De begrafenis van mijn moeder was prachtig

Ik heb de Groot ingehuurd voor de uitvaart van mijn moeder. Ze denken echt goed met je mee en op de dag zelf was alles prima geregeld. Fijn dat ik zelf wat lekkers mocht meenemen wat paste bij hoe wij het wilden, ze hadden een mooie uitvaartbus voor ons geregeld, ik heb zelf een grafmand besteld en bij de Groot laten bezorgen: ze doen niet aan gedwongen winkelnering. De uitvaart zelf was goed geregeld zonder al te strak te zijn, het was knus en dat paste bij hoe we het graag wilden. Kortom: ik kan de Groot uitvaart van harte aanbevelen.

• Respect voor uw wensen

Uitstekende uitvaart ondernemer erg betrokken op alle vlakken bij een overlijden.

Fantastische begeleiding gehad.

Na het overlijden van onze moeder was Henk er al snel met collega’s. Henk was goed bereikbaar, meedenkend, open en begripvol. We hebben het hele proces, van opbaren thuis tot het afsluiten van de uitvaart heel fijn ervaren. We konden een hoop uit handen geven en toch hadden we zelf de regie. We hebben binnen de familie vaker te maken gehad met de Groot uitvaart en zijn altijd erg tevreden geweest!

Keurig en respectvol verzorgd

Al onze wensen wat betreft de uitvaart zijn gedaan en ondanks de verdrietige periode was er wel ruimte voor humor, de zogenoemde lach en traan…. Ook in het vervolg na de begrafenis zijn we uitstekend geadviseerd en geholpen.

• Respect voor uw wensen

In de moeilijkste tijd van mijn leven heb ik veel gehad aan deze integere mensen met veel empathie.

Fijne mensen die de klant heel serieus nemen en doen wat ze beloven! Ook hoeven zij geen reclame te maken voor kwaliteit. Die kwaliteit ís er gewoon, dat voel je en dat ervaar je. Geen opsmuk, geen toeters enz. waar niemand iets aan heeft. Goede zorg voor de overledene en de nabestaanden met veel respect! Dat is het concept en dat is wat ik wilde. Ook als ik vragen had werden die snel beantwoord. Ik heb echt veel steun gehad van hen.

• Respect voor uw wensen

Zeer begripvolle, ondersteunende en meedenkende uitvaartmaatschappij.

Het personeel wat werkzaam is bij 'De Groot Uitvaart' weet hoe moeilijk het voor de nabestaanden is om alles wat bij een uitvaart komt kijken op een juiste manier aan te lopen en af te wikkelen. Zij begeleiden je met werkelijk alles van a tot z en komen op een zeer fijne en warme manier met voorstellen en ideeën om het geheel op de best mogelijke manier tot een mooi en waardig einde te begeleiden.

Meer dan geweldig xxx

Zeer goed geholpen vanaf het eerste telefoon gesprek op zondag Sinterklaas weekend . Alles gebeurden zo plotseling dat ik en mijn zus beetje paniek waren Henk heeft ons zo goed en gerustelend geholpen met alles wat er gedaan moest worden dat heeft ons zo veel rust en vertrouwen gegeven. Wij komen uit omgeving Den Haag ondanks de afstand zouden wij weer gebruik maken van jullie diensten. Heel veel dank voor alles Monique Carolien en Familie

• Respect voor uw wensen

Goede persoonlijke , menselijke aandacht.

goede begeleiding door Ellen in een voor ons moeilijke tijd.

• Respect voor uw wensen

Enorme betrokkenheid, warm en efficient

Uitvaart verzorging is een vak. Maar betrokkenheid bij de overledene en nabestaanden is zeker zo belangrijk. Je wordt van begin tot eind aan de hand genomen, met alle ruimte voor eigen inbreng. Sterk aanbevolen!

uitstekend

altijd meedenkend en alles is mogelijk en uitermate goed begeleid.

Zeer persoonlijke begeleiding

Door de zeer ervaren Ellen heb ik waardig afscheid kunnen nemen van mijn vader. Vanaf het begin in de moeilijke tijd heeft Ellen mij/ons erg ondersteunt en konden we tot op het laatste moment bij mijn vader zijn

TOP

Fijne meedenkende lieve vakmensen.

