Wij hebben veel uitleg en tips gekregen
Jurgen was klantvriendelijk en heeft ons goed geholpen. Hij heeft een duidelijk bouwkundig rapport gemaakt en dit ook nog dezelfde dag geleverd. Zeer tevreden!
Onze ervaring is super. Jurgen heeft een goed oog voor gebreken èn legt ze goed vast in de rapportage.
Duidelijk en correct rapport.
Heeft verstand van zaken
Zoekt u een deskundige voor de oplevering van uw woning, informeer dan eens bij Jurgen. Hij heeft ons bijgestaan met de oplevering van ons nieuwbouwappartement. Jurgen is erg deskundig, ziet dingen die je zelf niet ziet. Met zijn zaklamp en rolletje paarse tape gaat hij de hele woning door. We zijn zeer tevreden.
Snel en goed geholpen. Vakkundig met duidelijke uitleg.
De taxatie werd snel geregeld. Alle papieren waren netjes op orde en later nog een netjes telefoontje gekregen toen alles is afgerond. Erg tevreden!
Betrouwbaar kennis van zaken, technisch goed onderlegd
Heel goed vakkundig vriendelijk super begleiding
In zijn totaliteit ontzorgt, duidelijke communicatie en een netjes en volledig rapport.
We konden snel een afspraak inplannen. Super vriendelijk en snel afgehandeld. Raad het iedereen aan!
Fantastisch wat een professionele service en kennis! Zeer tevreden.
Jurgen is een kundige inspecteur die grondig en onafhankelijk alles onderzoekt.
heel heel goed duidelijk deskundig en gezellig
Netjes en correct
Vriendelijk man, ontzettend nauwkeurig, neemt de tijd om alles goed op tenemen. Absoluut geen half werk! Heeft verstand van zaken en denkt mee!
Een hele goede ervaring! Betrokken en deskundig advies!
Onze ervaring met A&T is zeer goed. Jurgen is adequaat, kundig & alert. Hij heeft verstand van zaken en benoemd alles wat hij ziet zonder omhaal, maar wel op een vriendelijke manier. Zo krijgt hij volgens ons veel gedaan bij het bouwbedrijf. Hij heeft ons met zowel voorschouw als oplevering ontzettend goed geholpen, alle nog te verbeteren punten (en hij ziet echt alles) waren in no time opgelost en wij zijn erg blij dat we hem hebben ingeschakeld. Een echte expert met gevoel voor humor
Heel gespecialiseerd, prettig in omgang en zou het zeker aanbevelen
De bouwkundige keuring van een woning werd met veel enthousiasme uitgevoerd door Jurgen. Jurgen weet waar hij over praat en is prettig in de omgang. Zegt waar t op staat en geeft toelichting indien gevraagd. Ook direct telefonisch een andere specialist om zijn mening vragen was iets dat ik als zeer positief heb ervaren. Hierdoor hadden we meteen een beter zicht op de situatie. Met een kop koffie begon onze samenwerking, ik kan Jurgen bij iedereen aanbevelen!
Kon op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Dat was erg fijn en rapport diezelfde avond ontvangen. Jürgen neemt je goed mee wanneer er aandachtspunten zijn en geeft hier ook oplossingen voor. Erg fijn wanneer jezelf helemaal geen kennis erover hebt. A & T Vastgoed raad ik iedereen aan’
Binnen enkele dagen kon mijn toekomstige woning getaxeerd worden. Goede service en een uiterst behulpzame taxateur.
De keurder heeft alles nauwkeurig gecontroleerd en duidelijk opgeschreven. Hij heeft veel extra moeite gedaan om ook VVE aangelegenheden mee te nemen. Daarnaast gaf hij nog extra tips voor onderhoud. Ook nadat het rapport af was, bleef hij bereikbaar voor advies. Zeker een aanrader!
Ondanks het feit dat onze nieuwbouwwoning zeer netjes is opgeleverd, heeft Jurgen toch nog behoorlijk wat opleverpuntjes geconstateerd! Meer dan wij ooit zelf hadden kunnen waarnemen. Daarnaast zijn wij ook erg blij met de extra uitleg en (onderhouds)tips die Jurgen ons heeft gegeven, o.a. over de verschillende apparaten (WTW-unit, warmtepomp, boiler, zonnepanelen/omvormer, etc.) in de woning. Heel fijn en handig! Jurgen, nogmaals dank voor jouw kundigheid en vriendelijkheid!