Goede communicatie en keurig op tijd!

Keurige mannen die onze schutting snel en vakkundig hebben geplaatst.

Mooie schutting

Mooie schutting, snel geplaatst, kleine mis communicatie maar na telefonisch contact is het opgelost.

Zeer vakkundig gewerkt

Alle afspraken zijn volledig na gekomen en zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de schutting die ze hebben geplaatst

Komen afspraken na en leveren goed werk

Zeer goed contact gehad met Alex Systeembouw. Reageren snel op e-mails en geven een scherpe offerte. Plaatsing is uitstekend verlopen, met een ochtend stond de schutting als een huis.

topwerk geleverd

de mensen van alex systeem bouw hebben super mooi en vakwerk geleverd. ik ben zeer tevreden. alles staat keurig in lijn,en mooi op hoogte. ze waren mooi optijd en alles netjes geregeld en de schutting staat echt zeer mooi. kortom ik ben zeer tevreden,en nogmaals dank jullie wel. topwerk.

kwaliteit voor een goede prijs

netjes werk, secuur alles mooi recht geplaatst.

Zeer nette schutting en fijne mensen om zaken mee te doen. Bedankt Alexsysteembouw

Niet nodig, bovengenoemde zin zegt al genoeg.

Prima werk geleverd

Conform de offerte de tuinafscheiding keurig geplaatst. Zeer klantvriendelijk personeel. De medeweker was keurig op tijd en zeer kundig.

geheel volgens plan en snel gewerkt

wij zijn er tevreden over

Top kwaliteit en snelle levering

Van bestelling tot levering fijn contact en snelle levering. Ook aangenaam verrast door goede kwaliteit schutting.

Stevie is een topper

Stevie is een topper vrolijk en deskundig

Perfect geregeld

Ondanks het verzetten ivm zieken toch snel in geplant en keurig geplaatst en snel Zeer tevreden mee

Vakkundig en netjes afgeleverd

Schutting van 7 meter. Vakkundig geplaatst en netjes afgeleverd. Vriendelijke medewerker.

mooie schutting

mannen gingen netjes te werk en waren vriendelijk. hebben mooi resultaat geleverd.

Toppers

Top!!! Had niets anders verwacht

Ik ben bij Alex systeembouw gekomen via internet en zijn reclame over plaatsen van schuttingen kwam direct en duidelijk naar boven Heb nog even wat site's bekeken en kwam bij de meeste erachter dat er eerst een offerte aangvraagd moest worden ( zo geen zin in) Bij één aangevraagd die moet ik nog krijgen!! en ééntje een stuk duurder dan bij Alex Dus gewoon bij Alex duidelijk je weet gelijk wat je betaald, afspraak nagekomen, snel,goed personeel en netjes werken gewoon Top. !!!

Fijn contact en netjes werk!

Goed contact met de binnendienst en de buitendienst levert netjes en goed werk. Geen op of aanmerkin.

Naar wens

De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd en het ziet er allemaal netjes uit.

Fantastisch

Schutting snel en goed gezet,vriendelijk personeel.

Geweldig bedrijf

Fijn bedrijf. Ik had hier en daar nog vragen en dat is telefonisch goed duidelijk geworden. Schutting is echt netjes gezet. Fijne bouwers gehad die alles netjes hebben achtergelaten.

Vlotte en vakkundige service

De nieuwe schuttingen waren in nog geen dag gezet. Voor het aanvangen eerst nog even de grans nagelopen om te kijken of er niet nog wat wortels van bomen en struiken waren achtergebleven die later weer terug komen groeien. Erg scherp opgemerkt. Voor de rest prima en in alle rust doorgewerkt.

Is goed

Harde werkers leveren mooi werk af.

Prachtig

Prachtig, de puntjes op de i. Fijne samenwerking!

Super service, top mensen

Ploeg kwam lekker op tijd aan. Vriendelijke mensen en denken goed mee. Ik kan dit iedereen die een schutting nodig heeft aanraden!

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding

Wij zijn zeer tevreden met altijd een goede communicatie en correcte afspraken. De plaatsers hebben ook zeer goed werk geleverd. Ze hebben ons steeds betrokken in hun werk en uitstekend uitgevoerd.

Tiendschuur 18

5768 SB Meijel

077 320 2060

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.