Super goed!

Mijn vriend en ik zijn super goed geholpen door Joost van A&T vastgoed. Ik zou dit zeker aan iedereen aanraden!

fantastisch

We zochten een taxateur en kwamen hier uit. Vrijdag jl opdracht verstrekt en dinsdag was alles geregeld. En erg betaalbaar. Top communicatie , beleefd en begripvol. Een bedrag op papier zetten kan iedereen en mijn vorige twee taxaties waren hier het tegenovergestelde van het is de klant nog het middelpunt en service zoals we dat 'vroeger' zagen. Niets internet en email, gewoon per telefoon, beleefd en snel. Een echte aanrader.....

• Snelheid

Zeer goede en snelle service!

Zeer goede en snelle service!

Snel en grondig

Snel en grondig

snel en correct

snel en correct

• Snelheid

Snelle service van een betrouwbare taxateur.

Binnen enkele dagen na opdracht een gevalideerd rapport.

• Snelheid

de taxatie verliep soepel indien er vragen waren, of verdere uitleg was dit mogelijk

Bij aankomst werd er netjes voorgesteld, en uitleg gegeven. Er werd uitgelegd dat er foto's genomen gingen worden, en dat die Meneer door het het huis een ronde ging doen. Indien er vragen waren was er daar de ruimte voor. Vriendelijke man, nadien ook nog uitleg gekregen en de vraag of dat ik de verbouwingsspecificatie wilde invullen. Kortom de taxatie verliep soepel.

• Snelheid N.v.t.

Zeer positieve ervaring

Vriendelijke taxateur Goede en positieve feedback op het getaxeerde Efficiënte communicatie en afhandeling Taxatierapport zowel overzichtelijk als begrijpelijk

snelheid en kwaliteit

Op zeer korte termijn een afspraak geregeld en binnen een dag het taxatierapport in huis. Dat is service in optima forma!

Gewoon goed

Heldere en persoonlijke communicatie. Snelle actie en snelle levering.

Fijne en goede communicatie

Snel en vakkundig!

Bekwaam en snel

Willem-Jan heeft absoluut kennis van zaken en kan snel schakelen. Erg prettig! Wij raden hem zeker aan voor het opstellen van een taxatierapport

Prettig,betrouwbaar.

Prettige persoon, snelle afwikkeling met kennis van zaken.

Denken graag met je mee

Het contact met Mayke verliep heel fijn en ze denken heel graag met je mee. Daarnaast werkte ze vaker samen met de makelaar die we hebben aangewezen en ze hebben het onderling goed afgestemd ondanks dat het wellicht een lastige klus was vanwege 2 huisnummers. Top!

• Snelheid

Uitermate professionele taxatie met als extra hele goede uitleg en beantwoording van vragen.

De taxateur heeft zijn werkzaamheden bijzonder professioneel uitgevoerd. Alles ging snel en vloeiend: van het maken van de afspraak tot en met de oplevering van het rapport. De taxateur werkt bijzonder snel, maar neemt ook de tijd om dingen uit te leggen en antwoord te geven op vragen.

• Snelheid

Professioneel, snel en zorgvuldig.

Nadat hypotheekadviseur contact had gelegd werd er zeer snel een afspraak gepland. Taxatie verliep op een soepele prettige manier. Uit alles bleek dat de taxateur goed was ingeschoten in de buurt. Rapport was uitvoerig, specifiek en to the point opgemaakt. Daarbij werd het bijzonder snel aangeleverd.

• Snelheid

De taxateur was vriendelijk en ervaren. Ik ben er zeer tevreden mee.

• Snelheid

prima taxatie en vakkundig persoon

zeer snel gereageerd en erg professioneel getaxeerd met oog voor de zaken die daadwerkelijk vermeld moeten worden en waarde vermeerderend zijn. ook zeer snel het rapport ontvangen zodat onze afspraken verder geen vertragingen hadden.

• Snelheid

Het bezoek van de taxateur heb ik als prettig ervaren.

Het was een vriendelijke man, deed netjes zijn werk en maakte tussendoor ook een praatje. Door omstandigheden was hij wat later (wat hij wel vervelend vond) en belde me hiervoor netjes op. We zijn blij met de waardebepaling van ons hui

één brok ervaring!

Met zijn jarenlange ervaring en vakkennis in de huizenmarkt kan hij als geen ander de juiste marktconforme taxatiewaarde van een woning bepalen.

uitstekend

Uitstekende service! Moest allemaal op korte termijn en A en T dacht goed mee. Alle lof!

Snel geregeld

Via de hypotheek adviseur is er contact opgenomen met A en T Vastgoed, een paar uur later werd ik gebeld en de afspraak stond al binnen 2 dagen in het huis waar we mee bezig zijn. Taxatierapport na een dag al retour in de mail! Top!

Super geregeld !

Snelle service en klantvriendelijk !

Vriendelijke en snelle service

Binnen 24 uur na aanlevering een taxatierapport ontvangen.

• Snelheid

Vriendelijk en zeer deskundig.

Wij zijn zeer tevreden over de taxateur. Deze was zeer vriendelijk en deskundig.

Roulet 5

5171SE Kaatsheuvel