In alle opzichten: goede kwaliteit, goede service, goede deskundigheid

Account manager Evan geeft goede info en komt afspraken goed na. Plaatsing van 2 Mitsubishi airco`s uitgevoerd door Patrick, deskundige monteur die rustig en vastbesloten zijn ding doet. Ik ben zeer benieuwd of de airco die op de overloop is gemonteerd zijn werk naar behoren doet (i.e. wat ik als klant van mag verwachten en wat is toegezegd / beloofd).

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede offerte, goed advies tijdens montage waarbj wat probleempjes werden geconstateerd. Goed opgelost

Top ervaring!

Mitsubishi airco van 5 kw binnen 5 uur geïnstalleerd! Super fijne ervaring gehad met Lightzone, ik zou hun bij iedereen aanraden! Hele goeie service echt toppers

Prima organisatie

Goed geadviseerd, fijne montage en nette afwerking. Extra complimenten aan de monteur, die in een aantal uren tijd onze airco 5kw heeft geplaatst in de stromende regen. René

Super goede service, kwaliteit en prijs!

Super goede service, kwaliteit en prijs!

Top bedrijf!

Scherpe offerte, korte levertijd, afspraak is afspraak. Vakkundig en netjes gemonteerd Top werk!

Super blij met onze zonnepanelen!

Zeer tevreden over Lightzone. Verkoper neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denkt mee om tot een zo goed mogelijke aankoop voor de klant te komen. Monteurs waren erg vriendelijk en hebben prima werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Laatste check om te kijken of alles naar wens is verlopen getuigd van professionaliteit!

geweldig

Heel goede service , prima uitleg en heel netjes gewerkt en vooral een goede prijsverhouding .

In een woord geweldig

Wat hebben die jongens een ervaring, zo een goede uitleg en advies. Prijs kwaliteit zeer goed. Niks is ze te veel en heb je een probleem doen ze echt niet moeilijk. Prima bedrijf , en zoek niet verder maar neem met hun contact op. Jongens ga zo door !!

Prima aanrader

Monteurs erg vriendelijk en werken netjes. Ook het eerste contact was fijn, geen dwang gewoon een normaal fijn gesprek, kwam erg betrouwbaar over. Ook is de airco goed uitgelegd.

Toppers!

Vandaag zijn de heren van Lightzone aanwezig geweest voor een zonnepanelen systeem. Wat een aanrader! Werken secuur en netjes niks is teveel voor de heren prima uitleg! Ga zo door!

Fijne partij om zonnepanelen door aan te leggen!

Bij het tot stand komen van de installatie omvang zijn er nog aanpassingen gevraagd, LightZone heeft hier adequaat op gereageerd wat ons een goed gevoel gaf. Zoals afgesproken verliep de installatie van onze 22 panelen volgens planning en duurde 1 werkdag. Wij zijn super blij dat wij uit de diverse offertes, LightZone hebben gekozen als onze installateur.

Aanrader !!!

Van eerste offerte van de zonnepanelen tot inbedrijf name super!!! Goed inlevingsvermogen, netjes gewerkt, afspraken nagekomen. Communicatie is super, vriendelijkheid van monteurs uitstekend.. Echte vakmannen die snappen dat klant koning is maar zullen u toch ook naar eer en geweten advies geven vanuit hun ervaring. Voor deze installatie had ik nogal wat speciale wensen, hier werd heel goed rekening mee gehouden. Zo hou ik wat ruimte over op mijn plat dak en kunnen er straks ook nog airco's geplaatst worden... Ik zal zeker ook hiervoor bij jullie terug komen!!! Chris

Lightzone is een echte aanrader!!!!

Jong en dynamisch bedrijf van vertegenwoordiger tot monteur. Alles maatwerk volgens wensen van de klant en het aanpassen van de offerte is ook geen probleem. De bereikbaarheid en informatie verschaffing kan tot laat in de avond. Bij ons 14 zonnepanelen en 3 airco's met 2 buiten units geplaats. Deze mannen werken zéér netjes en opgeruimd. Alles bij elkaar zijn zij voor iedereen aan te bevelen want afspraak is afspraak. Aarzel niet en contacteer Lightzone.

Vakkundig bedrijf

Vandaag 2 binnen airco's binnen en een buiten unit laten plaatsen. Hele dag aan gewerkt. Keurig en zeer vakkundig gewerkt. Ik kreeg goede adviezen over de plaatsing.

Snel, goed, flexible en Goedkoop

Een zeer goede prijs prestatie verhouding. De tijd van bestelling tot levering was zeer snel. Een keer begonnen aan het plaatsen van de zonnepanelen is het team zeer flexibel en probeert alles om de klant tevreden te stellen. Een klein team waar de klant nog koning is.

Toppie

Zeer snelle reactie op aanvraag correcte en duidelijke offerte persoonlijke afspraak en duidelijke uitleg. Monteur vakbekwaam en vriendelijk. Ook na montage kwam Evan persoonlijk langs of alles goed was verlopen. Met andere woorden toppie. Peter en Yvonne

Geweldige service

Vriendelijk, professioneel en altijd bereikbaar.

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Zeer snelle reactie op aanvraag via Slimster 30 seconden. Zeer fijn gesprek en altijd bereid om iets aan te passen. Offerte snel via internet. Monteur was super en naderhand nog gesprek met bedrijfsleiding. Alle problemeempjes vlot opgelost. Zeer goede service.

superfijn bedrijf

Bij ons 12 zonnepanelen geplaatst. Heel goede voorlichting met kennis van zaken. Keurig en netjes gewerkt bij de plaatsing. En ook achteraf meteen bereid om even langs te komen toen de app niet meteen geactiveerd kon worden. Dit alles met een vriendelijkheid en deskundigheid waar je als klant blij van wordt. Top mannen! Petra en Ruud

Jong dynamisch bedrijf waar de klant belangrijk is. Compliment; Zoals de kwaliteit service afspraak en ook nog behulpzaam siert dit jong team. Top José en Giel

Lightzone is top

Lightzone heeft bij ons prima werk geleverd. Op het platte dak zijn 12 zonnepanelen geplaatst. Geheel volgens afspraak en tegen een scherpe prijs.

Topfirma!

Zeer deskundig advies gekregen over opbrengst, installatie etc. Alle gemaakte afspraken nagekomen. De monteurs waren erg beleefd, kundig en professioneel. Om nog maar te zwijgen over het tempo waarop ze werken, echt een topteam! Ook de nazorg en service is heel erg goed en prettig. Kortom: een echte aanrader!

Top montage team top prijs!

Prima organisatie met vakkundig personeel. Zeer tevreden over de installatie en service. Monteurs nemen amper tijd om.aangeboden koffie te drinken! Toppers !

is ok

alles goed verlopen en correct afgewikkeld. Kan ik iedereen aanbevelen

Frans Arnoldstraat 31

6433DH Hoensbroek