• Respect voor uw wensen

Fijne ervaring met persoonlijke aandacht en er wordt écht meegedacht

Ontzettend blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor de Groot Uitvaart. Wij hadden Ellen Kos als uitvaartbegeleider. Zij is gewoon zichzelf, geen mooie woorden of verkooppraatjes maar gewoon Ellen. En zij gaf een héle goede en persoonlijke touch en kwam met mooie, originele ideeën voor de rouwkaart. Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Iets wat bij de grotere uitvaartcentra écht ontbreekt. En persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid is in de uitvaart juist zo ontzettend belangrijk. Ook neemt zij het initiatief op het juiste moment wat heel prettig overkomt. Wij hadden gekozen voor thuisopbaring in een Zorgcentrum wat ons ontzettend goed is bevallen. Maar ook hun eigen kleine, en persoonlijke pand in het centrum in Huizen geeft die persoonlijke touch wat iets écht eigens heeft. Kleinschalig en persoonlijk dat is wat velen in deze tijd toch wel zou aanspreken, lijkt mij. Kortom ik ben meer dan tevreden en kijk terug op een hele mooie uitvaart die ik niet gauw zou vergeten. Ik zal waar mogelijk deze uitvaart organisatie graag aanbevelen. Daarom onze vijf sterren!!

• Respect voor uw wensen

Keurig, geheel naar wens.

Een hele prettige begeleiding in deze moeilijke tijd, ervaren en toch ook aan kleine dingen word gedacht.

• Respect voor uw wensen

Uitstekende advisering en begeleiding bij alles rond de uitvaart

Wij hebben voor De Groot Uitvaart gekozen vanwege uitstekende ervaringen in het verleden. Dit is ook nu een hele goede keuze geweest. Henk de Groot heeft ons bij twee uitvaarten kort na elkaar in alles bijgestaan en heeft dit voortreffelijk gedaan. Direct na het overlijden kwam veel op ons af en moest veel geregeld worden. Henk heeft in alles goed geadviseerd en al bij het eerste gesprek merkten wij dat hij hier alle tijd voor nam. De begeleiding in de daaropvolgende dagen was eveneens zeer goed; het is in deze omstandigheden heel fijn om samen te werken met mensen die hun vak verstaan, die betrokken zijn en bij wie je erop kunt vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. De communicatie was uitstekend, ook met het kantoor, en in goed onderling overleg werd op fijne wijze invulling gegeven aan onze persoonlijke wensen. Wij geven graag en met volle overtuiging een zeer sterke aanbeveling om na een overlijden contact op te nemen met De Groot Uitvaart.

Alles verliep naar wens

Wij waren uiteraard niet de enige uitvaart, maar kregen door de begeleiding en de persoonlijke aandacht wel dat gevoel. Buitengewoon plezierig meedenken en meeleven in moeilijke tijden.

Bijzonder fijne en zorgzame Uitvaartonderneming

Wij hebben de begeleiding door De Groot Uitvaart als bijzonder fijn en zorgzaam ervaren. Praktisch en warm. Afspraken zijn helder en worden goed nagekomen.

Fantastische begeleiding en service

Alles verliep zo soepel. Sommige vragen waren nog niet eens gesteld of er was al antwoord op. Mees de Groot en medewerkers nemen echt alle zorg uit handen. Dit maakte voor ons dat we onze aandacht en emoties volledig bij het afscheid van onze overleden moeder konden houden. Het had niet beter kunnen verlopen. Onze dank is groot!

Netjes en goed verzorgd

De gehele afhandeling van de crematie was keurig en volledig naar onze wensen uitgevoerd. Ellen had goed geluisterd naar onze wensen.

• Respect voor uw wensen

zeer professioneel, en uitermate correct en betrouwbaar

Zeer positief, gedegen advies, ruimdenkend, en plaats voor humor waar mogelijk.

Fantastisch meedenkend en behulpzaam

We hebben een geweldige ervaring opgedaan met jullie. Op alle vragen kwam een antwoord met een oplossing. Fijne en rustige omgeving met medewerkers die echt hun vaak verstaan.

• Respect voor uw wensen

Fijne, persoonlijke en adequate begeleiding en verzorging!

Gewoon heel goed in meedenken, verzorgen, begeleiden. Echt heel blij mee geweest in een moeilijke tijd

Goede gepaste hulp

De uitvaart begeleiding van De Groot hebben wij als prettig en gepast ervaren. Er is ruimte voor je eigen ideeën en er worden passende aanvullingen en en suggesties gedaan.

Fijne persoonlijke ervaring

Na dat zij de uitvaart van zijn vrouw hadden gedaan, wilde Jaap graag dat de Groot ook zijn uitvaart zou doen. De invulling hiervan heeft hij aan ons over gelaten, maar wel met zijn laatste wensen op nr 1. De Groot uitvaart heeft ons op alle mogelijke manieren bijgestaan zodat het naar volle tevredenheid is verlopen.

• Respect voor uw wensen

Jullie benadering en verzorging was perfect!

Wij hebben een heel goed gevoel gehad bij jullie wijze van werken. Ook het betrekken van de kleinkinderen bij het vertrek uit De Bolder heeft echt indruk op ons gemaakt. Heel warm!!

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl