Zorgvuldig en meedenkend

De begrafenis was tot in de kleinste details geregeld. Heel fijn dat er aan alles gedacht wordt, omdat je daar zelf op dat moment niet toe in staat bent. We zijn heel dankbaar voor de persoonlijke begeleiding!

• Respect voor uw wensen

Vriendelijk, netjesc begripvol en invoelend

Mees en zijn team zijn een zeer goeie steun geweest Mees voelt alles goed aan, is scherp, luistert goed en vertaald dit ook naar de juiste dingen op het juiste moment. Ik ben hem en het team zeer dankbaar voor hun steun en nazorg in deze moeilijke tijd..

Goede ervaring

Op deze toch beladen dag , heeft henk ons prima begeleid , en ons met een goed gevoel achtergelaten.

• Respect voor uw wensen

Prima support en praktische begeleiding bij wat we wilden

Goede aanvulling in de afhandeling en alles wat er te regelen valt rondom de crematie en afhandeling van alle zaken.

Wat fijn meedenkend

Fijn dat er meegedacht werd hoe de uit te regelen. In moeilijke tijden denk je anders en ook de onwetendheid.

Zeer goed!

We zeer liefdevol en professioneel geholpen

• Respect voor uw wensen

Een woord is genoeg: Uistekend!!

Mees begeleidde ons in alles. Alles is dankzij zijn inzet uistekend verlopen. Ook mijn kinderen vinden dit. Niets anders dan lof voor de firma de Groot.

Uitmuntend

Zeer ervaren, deskundig maar gewoon.

• Respect voor uw wensen

Rustige en warme zorg waarbij goed wordt geluisterd en meegedacht.

We hebben de begeleiding en het verzorgen van de uitvaart als erg prettig ervaren.

Kan niet beter.

Onze ervaring met De Groot is heel goed. Heel menselijk en compleet. Snelle communicatie en bereikbaarheid, gedurende 24/7. Wij hadden al een contactlijn door onze dochter, zij kent Ellen goed. Wat ook erg fijn was is een transparante zakelijke benadering, met duidelijk advies.

In een woord geweldig.

Van begin tot eind geïnteresseerd, warm ontvangen, luisterend naar mijn wensen, meedenken, voorstellen doen. Het gevoel of je familie bent, meelevend en een schouder bieden om op uit te huilen. Ellen je bent een topper.

• Respect voor uw wensen

Alles was goed verzorgd en goed bedacht.

Prettige ervaring. Goed overleg. Kon veel uit handen halen.

• Respect voor uw wensen

Henk de Groot, heeft ons goed begeleid bij het overlijden van onze vader en alles heel snel geregeld in de vroege ochtend. Alle wensen die wij en onze vader had werden uitgevoerd! Ondanks dat onze vader was overleden is alles geweldig goed verlopen van begin tot einde.

• Respect voor uw wensen

Persoonlijke betrokkenheid en begeleiding zijn goed verzorgd. Tevens t.a.v. de keuze mogelijkheden worden goede adviezen gegeven. Alle zaken welke bij een uitvaart komen kijken worden prima terhand genomen en met persoonlijke wensen wordt uitstekend rekening meegehouden.

• Respect voor uw wensen

dat ik echt bijgestaan ben,

ik vind het een warm bad

Vanaf het 1e contact een goed gevoel

Onze 1e ervaring (voor mezelf en mijn broer) met een verlies van een dierbare, onze moeder. Door zorginstelling “De Bolder “ bij “de Groot” gekomen. We ervaarden gelijk een gevoel van hartelijkheid en betrokkenheid. Van begin tot eind is alles naar wens verlopen. Er wordt meegedacht, voelde als een goede ondersteuning.

Met alles tevreden

Met alles tevreden.

Heel erg prettig

Niks is teveel voor jullie, we konden bellen zo vaak we wilde en er werd elke keer door iedereen met veel geduld en empathie op gereageerd. Fijn dat ook ruimte voor humor was.

Mooie Uitvaart

Gewoon zoals mijn zus het gewild had!

• Respect voor uw wensen

Persoonlijke aandacht en toch efficiënt en adequaat

Prettige manier van communiceren. Veel uit handen genomen en ook handige tips ontvangen (bv nadenk aan oplader van de laptop voor het afspelen van de dia show). Dit alles ook met persoonlijke aandacht.

Vriendelijk en professional

Eerlijk, vriendelijk en meedenkend. Ze zijn voorzien van veel empathische vermogen.

• Respect voor uw wensen

Uitstekende organisatie van de uitvaart van mijn moeder

Vanaf het eerste contact op de dag van overlijden van onze moeder tot en met de nazorg na de uitvaart zijn wij op een erg fijne manier begeleid door De Groot Uitvaart. Aan alles wordt gedacht zodat alles perfect was georganiseerd. Er is voldoende ruimte om eigen keuzes te kunnen maken in hoe zaken moeten verlopen. Ellen voelde de sfeer prima aan waardoor er ook ruimte was voor wat luchtigere gesprekken.

• Respect voor uw wensen

De manier om het zo kleinschalig te houden is door iedereen in de familie als prachtig ervaren met een complimentje aan de organisatie

• Respect voor uw wensen

de begeleiding en ondersteuning tijdens en rondom de crematie was uitstekend

de begeleiding en ondersteuning tijdens en rondom de crematie was uitstekend en daardoor voor ons als familie een hele geruststelling om te weten dat alle zaken in goede handen waren en keurig geregeld werden een adres om aan te bevelen

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl