Een positieve ervaring

Ik ben erg tevreden over de fijne samenwerking en de vakkennis van het bedrijf.

Prima vaklui. Waren een uur te laat, maar hebben goed werk afgeleverd. Kortom, een aanrader.

Zelfde als hierboven.

Professioneel bedrijf die ik zeker aanbeveel. Omdat ik diverse vragen had vooraf ben ik door Jay prima geholpen waar ik aan moest denken. De schutting is door Stefie ( harde werker ) heel netjes geplaatst en niets was hem teveel, zelfs met een vervelende buurman heeft hij de klus prima geklaard. Van de meeste bedrijven krijg je nog geen eens een offerte. Top !! Erg tevreden

alles netjes volgens afspraak.

Schutting is zoals verwacht. De monteur die de schutting heeft geplaatst was vriendelijk en dacht mee over evt. oplossingen bij problemen. Zeer tevreden over de service en schutting.

Een firma waar we graag op terugkomen!

Wij vinden dat ze goed werk afleveren, luisteren naar de wensen van de klant en leveren goede service nadien

snelle en goed

Snelle service en netjes geplaatst

Uitstekendp

Er is duidelijke communicatie en planning. De mensen aan de telefoon zijn super vriendelijk en denken mee. Ook de jongens die de schutting plaatsen werken snel en zijn relax! Ook die jongens denken mee in oplossingen.

schutting prachtig geplaatst

Tijdens de regenachtige dag is de schutting prachtig geplaatst. Optijd aanwezig en weer optijd klaar zoals het hoort.

Netjes gewerkt ondanks het hele slechte weer

Mannen waren mooi op tijd. Ondanks de hevige regen snel doorgewerkt en mooi werk afgeleverd.

Super tevreden.

De schuttingbouwer Stevie was ruim op tijd en ondanks de regenval was hij niet te stoppen. Hij was alleen en heb hem waar het kon meegeholpen. Het was fijn omgaan met Stevie en na enkele uurtjes stond er ‘n pracht schutting waarvoor dank.

Waar voor je geld

Netjes op tijd aanwezig, aardig en goed personeel, weten wat ze doen en leveren een goed product

Prima, netjes gewerkt

Schutting is mooi geplaatst en ziet er keurig uit Ik ben tevreden !

Communicatie met Alex systeembouw en personeel zijn goed.

Personeel is goed. Doet zijn best om eea zo goed mogelijk af te leveren. Het in een eerdere beoordeling gemelde kleurverschil wordt veroorzaakt door verkleuring door weersinvloeden, de schuttingen worden altijd en al jaren op dezelfde manier geïmpregneerd. Mijn eerdere conclusie van met 2 verschillende kleuren impregneren was dus onjuist veroorzaakt door ondeskundigheid. De bestelde pasvakken waren, zonder informatie, niet geleverd, dit was volgens Alex systeembouw bekend en zijn dus ook niet gefactureerd. Uitleg van Alex systeembouw is dat binnen een jaar door weersinvloed en daardoor verkleuring beide schuttingen dezelfde uitstraling hebben

de jongens hebben net werk afgeleverd en we zullen in de toekomst zeker nog een schutting voor de andere kant van de tuin door jullie laten plaatsen

Goede gewerkt

Snel en efficiënt!! En wat ook belangrijk is aardige werklui!! Ik vind dit zelf altijd heel belangrijk!!Goede ervaring gehad!!

Topservice! Spoedgeval en fantastisch meegedacht.

Ik had met enige spoed een schuttingdeel nodig, goed en behulpzaam te woord gestaan. Duidelijke uitleg en advies. Volgende dag geproduceerd en geleverd. Die dag kunnen plaatsen en karwei is plat! Hartstikke bedankt ;).

Ze hebben goed werk geleverd

De schutting is helemaal zoals we die gedacht hebben. Wat ik jammer vind is dat er niemand komt kijken om de dingen door te spreken en de meer mogelijkheden te bekijken. Verder miste ik een herinneringsmail bv een week van te voren. Ook het feit dat je moet aanbetalen zonder iemand te hebben gezien of gesproken vond ik niet prettig. Ik ben er mee akkoord gegaan omdat een vriend van me ook bij jullie een schutting heeft gekocht en tevreden was. Anders was ik verder gaan zoeken.

Tevreden

Was opdracht voor de schuttingen tussen 4 woningen. Loopafstand vonden ze te ver, daarom bij moeten betalen. 1e Woning was <25m, maar daar opgesteld staan vonden ze niet handig. Ook niets van gezegd tijdens offerte-opstelling. Afstandbeugels, om niet tegen een hwa (tegenpijp) te hoeven monteren, zou aan weerszijden van een houten plank kunnen worden voorzien. Maar beugels hebben geen gaten, dus kan niet. Vooropname op de werkdag goed gedaan. Snel en goed uitgevoerd. Alsnog tevreden.

Schutting uitstekende kwaliteit en geplaatst

Alles conform afspraak Schutting mooie kwaliteit Zeer netjes geplaatst Nette en deskundige medewerkers

Heel goed

Monteurs waren netjes op tijd. Zeer ervaren en vriendelijke mensen die de klus in no time hadden geklaard.

De personen die aan het werk waren was zeer correct en vriendelijk. Ze zijn ook zeer behulpzaam. We hebben niets te klagen. Anders hadden we direct gebeld naar jullie kantoor. Hier van dat jullie het werk af geleverd en het is ECHT Mond en Mond Reclame. GA ZO DOOR Met vriendelijke groet. De zwager van mw Taling.

Geweldige service en uitvoering

Vanaf het begin tot het einde geweldige service. Duidelijke afspraken en vakkundige uitvoering tijdens het plaatsen van de schutting. Twee medewerkers die het plaatsen van de schutting op geweldige wijze hebben uitgevoerd. Vriendelijk en vakkundig.

Prettig

Prettige ervaring!

Tiendschuur 18

5768 SB Meijel

077 320 2060

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.