Schuttingen netjes gezet

Schuttingen prima gezet. Door afstand was bouwploeg steeds vrij laat op locatie. Algemen kwaliteit gewoon goed!

vakkundig

vriendelijke, behulpzame medewerker, correcte communicatie en oplossen van het verkeerd gemeten van de schutting

perfect, zéér tevreden

Keurig nette heren, zeer beschaafd en bijzonder snelle plaatsing van onze enorme schutting. Met alle respect, want het zijn bijzonder zware panelen en ook de betonnen onderdelen zijn eigenlijk niet te tillen. Wij zijn er zeer blij mee. Het is een aanwinst voor de buurt en vooral voor onze eigen tuin en ons gevoel.

Van harte aanbevolen

2e schutting die bij ons die alex geplaatst is. Alex levert een goed product tegen een concurrerende prijs. Contact met verschillende medewerkers van Alex is prettig en reeel. Harde werkers.

Vakkundig en snel geholpen

Er verscheen slechts 1 medewerker. Wel moet gezegd dat deze persoon al het werk dat normaal door 2 personen wordt uitgevoerd snel en vakkundig heeft uitgevoerd.

Zeer solide schutting

Bouwploeg waren iets eerder dan verwacht. Ze gingen direct aan de gang en al gauw gingen de jassen uit. Het eind resultaat mag er zeker zijn, wat een strakke en solide schutting en keurig in één lijn en hoogte. Zeer terveden en echt aanrader

Schutting netjes geplaatst ben er zeer tevreden over. Ik heb veel rond gekeken op internet maar had hier het beste gevoel bij. Het vlotte contact en hoe makkelijk/soepel het allemaal verloopt is een dikke 10 waard Ben er dan ook zeer blij mee dat ik deze keuze heb gemaakt.

Goed werk geleverd!

Het toegekende cijfer had hoger kunnen zijn als de beide mannen op de afgesproken plaatsingsdag voldoende materialen bij zich hadden gehad om de schuttingen in ėėn keer te kunnen voltooien.

Goed, eerlijk en precies

Afgelopen maandag 23 nov 2020 is de schutting geplaatst. Snel goed en kaars recht. Het passtuk heeft een afwijkende kleur. Hierover contact opgenomen en fit wordt zsm verholpen. Kortweg een goed en betrouwbaar bedrijf wat we alleen maar aan kunnen bevelen.

Goed advies en goede uitleg, nette werkers

Nette jongens

Keurige plaatsing van de schutting.

Volgens plan geplaatst. Twee uur later stond er een keurige schutting. Goed werk! Meer kun je niet wensen.

Samen met de buren schutting laten plaatsten door Alex Schuttingbouw. Goede vakmensen die hun vak verstaan en ook erg vriendelijk zijn in omgang.

goede ervaring en snelle plaatsing

Wij hebben schuttingen laten zetten met alle buren. Deze firma heeft dat naar tevredenheid en volgens afspraak uitgevoerd. Was overigens ook snel gebeurd! in drie dagen stonden de schuttingen er van ongeveer 6 a 7 woningen. Zeer tevreden mee!

Toppers!

Alex heeft bij mij 26 meter schutting geplaatst, super strak! En ook nog eens met 3 uurtjes helemaal klaar. Door ons eigen toedoen hadden we nog wat obstakels, gelukkig wist Alex prima met ons mee te denken en hadden we snel een passende oplossing! Helemaal top!

Wij zijn heel tevreden.

snel geplaatst en netjes. verder medewerker aardig,correct en duidelijk in communicatie over hoe en wat de bedoeling is.

Ziet er mooi uit

Goede kwaliteit, alles conform afspraak en vriendelijke mensen.

Mooi en netjes gewerkt alles precies volgens afspraak. Fijn bedrijf om zaken mee te doen, echt top!

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is goed, door een man is de schutting geplaatst, naar mijn mening hadden dat beter twee personen kunnen doen. In verband met het zware werk.

Uitmuntend

Stevie en Abdul hebben keurig , netjes en vakkundig de schutting geplaatst. Wij zijn zeer tevreden . Echt Top werk van Alex Systeembouw werknemers.

Vriendelijk, keurig en vakkundig gewerkt

Zeer tevreden over de totale dienstverlening.

Keurig vlot snel

Ziet er fantastisch uit

Wij hadden een afspraak om 09:00 uur. De twee heren moesten 185km overbruggen en waren netjes op tijd. De schuttingen zijn kaarsrecht geplaatst en het ziet er fantastisch uit. Ik ga snel een afspraak maken om de andere kant ook van schuttingen te laten voorzien. Ik ben een zeer tevreden klant

Netjes geplaatst!

Netjes en snel geplaatst ondanks de regen. Goeie gasten!

Goed geholpen, goed geplaatst, goed personeel en een mooie schutting

Via internet gronden. Via mail offerte gevraagd, snel antwoord en een mooie aanbieding. Snel antwoord op vragen en afspraak gemaakt. Ondanks corona on ging alles vlot en veilig. Resultaat een mooie schutting

Tiendschuur 18

5768 SB Meijel

077 320 2060

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.