Snel een taxatierapport geregeld voor mijn woning. Snel afspraak gemaakt en keurig op tijd. Na 2 dagen had ik het rapport al.
Goed service
Ik ben via een tussenpersoon uitgekomen bij A en T Vastgoed om mijn toekomstige huis te laten taxeren. Dit werd meteen opgepakt en ingepland. De ochtend na de taxatie zat het rapport al in mijn mailbox met een vooraf gehoopte uitkomst vanuit mij.
Ik had een taxatierapport nodig voor de financiering van een woning met verbouwing. Er is mij duidelijk gecommuniceerd hoe dit proces zou verlopen en er is keurig en snel gehandeld.
Zeer rustig en professioneel Goed tegenwicht aan de vertegenwoordiger van de nurkse man van Waal
Contact verliep snel, soepel en zeer correct. Werd zelfs op zondagavond door Willem Jan Zwaans een mail verstuurd naar ons.
Ik heb deze opdracht als zeer fijn ervaren. Ik zal andere mensen adviseren om met jullie contact op te laten nemen.
Ontzorgd.
Op een aantal lichtpunten en stopcontacten, staat geen spanning. Dit is niet gecontroleerd.
Mijn aanvraag voor een bouwtechnische keuring werd vlot ingepland. Jurgen werkt nauwkeurig en met een duidelijke uitleg. Het rapport was ook duidelijk en helder opgesteld. Ik wist snel waar ik aan toe was.
Fijne taxateur die met je meedenkt! Snel en op reële waarde getaxeerd en de dag na de taxatie het rapport in de mail! Taxateur kwam ook keurig om de afgesproken tijd. Reageert snel op zowel mail, bellen als appen. Volgende keer zeker weer!
Willem-Jan heeft ons ontzettend goed en vooral snel geholpen. De afspraak was snel gemaakt, de inspectie/opname kon snel plaats vinden en binnen enkele werkdagen was het taxatierapport gereed. Daarnaast verliep het contact gedurende het gehele proces erg fijn en klantvriendelijk!
Een afspraak kon na telefonisch contact snel geregeld worden voor een bouwkundige keuring. Op de dag zelf was meneer Gommers bij mij aanwezig en dit heb ik als positief ervaren. Vriendelijke, serieuze jongeman met humor. Wat ik zeer kan waarderen. Alles werd een voor een nagelopen en daarvoor werd de tijd genomen. Uitleg van alles wat hij deed met redenen was erbij inbegrepen :). Het rapport / uitslag van de bouwkundige keuring kreeg ik voor mijn doen erg snel opgestuurd. (Volgende ochtend), in een koop is dat erg fijn, ook als het mogelijk is door de partij zelf uiteraard. Al met al een fijne ervaring gehad en zeker een aanrader! Nogmaals, bedankt Jeroen!
Wij hebben de taxatie van onze woning aan de Weerijssingel in Breda laten uitvoeren door de heer Robin van Pelt van A&T Vastgoed. Vanaf het eerste contact verliep de taxatie voorspoedig. Duidelijkheid over tarieven, goede communicatie en een professionele uitwerking van het taxatierapport kenmerken zijn werkstijl. Al met al een aanrader!
Mijn taxatie was erg snel geregeld en de contacten waren erg vriendelijk en prettig
Een half uurtje rond gelopen en zo veel geld vragen om een taxatie te doen is echt te gek voor woorden. En dan nog eens VEEL te hoog.
Dag Wijnand, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Heel fijn, want dan kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren! Ik begrijp dat jij de waarde te hoog vindt. In jouw situatie (scheiding) is dat begrijpelijk, maar wij moeten helaas onafhankelijk en objectief de marktwaarde bepalen. Vandaar kan ik me niet volledig kan vinden in jouw beoordeling. De waarde wordt niet bepaald in een half uurtje, maar na een uitgebreide analyse en onderbouwing op kantoor. Inderdaad is een inspectie ter plaatse een onderdeel van deze analyse.
snelle reactie op ons verzoek. afspraken konden meteen ingepland worden. zeer klantvriendelijke dame aan de telefoon.
Snelle service en goede dienstverlening
Reactie tijd tussen aannemen en uitvoering van bouwkundige inspectie is kort. Binnen vierentwintig uur hadden wij het rapport. Dankjewel voor de vriendelijke en deskundige optreden.
Een prettige ervaring om mee samen te werken Erg behulpzaam en altijd direct een antwoord op mijn vragen A&T Vastgoed kan ik ten zeerste aanbevelen
Duidelijk verhaal, ook het advies van het na isoleren was goed.
keurig en netjes snel en accuraat
Een goed georganiseerd bedrijf met bekwaam personeel. Snelle service, goed op de hoogte van de markt en zeer klantvriendelijk. Kortom niets op aan te merken!
Bij een procedureel wat moeilijke taxatie heeft A en T Vastgoed de beslissende en bemiddelende taxatie uitgevoerd. Zeer vriendelijke en deskundige taxateur. Grondig rapport, en keurige snelle afhandeling.
De taxatie verliep vlotjes en het was meteen duidelijk dat er met begrip en ervaring naar mijn situatie werd gekeken en daaraan gekoppeld werd geadviseerd. Knelpunten werden soepel besproken en opgelost. Kortom, een fijne ervaring!