Beleefd, nette service, komt afspraak na.

Herstel naar volle tevredenheid uitgevoerd.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Super klantvriendelijk en super service

Hele aardige man. Ben super tevreden met de service

Snel en goed geholpen.

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service en een vaardige monteur

Prima afhandeling

Kleine locatie, makkelijk te vinden, prima afhandeling.

• Kwaliteit ruitherstel

Super snel geholpen. Prima kwaliteit.

• Kwaliteit ruitherstel

Bij Bas Autoglas werd ik snel en goed geholpen!

De specialist bij Bas Autoglas was heel vriendelijk en kon me nog in dezelfde week inplannen waarin ik een afspraak had gemaakt. Hij heeft me goed en snel geholpen.

levert goeie kwaliteit

kon er daarnaast ook op wachten.

Zeer aardig persoon!

Binnenkomst direct koffie en een leuk gesprek over het vakgebied. Komt over als een zeer betrouwbaar persoon! Ondanks dat de ruit later binnenkwam werd er continue gecommuniceerd.

Prima geholpen.

Klantvriendelijk, tevreden over de werkzaamheden.

Snel geholpen

Vriendelijk. Op verzoek van ons afspraak eerder Gepland. Flinke ster wat snel een barst had kunnen worden.

Kwaliteit, vriendelijk en toegankelijk

Planning klopte, keurige ontvangst en professioneel handelen

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer vriendelijk en kundig!

Bij aankomst werd mij meteen een kopje koffie aangeboden en vertelde men mij hoelang het ongeveer ging duren. Hij vond het geen enkel probleem als ik met hem meekeek! Erg vriendelijke man met kennis van zaken. De voorruit was in ongeveer 35-40 minuten vervangen!

Vakwerk

Bas Autoglas is een echte aanrader ! Een dikke 10.

Geweldig bedrijf

Bij het binnenrijden bij BAS ,meteen aan de koffie, dan een paar vragen beantwoorden. Dan gaat hij aan de slag, en plus minus 35 minuten later met een glimlach op mijn gezicht weer naar buiten. Echt dat het zo vakkundig en snel word gemaakt is voor mij een raadsel. Petje af voor de vriendelijke manier werken

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Snel, vakkundig en bijna onzichtbaar

De tijd van melding en uitvoering lag dicht bij elkaar. Een hartelijke ontvangst met koffie terwijl de monteur direct aan de slag ging. Mooi schoon gewerkt waarbij de beschadiging zo goed als onzichtbaar is geworden.

Zorgvuldig en correct

Snel en netjes

Ik ben na aanmelding gelijk terug gebeld om een afspraak in te plannen. Hierbij werd goed rekening gehouden wat er voor mij mogelijk was ook kreeg ik gelijk vervangend vervoer. Alles ging heel correct, netjes en snel.

Helemaal prima

Snel, vakkundig en gezellig!

Prima, goed, vriendelijke service

Vriendelijke mensen, zelfs na kantoortijden bereikbaar. Afspraak was snel geregeld. Ook de afhandeling was snel gedaan. Netjes en vriendelijk.

• Kwaliteit ruitherstel

Hele fijne ontvangst, snel en deskundig geholpsn

Top gedaan

Geheel volgens afspraak binnen enkele dagen geregeld , ook de melding en afhandeling via de verzekeringsmaatschappij is prima verlopen

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Uitstekend service

Prima service, nieuwe voorruit binnen no time geplaatst en ondertussen kon ik een leenauto meekrijgen

• Kwaliteit ruitherstel

Top afhandeling van de voorruitschade

Prettige ontvangst en snelle en goede afwikkeling voor het vervangen van de voorruit van mijn Volvo

• Kwaliteit ruitherstel

Bas heeft me erg goed geholpen: servicegericht en met een goede kwaliteit.

zie boven

Loodsstraat 12