Prettige en transparante communicatie, goed nakomen wat ze beloven.

Na een goede offerte en uitleg is onze airco keurig geplaatst. Fijne jongens, goed werk geleverd en het juiste advies.

Enthousiaste mensen met passie voor hun vak.

De mannen van Lightzone spelen altijd in op de hulpvraag van hun klant en zijn hierin zeer flexibel. Complimenten hiervoor.

Uitstekend werk geleverd

We hadden 2 airco’s besteld van het merk Mitsubishi 7,1 kw. Lightzone ging niet eerder weg dan nadat ze klaar waren. Achteraf bij de controle bleek dat 2 airco’s op 1 groep teveel was. Dit werd vakkundig opgelost door het bedrijf.

Snel en goed

Mooi product, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Top werk geleverd

Top werk geleverd, alles netjes achter gelaten.

Top service! Netjes gewerkt!

Netjes volgens afspraak een airco laten monteren. Alles werkt perfect naar behoren. Er is netjes gewerkt en alles in goed overleg! Chapeau!

Kwalitatief goed werk

Installeren van de airco’s liep goed. Werken goed samen en opgeruimd. Goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Wij zijn super tevreden

Een echte aanrader.zeer vriendelijk,en een zeer goede service

Men werkt naar beste vermogen en luistert naar de klant!

Super ervaring!

Wij hebben onlangs 2 airco's laten plaatsen. Ontzettend vriendelijke, nette, serieuze vakkundige mensen, die absoluut verstand van zaken hebben en pas tevreden zijn als alles naar je wens is geïnstalleerd! Ook na onze aanvraag zijn de airco's binnen 4 weken geplaatst. Wat hebben we nu heerlijk warm. We hadden een airco hangen van 16 jaar oud en ze hebben de nieuwe en ook de nieuwe buitenunit zelfs op precies dezelfde plaats gemonteerd ipv. de oude. Je ziet er helemaal niks van. De kabels zijn ook keurig weggewerkt in een nette goot! Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor deze firma Lightzone. Wij bevelen hen dan ook van harte aan!! CHAPEAU! Nogmaals onze Hartelijk Dank!

Super!

Gisteren nieuwe airco geplaatst, super vriendelijk en fijne medewerkers. Zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Zéér tevreden, vriendelijk personeel

De werkgever en werknemers zijn zeer vriendelijk. Mooi werk geleverd Top

Chapeau

- Vakkundige advies - Scherpe prijs - Beleefd en vriendelijk - Netjes gewerkt - Komen hun afspraken na Super bedrijf kan dit alleen maar aanraden Heren chapeau

Goede service met zorg dat alles perfect werkt.

Via een collega aangeraden om ook lightzone een offerte te laten maken voor plaatsing airco's in huis. Kreeg goed advies met wat mogelijk is en daarbij ok een zeer scherpe prijs. Na akkoord over plaatsing en datum kreeg ik netjes contact toen bepaalde delen niet voorhanden waren en kreeg ik de mogelijkheid om een net aangepaste systeem te nemen wat zelfs voordeliger uitpakte mbt koeling in huis. Na plaatsing een probleem met de zonnepanelen. Ongelukje met de kabel wat netjes is hersteld. Ook bleek bij de multi-split unit een probleempje. ook hiervoor zijn ze netjes gekomen en is dit gefikst. Allemaal zo snel mogelijk en zeer correct. Ook mijn aanbeveling krijgen jullie als men mij vraagt over mijn woning koel systeem.

Heel professioneel medewerkers

Heel netjes gewerkt ,geen verpakkingsmateriaal achter gelaten. Beleefd en geschoold personeel.

De airco is keurig aangesloten, goede uitleg en men ruimt alle rommel netjes op. Bovendien een zeer nette prijs voor onze mitsubishi airco. Een paar honderd euro goedkoper dan minmaal 1 concurent. Heren Bedankt en ze zijn zeer vriendelijk.

Super werk afgeleverd

2 vrolijke jongemannen hebben hun werk, ophangen van een airco, prima afgeleverd.

Heel vriendelijk en behulpzaam

2 vriendelijke mannen die de klus snel en proper hebben opgelost. Nochmaals bedankt.

Top service

Behulpzame, vriendelijke vakmannen die goed werk verrichten.

Zeer tevreden met het apparaat en de mensen die het geïnstalleerd hebben.

Alleen jammer dat er een zwarte kabel de kamer binnen komt met een witte stekker

Uitstekende service

Snel, efficiënt, goede prijs kwaliteit.

Monteur die netjes zijn werk heeft afgeleverd, erg tevreden

Ik zou iedereen lightzone aanraden

Super tevreden over dit bedrijf

Gisteren airco geplaatst,,perfect geplaatst,voldoet aan alle eisen.Super tevreden,vanaf eerste gesprek met Evan tot en met plaatsing door zeer ervaren monteur. Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, Chapeau.

Zeer goed en correct en snel gemaakt.

Een zeer goed ingespeeld team van 2 technische monteurs hebben het mooi gemaakt op ons dak met 14 zonnepanelen en binnen was het ook zeer correct en schoon opgeleverd - Bravo voor deze heren.

Heel tevreden met de Mitsubishi airco 5 kw

Vooraf een goed advies door Evan. Mitsubishi 5 kw deskundig geplaatst door monteur, met duidelijke uitleg.

Frans Arnoldstraat 31

6433DH Hoensbroek