijgen. Goede prijs zonder verrassingen achteraf en incl btw. Makkelijke betaal link. Taxatie kon snel uitgevoerd worden en werd kundig en accuraat uitgevoerd. Ook hier weer volledige transparantie en duidelijkheid over het proces. Wat ik fijn vond was dat de taxateur zelf contact had met mijn makelaar waardoor ik er zelf geen omkijken naar had. Aanrader alles top geregeld.
Vriendelijke en professioneel team. werken goed en efficiënt. Toine is een man van afspraak.
Hele goede begeleiding van de oplevering van ons nieuwe huis
De verkoopmakelaar van onze nieuwe woning verwees ons voor de taxatie naar Bram Bongers van A & T Vastgoed. Hij reageerde snel en de taxatie kon op korte termijn worden ingepland. Deskundig en prettig geregeld!
Edwin nam de tijd om onze nieuwe woning grondig te onderzoeken op bouwtechnisch gebied. Hij dacht zelfs mee aan de dingen wij willen verbouwen! Heel erg tevreden over de service van A&T!
Het maken van een afspraak met Maurice verliep heel snel! Het contact was prettig en professioneel.
Prima eerste ervaring, heb helemaal niks aan te merken. Bedankt.