Op aanraden van een vriend heb ik Jurgen ingeschakeld voor de vooroplevering van een nieuwbouwwoning. Communicatie was super. Er werd ruim de tijd genomen voor een grondige keuring en Jurgen kon ook mijn nieuwe buren uit de brand helpen door aansluitend onverwacht ook hun huis te keuren. Jurgen mag sowieso terugkomen voor de eindoplevering
Zeer snelle service en duidelijk communicatie.
Communicatie vooraf was prima. Keuring was helder en uitleg werd er voldoende gegeven door Jurgen. Kortom; uitstekend!
Prettig persoon. Professionele, zakelijke benadering opdracht.
Via een telefonisch contact kreeg ik vertrouwen in hem. In een tweede contact via de telefoon legde hij uit waarom een digitale taxatie geen volledig beeld zou geven. Hij zei geduldig wat hij wilde opmeten en waarom hij bepaalde gegevens moest hebben. Ook zag hij tot in details de bijzonderheden van het huis. Het was een goede samenwerking.
De benadering en de informatie die gegeven werd, wekte het vertrouwen dat mijn woning op een eerlijke en professionele manier getaxeerd zou gaan worden. Voor de taxatie werd uitgebreid tijd genomen, wat ik als prettig ervaren heb.
Afspraak ingepland via Whatsapp, waardoor laagdrempelig benaderbaar. Vriendelijk en duidelijke uitleg waardoor heldere communicatie en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Taxatierapport hierna binnen enkele dagen kunnen ontvangen, top!
Bram was verschrikkelijk snel met reageren op mijn contactverzoek.... Bram kon de afspraak verschrikkelijk snel inplannen.... Bram was verschrikkelijk aardig.... Branm was verschrikkelijk kundig Bram had de rapportage verschrikkelijk snel klaar.... Kortom: goed, snel, aardig, kundig...... Dank je wel!
Prima samenwerking
Op zeer korte termijn kon ik een afspraak maken en deze is ook snel tot stand gekomen. Daarna uiterst bekwaam en vriendelijk geholpen. Het rapport had ik de volgende werkdag al binnen.
Goede ervaringen met Jürgen. Hij is grondig, zorgvuldig en neemt de tijd. Prima keurder met wie we graag samenwerken.
Zeer goed en snel geholpen door A&T Vastgoed. Zeker een aanrader voor een kwalitatief hoogstaande taxatie van uw woning.
Soepel en prettig proces!
Goede ervaring met Joost Hoekman bij het taxeren van onze woning. Joost is deskundig, vriendelijk en heel snel met het uitwerken van het rapport. Zeker een aanrader!
Bij binnenkomst een korte en duidelijke uitleg van wat de te volgen stappen zijn. Komt goed en vakbekwaam over. Snelle levering.
De taxateur stond ons vriendelijk te woord en gaf uitleg op onze vragen. De taxatie werd voor ons gevoel op een goede manier uitgevoerd. Het taxatierapport zag er zeer gedegen uit.
Bram is een gozer naar mijn hart.Zo'n iemand tref je never NÓÓIT meer...Chapeau
Jurgen was fijn in zijn contact, kon snel langskomen voor een bouwtechnische keuring en heeft mij tijdens de keuring van allerlei tips en informatie voorzien. De keuring verliep naar mijn idee erg grondig en ook het rapport is concreet en duidelijk. Ik zou A&T Vastgoed zeker aanbevelen voor bouwtechnische keuringen!
Jurgen is een aardige man. Alles werd goed uitgelegd, en een snelle service. Super fijn.
Op de dag van mijn aanvraag, kwam er gelijk iemand langs om mijn huis te taxeren. Kort samengevat: goede, persoonlijke service voor een scherpe prijs. Ook heel fijn dat ze goed bereikbaar zijn.
Via via kwamen we bij Jurgen uit voor onze opleveringskeuring ( nieuwbouw woning). Vooraf even contact gehad om onze zorgpunten kort toe te lichten. Jurgen luistert goed, neemt zorgen uit handen en is vakinhoudelijk zowel qua praktische kennis alsmede theoretisch achtergrond goed onderlegd. Daarnaast is hij prettig in de omgang en héél belangrijk: hij komt alle afspraken na! Ik zou hem 100% aanbevelen.