Giede informatie, meelevend, helpend etc. gewoon goed gevoel bij gehad
Wij hebben een heel prettig contact gehad met Mark, de uitvaartverzorger. Hij was empathisch en kon heel goed meedenken met de wensen rond het overlijden van onze geliefde. In het bijzonder: tijdens de moeilijke tocht naar de begraafplaats waarbij mijn moeder alleen met Mark en haar overleden man in de auto zat naar Amsterdam. Mark heeft de rit voor mijn moeder plezierig gemaakt door met haar een fijn gesprek te voeren. en haar daardoor op haar gemak te stellen. Als familie zijn wij hier heel dankbaar voor omdat wij haar tijdens die moeilijke rit in de auto niet konden bijstaan.
Ellen heeft ons goed en persoonlijk in het overlijden meegenomen. Het snelle antwoorden op onze vragen en email verkeer was bijzonder positief en prettig in deze hectische tijden. Ook de nasleep met urn en afhandeling gaat even prettig. Ook de E-mail ondersteuning en de nazorg van Jaqueline (Stoerkracht.nl) Dus Ellen en team heel hartelijk dank.
Originele beoordeling
Zeer betrokken en behulpzaam. Ook in de begeleiding kwam Mees zeer empathisch over. Vol lof ondanks de verdrietige omstandigheden.
Fantastische hulpverlening, hoefde nergens aan te denken. Ondersteunen je in alles. Niets was te veel, te gek of kon niet. Je hebt zo veel aan je hoofd, buiten de emoties, zij helpen je in alles. Regelen wat moet en staan je bij in wat jij wenst. De communicatie was duidelijk, snel en weten waar ze het over hebben. Heel fijn dat je ontzorgd word.
Alles klopte en liep op rolletjes, ik kon volledig vertrouwen op alles. Snel alles geregeld , wat ik al zei “ fantastisch “
Mijn man was thuis op gebaard, en is door Henk elke dag nagekeken of alles nog goed was. Top
Beste Team de Groot, Zoals hierboven al in 1 zin aangegeven en middels het aantal gegeven sterren wil ik U graag laten weten dat wij, mijn zusje, broer en ik de samenwerking met jullie zeer op prijs gesteld hebben in een moeilijke tijd, waarin het erg belangrijk is dat er goed meegedacht wordt vanuit jullie kant. Wil ook speciaal Mees bedanken voor de manier waarop hij de crematie vorm gegeven heeft, zijn goede teksten tussen de sprekers en de muziek door, goed van toon en individueel, alsof hij mijn moeder ook een beetje kende, persoonlijk en betrokken. Zowel mijn broer als ik hebben hem hier direct na de plechtigheid voor bedankt. Kortom, het was een ‘goede’ervaring’ in zoverre als dit gezien de omstandigheden mogelijk was natuurlijk. Veel dank daarvoor. Met Vriendelijke Groet, Karen de Baker.
Niets op aan te merken, onze wensen tot in de puntjes geregeld en ook het meedenken en doen van suggesties is erg fijn. En dit in alle rust! Erg prettig om (bijna) alles te kunnen overlaten aan de uitvaartondernemer.
De begeleiding van de uitvaart van mijn moeder was van begin tot eind heel fijn en respectvol, niets was teveel gevraagd! Wij hadden ons geen betere uitvaartonderneming kunnen wensen
I was very pleased with the services every step of the way. Mr. De groot had a warm personality and took the time to explain everything thoroughly. This was very much appreciated since I am from California, USA and my Dutch is very limited My mother had her wishes met, everything went according to how she had wanted it
In alle opzichten een hele fijne ervaring met De Groot Uitvaart.
In een moeilijke en verdrietige periode alle steun , en meedenken mogen ervaren .
Een hele fijne ervaring in moeilijke tijden. Alles is mogelijk en jullie doen alles om te ontzorgen.
Dank voor alle hulp, medeleven, goede communicatie en het altijd goed omgaan met mijn (unieke) familie.
Wij zijn blij dat we de goede keus hebben gemaakt, mede te danken aan Gea Dop die ons adviseerde
Gezien de financiële situatie van de overledene en nabestaande is alles tot het minimum geregeld en zoals boven omschreven tot in de puntjes.
Dankzij jullie warme en betrokken begeleiding is de uitvaart van mijn broer een bijzonder en gedenkwaardig samenzijn geweest. Ook de afwikkeling is soepel verlopen. Nogmaals dank!
Door de ziekte van mijn man hebben wij samen met Henk vooraf alles doorgenomen. Henk voelde ons precies aan en wist op een heel bijzondere manier een moeilijk gesprek om te vormen tot een mooi en betekenisvol moment. Er was ruimte voor emoties, en tegelijkertijd werden alle belangrijke aspecten van de uitvaart zorgvuldig besproken. Het gaf ons rust om te weten dat alles goed geregeld zou worden. Op het moment dat ik Henk belde om te melden dat het zover was, stond hij meteen voor mij klaar. Vanaf dat moment tot het moment dat ik de urn in ontvangst nam, heeft Henk mij op elke mogelijke manier ondersteund. De uitvaart was precies zoals mijn man het had gewild – een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid en wensen. Ik voelde me gehoord, gezien en gedragen in een tijd waarin dat van onschatbare waarde was. Het is tegenwoordig al bijzonder als iets goed wordt uitgevoerd, maar de persoonlijke zorg van Henk ging verder dan dat. Hij zette die extra stap, met aandacht voor elk detail en met oprechte warmte. Dat maakte niet alleen het afscheid, maar ook het hele proces, een stuk dragelijker.
Ik had helemaal geen ervaring met begrafenis tot ik de uitvaart De Groot belde en alles voor mij verzorgde, ik heb helemaal niets hoeven doen dat deden hun voor mij, ik ben zeer tevreden over het afhandelen van de begrafenis.
Vanaf het allereerste begin prettig contact met Mees. Makkelijk bereikbaar. Rustig, goede adviezen en meedenkend. Fijn als je je zo gesteund voelt, niet alleen voor mij maar ook voor mijn kinderen.
Originele beoordeling
Vanaf het eerste contact tot na de uitvaart super contact gehad en zeer goed geholpen op alle vlakken. Menselijk en kundig. Top.
Prettige en adequate dienstverlening afgestemd op de persoonlijke behoefte. Communicatie vlot en prettig, tijdens de uitvaart de juiste toon en inhoud.
Ellen van de Groot was ons single point of contact. Alle zaken zijn prima geregelg in een prettige sfeer.
mijn moeder woonde in Nederhorst den Berg en is daar ook overleden. omdat ik nog alleen over was en mijn man Mees goed kende hebben we de uitvaart laten regelen door De Groot Uitvaart. Je probeert alles op een mooie manier te doen en dan is het fijn als iemand met je meedenkt. En op deze manier een mooi afscheid hebben gehad.
Havenstraat 23 25
1271AB Huizen
De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.