Snelle service en een top bedrijf met korte lijntjes!!
Hele fijne taxatie gehad
We hebben één taxatierapport laten opstellen door A&T vastgoed welke ons erg snel hebben geholpen. De afspraak werd snel gemaakt en ook het rapport was vlot klaar.
Prettig en geinteresseerd contact met de taxateur. Naar ons idee is de taxatie objectief en deskundig uitgevoerd en het rapport goed opgesteld. Ook de snelheid waarop een afspraak kon worden geplanned en het opleveren van het rapport zijn positief!
Men levert een bouwkundig onderzoek af zoals het moet! Enorm gedetailleerd met goede aanbevelingen erin. Ze zijn er dus nog; echte vakmensen!
Jurgen heeft ons fantastisch geholpen, een zeer kundige professional. Daarnaast prettig in communicatie en flexibel voor het maken van afspraken.
X
In een juridisch geschil tussen ons en een aannemer, zijn wij op een hele vriendelijke snelle en vakkundige manier geholpen. Er zat druk op de zaken (termijnen rechtbank) (afbreken steiger), maar toch die flexibiliteit om hieraan te voldoen. Punten waar wij totaal niet aan dachten, of voor ons ingewikkeld was, is door dhr Gommers op een vakkundige manier vertaald. Vriendelijk en erg bescheiden!
Heel snel een afspraak kunnen maken voor een bouwkundig rapport. Deze is heel duidelijk met goede foto's en uitleg. Rapporteur Jurgen is erg vriendelijk en goed bereikbaar. A&T is absoluut een aanrader.
Fijne communicatie. Afspraak betrouwbaar. Kwalitatief prima
Ik heb een snelle reactie gekregen en ook zeer goede service.
A&T Vastgoed heeft me verrast: korte lijntjes, flexibele instelling, een professionele opstelling! Met kennis van zaken een bouwkundige beoordeling opgesteld, waarbij kritisch wordt gekeken, verder dan wat voor ogen is. Meedenkend ook richting toekomstige verkoopbaarheid van onze nieuwe woning. Kortom: een aanrader!
Vriendelijke kundige mensen
Deskundig, kritisch en prettig in de omgang
Geen aanvullingen
Goede begeleiding bij voorschouw nieuwbouwhuis
Heel menselijk maar wel lekker straight to the point. Denken mee om oplossingen te vinden indien nodig. Echt meerwaarde zeker een aanrader en ik zal ze ten alle tijden voordragen als ik privé ergens hoor dat er gezocht wordt.
Vooroplevering en eindoplevering begeleid door A en T Vastgoed. Professionele aanpak en kundig advies. Ook handige tips. Zou het zeker aanbevelen.
Heel snel actie en het rapport aangeleverd. Ook fijn proces, volledig digitaal waardoor we in een paar dagen een taxatierapport hadden
Zeer goede ervaring met Toine: Vakkundig, Vriendelijk, Snel handelen, kennis van zaken. Zeker een aanrader!
Onze ervaring met Jurgen van A&T is erg positief. Hij heeft bij ons de vooroplevering en de eindoplevering begeleid. Hij lette erg op de details en elk puntje werd gemarkeerd, genoteerd en voorzien van een foto.
A&T is de meest juist partij om je woning te laten inspecteren tijd is geen discussie als het advies maar goed is vakmensen ik kan het een ieder aanbevelen
We zijn zeer tevreden met de diensten die Joost heeft geleverd en willen graag onze dank uitspreken voor zijn inzet en deskundigheid. We kijken uit naar verdere samenwerking met jullie team in de toekomst.
Super snelle betrouwbare service dit was wederom de 2 de x tot snel!
Super snel en deskundig