Eerlijke prijs, goede kwaliteit en uitstekende klantenservice

De offerte kwam snel binnen en was in eerste instantie compleet en duidelijk. Mijn vragen op de op zich al duidelijke voorwaarden werden snel beantwoord met een duidelijk en vriendelijk antwoord. Op de dag van plaatsen kwamen de monteurs om 8:00 op tijd aan. Tijdens het plaatsen vroegen ze keurig hoe iets op te lossen. De monteurs waren vriendelijk en deskundig. Om 12:00 was het werk gereed en werd keurig opgeleverd.

Top!

Goede communicatie vanuit kantoor en goed werk geleverd! Aanrader!

Altijd goed en vriendelijk

We hebben een geweldige ervaring met jullie goede prijzen en zeer vriendelijk personeel dus ik zou jullie iedereen aanraden Mvg

Super mooie schutting en vriendelijke monteurs

Schutting laten plaatsen en helemaal tevreden over alles Ook duidelijk in de offertes

Harde werkers

Mannen met uitgebreide kennis en hardwerkend hebben ze binnen zeer snelle tijd een schutting geplaatst van 10mtr. Wel jammer dat de mannen van een andere klus afkwamen en om optijd naar huis te gaan de 1 na laatste paal lager gezet hebben waardoor de afdeklat in een golf loopt En de onderplaten schuin in v vorm en laatste paal niet strak tegen schuur aan. (Komt nog een overkapping terhoogte hiervan dus voor mij geen probleem) verder werd de bagger uit de gaten waar de palen kwamen niet opgeruimd en lag op ons looppad en ik dit zelf heb moeten opscheppen en opruimen. Mannen hebben zeker kennis van zaken maar waren zeer gehaast om op tijd naar huis te kunnen. In mijn optiek is er mogelijkheid tot verbetering als de mannen meer tijd hebben voor de uitvoering ze waren zichtbaar uitgeput.

Goede schutting/perfect geplaatst

Ontzettende vriendelijke harde werker. Een goede vakman. Alexsysteembouw is een betrouwbaar en een klantvriendelijk bedrijf. Communiceert zoals het hoort. Komt afspraken na zelfs eerder dan afgesproken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Is een echte aanrader.

Zeer goede ervaring en netjes geplaatst ondanks wat tegen slag .Echt een aanrader

Kwaliteit

De communicatie vanuit Alex was heel duidelijk mbt de hele procedure. De montage van de schutting door Joep was super goed. Hij heeft de schutting in zijn eentje gezet, werkte keihard en was zeer gemotiveerd om alles perfect te krijgen, wat hem zeer zeker gelukt is.

Goede en snelle communicatie

Heel fijn hoe er contact is geweest om afspraken te maken.

Prima ervaring, van bezichtiging via offerte tot plaatsing

Vóór het vragen van een offerte voor een schutting, zijn we eerst gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden, omdat het maken van een keuze op basis van alleen foto's toch te lastig is. Hierbij werden we uiterst vriendelijk te woord gestaan, waarbij duidelijk werd aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens hebben we een offerte aangevraagd, waarna enkele weken later de schutting daadwerkelijk geplaatst werd. Dit is zeer rap gebeurd en we zijn zeer tevreden over het resultaat.

Prima schutting goed en vakkundig gezet

Goede en mooie schutting En prima en volgens afspraak gezet

Geweldig werk geleverd

Na een moeizame start omdat ze boven de kranen volledig open hadden staan, is het toch gelukt om de schutting te plaatsen. Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Alex systeembouw heeft absoluut vakwerk afgeleverd. Helemaal happy!

Perfecte vakmanschap

Ik ben blij met mijn nieuwe schutting. De mannen hebben perfecte vakmanschap geleverd. Snel en netjes. Complimenten!

Zéér goede ervaring, deskundig en komen afspraken na!

Duidelijke website, goede communicatie, komen hun afspraken goed na, perfecte afhandeling!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Goeie uitleg vooraf en vriendelijk personeel.

Snel en accuraat

Supergoed

Heel positieve ervaring

Keurig personeel hard werkend ook de communicatie met het kantoor perfect kwamen wat later maar keurig een mail ontvangen daar over

Super goed. We zijn zeer tevreden .

Netjes en zorgvuldig gewerkt.Het resultaat is prachtig.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vanaf begin, overleg over hoe en wat, offertestadium, tot einde, plaatsen schutting zeer tevreden over de communicatie en antwoorden op de vragen. Plaatsing, in goed overleg, nog eerder dan afgesproken. De monteurs heel vriendelijk, goede communicatie en prima werk afgeleverd! Kortom kan iedereen Ales Systeembouw aanraden.

Top!!

Heel erg tevreden. Na een uitgebreide offerte en goed en snel contact gekozen voor Alex Systeembouw. Vakkundige montage en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg blij met de schutting.

Snel, netjes en vriendelijk

Vlot offerte traject, waarbij snel gevraagde aanpassingen werden verwerkt en opgestuurd. Goede duidelijke communicatie ook voor wat de voorbereiding waarvoor ik zelf moest zorg dragen. De heren waren op de dag zelf op tijd aanwezig, vriendelijk, oog voor details en hebben een puik stukje werk geleverd.

Prima, prima, prima….

Wij wonen in Alkmaar, maar ondanks de afstand kwamen twee monteurs bijna exact op de afgesproken tijd aan. Na een kopje koffie en overleg zijn ze begonnen. Eerst keurig meten en toen plaatsen. Ze gingen maar door en door. Ze kwamen een paar onvoorziene irritante hoeken tijdens het monteren tegen, maar dat hebben ze keurig en volgens afspraak opgelost. Wij zijn dik tevreden en raden Alex Systeembouw absoluut aan. Complimenten en enorm bedankt.

Netje en goed uitgevoerde plaatsing van de schutting

Prima offerte traject zonder poespas een duidelijk verhaal. Duidelijk en snelle communicatie over de datum en tijd dat zij de schutting geplaatst gaat worden, Betaling simpel en makkelijk uit te voeren via Ideal met een link uit de mail. Enige onduidelijkheid was dat de algemene voorwaarde uitgeprint en ondertekend moesten worden na plaatsing. Maar prima en flexibel opgelost doordat ik deze digitaal kon ondertekenen en mailen.

Goed service, prima communicatie en klantvriendelijk.

Perfect geregeld en mooi werk geleverd

Mooi werk!

Tiendschuur 18

5768 SB Meijel

077 320 2060

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.