Snel en een mooie schutting

De levering was snel en ook de plaatsing ging snel het is een mooie schutting prima vaklui.

Deskundigheid

Deskundige geplaatste schutting.

Wij hebben een erg mooie schutting.

Dank ,twee jonge mannen hebben een prachtige schutting geplaatst. En Sara heeft ons heel inlevend te woord gestaan aan de telefoon wat ons de doorslag gaf om bij jullie de offerte te plaatsen. Hartelijke groeten uit Monnickendam John en Petri

Plaatsen schutting

De schutting plaatsen oke goed bevonden maar de afspraken die je maakt komen ze vaak niet na en veel bellen over ding of het is aangekomen waar je geen antwoord op krijg dus maar weer bellen ervoor en dan op het laaste als het klaar is nog bellen voor een rekening of het voldaan is dat is ook niet leuk p.s dat is onze mening erover en een mening mag je hebben p.s maar al.met al de schutting staat goed

Top communicatie, leuke en kundige timmermannen en super mooi eindresultaat!

Prijs kwaliteitverhouding is top!

Kwamen mooi op tijd en hebben hard en secuur gewerkt. Aardige en beleefde jongens. Mijn complimenten. Schutting staat er mooi bij! Daarnaast hebben ze het andere deel van de schutting dat vorig jaar was geplaatst op sommige punten hersteld. (Dit was door anderen gedaan) maar zij hebben dit gecorrigeerd! Super!

Heel goed en vakkundig

Vandaag prachtige schuttingen geplaatst. Fijne werklui en snelle plaatsing. Bedrijf reageert snel op mails en prima afhandeling.

Zeer prettig en vakkundig geplaatst

Zeer prettig geholpen De montage ploeg was heel prettig en zeer bereidwillig Harde werkers

Zeer vriendelijke en behulpzaame jongens die de schutting hebben geplaatst

zeer prettig

Heel goed werk. Probleemoplossend dat was nodig. Aardige mannen die meedachten over onze zorgen omdat er een obstakel in de weg stond. Goed werk, vriendelijke mannen dank jullie wel

Prima!

Vakbekwame werklui. Vriendelijk en netjes werkend.

alles volgens afspraak en op tijd, geen verrassingen

het hele bestel proces is netjes via de mail verlopen geen vreemde verrassingen, duidelijke communicatie, bij vragen de juiste antwoorden.... de schutting staat er heel mooi blij, wij zijn dik tevreden

Snel en goed werk afgeleverd!

Goede communicatie met de binnendienst omtrent het bespreken van , plaatsingsdatum, verschillen tussen de meerdere schuttingen, materialen en voorwaarden. 2 heren kwamen op tijd op locatie aan en begonnen gelijk aan het werk. situatie bekeken en na iets meer dan 2 uur staat de schutting er. ook nazorg in de vorm van een mail met tips om de schutting zo goed mogelijk te onderhouden. Super! Ons gezin is super blij met de 'luxe' schutting, al complimenten gekregen van de verschillende buren.

Zeer deskundig en netjes.

In één dag een prachtige schutting met poort geplaatst. Nette werkmensen met verstand van zaken. Ik beveel dit bedrijf absoluut aan!

Excellent service and professionally installed from a friendly team

Very reliable and professional. Responds to emails quickly which compared to others is a huge plus. Fence of 9 meters installed in 2 - 3 hours and looks great. Definitely recommend

Uitstekend.

Zeer goede communicatie. Snelle bestelling, snel antwoord, snelle offerte, snelle wijzigingen bij navraag. Het snelle opzetten van schuttingen door 2 enthousiaste werknemers, Zij gingen door met werken als er telefoon, telefoon tussen schouder en oor, van de zaak kwam. Ook financiële afhandeling goed. Bij een klacht(je), meteen actie ondernomen door kantoor, tot volle tevredenheid klant opgelost.

Ik ben zeer tevreden met het werk wat de jongens hebben mers. De schutting is snel geplaatst. Hij staat netjes en ik ben erg blij mee.

Zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam via de telefoon voor de plaatsing van de schutting. Plaatsing werd er fluitend door de mannen neergezet. Weten heel goed wat ze doen en waren snel klaar (en goed geplaatst).

Prima geregeld en geplaatst

Het bestellen en maken van de afspraak gin makkelijk, keurig voorzien van de juiste (prijs) informatie vooraf. Het plaatsen ging snel en netjes.

Mooi en snel

We zijn erg blij met de nieuwe schutting. Ook de buren komen vragen wie deze schutting geplaatst heeft. De mannen waren op tijd en binnen ca. twee uur stond de schutting.

Snel en adequaat voortraject, vakkundige plaatsing door een zeer vriendelijk team

Conform afspraak alles geplaatst. Met name het team dat de schutting geplaatst heeft, leuke, vakkundige mannen, echt top!!

Erg mooie eindresultaat en goed geholpen

Alex systeembouw heeft van te voren al mijn vragen goed beantwoord. Op de dag zelf kwamen hier twee aardige schuttingzetters die met een razend tempo vakwerk afleverden. We zijn erg tevreden over het resultaat

Prettig contact, geleverd en geplaatst zoals afgesproken.

Duidelijk contact via de mail. Netjes geplaatst. Top kwaliteit waar we weer jaren mee vooruit kunnen.

Top!

Duidelijke communicatie. En zeer tevreden met onze nieuwe schutting. ❤️

echt kwaliteit en professioneel

Goed aan de afspraak gehouden, vriendelijke mannen en perfect geplaatst. Kortom zeer aan te bevelen.

Tiendschuur 18

5768 SB Meijel

077 320 2060

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.