Wij hebben een taxatie laten doen. Na rond bellen voor verschillende taxateurs bleek A & T vastgoed de snelste en voordeligste te zijn. Meteen voor gekozen en dit hebben ze snel en professioneel waargemaakt. Erg blij mee!!
Snel, correct, grondig en prima service, 100% aan te bevelen
Het contact is verlopen via onze hypotheek adviseur Bliss. Hierbij waren wij blij met de snelheid en betrouwbaarheid, die wij ervaren hebben.
Goede ervaring
Wat een snelle service en wat een aardige mensen
De heer Zwaans was goed bereikbaar. Hij heeft de taxatie snel uitgevoerd en gaf ook een duidelijke terugkoppeling achteraf. Erg blij met de dienstverlening.
Na een eerdere fijne ervaring met A&T Vastgoed heb ik voor een nieuwe taxatie wederom contact gezocht met dit bedrijf. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en heb snel een afspraak kunnen plannen. Binnen 2 werkdagen vond de taxatie plaats en binnen 3 werkdagen heb ik het taxatierapport ontvangen. Al met al zeer snelle en vakkundige service!
Fijne prettige en deskundige taxatie
zie hierboven
Mijn ervaring is bij dit bedrijf, TOP! Goed contact bij vragen, snel handelen, goede prijs! Kortom mocht ik ooit weer een huis kopen dan zou ik dit bedrijf 100% aanraden.
Supersnelle service en uitstekende informatievoorziening.
Heel fijn contact met willemjan. Legt alles goed uit, zeer vriendelijke man. Goede waardering gekregen voor ons huis, binnen een zeer korte termijn alles geregeld. Wat willen we nog meer. Top.
Onze ervaring met A&T Vastgoed is erg positief. De bouwkundige keuring met Edwin was erg snel gepland, waarbij hij ook uitgebreid de tijd nam voor ons tijdens de keuring. Hierbij was er voldoende aandacht voor onze wensen. Het uitgebreide rapport zat erg snel in onze mail. Kortom wij zouden A&T Vastgoed iedereen aanbevelen!
Maurice kwam erg prettig over en was goed bereikbaar via WhatsApp voor het plannen van de afspraak. De taxatie verliep ook soepel.
De kwaliteit is geweldig en vriendelijke mensen. De Top bedrijf in regio.
Mijn ervaring met A&T Vastgoed is zeer positief. De benodigde taxatie kon snel worden ingepland en uitvoering van de taxatie verliep goed en met de juiste aandacht voor details.
I was 100% statisfied, dankjewel!
goed contact, snelle en goede service
Reactietijd en het snelle handelen heeft mij geholpen om alles snel te regelen voor de koop van het huis. Ik zou ze zeker aanbevelen bij iedereen die een taxatie nodig heeft!
Jurgen heeft onze nieuwbouwwoning uitvoerig geïnspecteerd en heeft een uitgebreid rapport opgeleverd met veel punten die voor de oplevering door bouwer moeten worden hersteld. Jurgen is kritisch, heeft oog voor dingen die een ander niet ziet en neemt ruim de tijd voor de woninginspectie. Absoluut een aanrader!
Snel, vakkundig
Bram kon snel onze woning taxeren wat zorgde voor een vlotte doorloop in het proces van het aankopen van de woning.
Edwin was mee voor een opleveringskeuring van onze nieuwbouw woning. Hij neemt je gestructureerd door het huis heen. Neemt daarbij uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de verschillende nieuwste technieken in de huidige nieuwbouw woning. Daarnaast ziet hij toch net weer andere schades dan waar je zelf op let. Aanrader!
Vanwege de recente aankoop van een woning hadden we op korte termijn een taxatierapport nodig, Toine heeft zo spoedig mogelijk tijd voor ons gemaakt en het rapport was na taxatie razend snel in onze handen. Super, ga zo door!
Bedankt Edwin. Uitgebreide inspectie gedaan voor de oplevering van mijn woning in Den Bosch. Zeer tevreden over het opgeleverde rapport en adviezen tijdens de inspectie.