Heel betrokken en meedenkend

Zorgvuldig

Vanaf het begin is er met veel zorg en gevoel omgegaan met het hele proces.

• Respect voor uw wensen

Meegaand ,vriendelijk,alles kan, denken erg mee

• Respect voor uw wensen

Alles wat je nodig hebt en meer

Het overlijden van mijn vader in maart was een bittere pil voor mij zo vlak nadat mijn moeder 2 jaar geleden was overleden. Ellen heb ik destijds leren kennen toen mijn moeder (ze was overleden aan een hartstilstand overleed. We waren in shock en Ellen was de reddende engel. Werkelijk een reddingsboei in moeilijke tijden. Ze ontzorgde en was een rots in de branding. Helaas had ik haar eerder 'nodig' dan verwacht. En ook nu weer begreep Ellen bijna intuitief wat ik nodig had. De uitvaart werd geimproviseerd naar eigen wens en daar ben ik haar tot de dag van vandaag dankbaar voor. De persoonlijke touch, de oprechte intresse en warmte van Ellen heeft mijn wond gestelpt. GOUD, dank je wel

• Respect voor uw wensen

Mijn ervaring bestaat uit een grote dankbaarheid

Het is heel fijn dat er mensen zijn die je alle zorgen voor een uitvaart uit handen nemen terwijl er tegelijkertijd heel veel aandacht is voor alle wensen die je hebt. Ook al wisselen de wensen in alle emoties per moment. De professionaliteit staat hoog in het vaandel terwijl het familiair aanvoelt.

• Respect voor uw wensen

Heel goed en prettig en heeft ons goed begeleid

Begeleiding was zeer goed en prettig Mees de Groot denk heel goed mee net als bij de begrafenis van mij vrouw Bianca.

Goede begeleiding

Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren.De kleinkinderen mochten de kist beschilderen en dat dit een paar uur duurde was niet erg. Wij vonden Ellen een zeer fijn persoon. Een baken van houvast voor ons

Betrokken en begripvol

Geen enkel minpunt.

• Respect voor uw wensen

Zeer betrokken en zeer goed bijgestaan in deze moeilijke tijd. Nemen alle tijd voor je vragen en wensen. En tijdens de uitvaart nog eigen touch ingebracht wat zeer op prijs gesteld werdt.

• Respect voor uw wensen

De uitvaart was helemaal naar wens

Ellen heeft de uitvaart begeleidt en dat was zo mooi en perfect.

Zorgzaam, liefdevolle aandacht

Door het persoonlijke contact is alles rondom de crematie van mijn moeder gegaan als of wij 'familie' zijn. Vertrouwen, openheid en de steun heeft mij enorme kracht en blijdschap gegeven.

• Respect voor uw wensen

Een mooier afscheid hadden we niet kunnen wensen!

Wat is het fijn dat Ellen ons ter zijde heeft gestaan bij het afscheid van mijn vader. Ze creëerde rust op momenten dat we het nodig hadden, initieerde actie op momenten dat het wenselijk was en hield van het begin tot het einde de controle zonder zelf op de voorgrond te treden. Groot respect voor haar flexibiliteit, empathie en de manier van meedenken. Het voelde of ze hele onze familie kende en in nagedachtenis van mijn vaders zijn wensen bewaakte. Wij kijken terug op een een heel bijzondere en respectvol afscheid.

• Respect voor uw wensen

De crematie ervoor , tijdens en daarna was zeer goed verzorgd.

Het contact met de Groot ( Henk) was heel prettig. Henk kon heel goed luisteren en heeft eigenlijk alles uitgevoerd wat wij samen overlegden. Alles is tot volle tevredenheid verlopen en dat hebben we erg gewaardeerd. P.S. Ik heb dit al een keer ingevuld maar kon het niet terugvinden.

• Respect voor uw wensen

De begeleiding liet niets te wensen over.

Voor mij is het heel belangrijk geweest dat het overlijden van mijn moeder midden in de nacht direct gemeld kon worden en dat we aanwezig hebben kunnen zijn bij de verzorging van het lichaam. Alle verdere stappen ter voorbereiding van de uitvaart zijn efficiënt gecommuniceerd.

• Respect voor uw wensen

Geweldig hoe je hoopt dat het is

Geweldig hoe je hoopt dat het is. Een zeer zeer prettige ervaring.zeer betrokken uitstekende communicatie heel prettig contact en een fijne empathische omgang.

Uitzonderlijk

Een telefoontje was alles dat nodig was om de uitvaart van A to Z te verzorgen door gepaste oplossingen aan te bieden. Zorgen werden omgezet in een mooie ervaring.

Hele uitvaart goed verzorgd

Vanaf het eerste contact na het overlijden is de complete uitvaart heel prettig geregeld. De communicatie was eerlijk en open. Afspraken werden nagekomen. Vooral het warme, persoonlijke contact hebben mijn moeder en ik als heel waardevol ervaren.

zeer verzorgt en mooi

zeer verzorgt en mooi uitgevoerd precies naar de wens van mijn echtgenote. ik ben hier zeer dankbaar voor en bedank Mees voor de begeleiding tijdens de uitvaart.

Bijzonder, liefdevol en empathisch

In de week na het overlijden van onze echtgenote, moeder en oma was de liefdevolle zorg die wij mochten ontvangen van Ellen zeer waardevol. Alle aandacht en mogelijkheden die ons die week werden geboden hebben het afscheid als heel mooi en waardevol gemaakt. Wij nabestaanden kijken er met warme gevoelens op terug.

Prettig oprecht

Bijzonder prettig en zonder onoprechte manier van doen

Prettige begeleiding

Heel fijn en prettig begeleid door Ellen in het hele uitvaartproces. Oog voor de menselijke kant en erg betrokken. Niks is teveel, goede uitwerking en opvolging.

• Respect voor uw wensen

Wij hebben de betrokkenheid van M. de Groot door onze dubbele uitvaart als zeer betrokken ervaren

Het hele proces heb ik ervaren als een zeer prettig verlopen periode, waar onze problemen en zorgen snel werden ontnomen door de Groot.

• Respect voor uw wensen

Mees de Groot dacht prima mee!

Alles werd bijzonder goed en op een persoonlijke manier geregeld. Nogmaals dank voor de goede zorgen!

• Respect voor uw wensen

Uitstekend verzorgd door professionals die met passie werken.

Vanaf de start meteen goed. Luisteren naar alle aanwezigen en helpen daar waar het nodig is. Toppers die jou helpen op deze minder gemakkelijke periode. Rustig en de tijd nemen om jou te helpen naar het beste resultaat binnen de mogelijkheden. Uitstekende nazorg door website met aandachtspunten die regelmatig wordt gestuurd. Zo vergeet je niets.

• Respect voor uw wensen

Praktisch betrokken en zeer correcte afhandeling van alle noodzakelijke activiteiten

In een emotionele periode ziet De Groot Uitvaart kans veel praktische zaken snel op te pakken en ook uit te voeren. Oog voor detail zonder de grote lijnen (planning!) uit het oog te verliezen. Korte lijnen voor het zonodig bijstellen van de wensen voor de uitvaart(dienst). Altijd snel een reactie op eventuele vragen.

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl