![](/logo/99/834/834_99_location_group_logo_thumbnail.png)
Perfecte uitvoering
Goede service met een bak koffie erbij! Hij was snel, kundig, vriendelijk en heerlijk down to earth. Je kon merken dat hij een vakman was met echte passie voor het werk. Ik zou er prive ook zo willen komen.
Fijne vriendschappelijke ontvangst. Bas legt uit wat hij doet. Vlotte afhandeling.
Ik had in de avond mijn achterruit kapot ik belde na 123 autoruitschade, ik kreeg een mevr aan de telefoon en vroeg waar de auto was die stond in goor daar werkte ik nachtdienst ze zou de bereikbare dienst bellen en die zou contact met mij opnemen ze zou me doorverbinden nou daar kreeg ze de voicemail. Ze zei hij zal u zo terug bellen nou na bijna een uur nog niets gehoord gelukkig regende het niet. Nu had ze de melding al aan Bas doorgestuurd op watssapp omdat ik denk dat het de bedoeling was dat ik daar heen ging. Nou Bas zo attent die zag die melding en belde mij op hij zei ben je al gebeld ik zeg nee. Gelukkig hielp Bas mij verder maar wel schandalig van degene die bereikbare dienst heeft heb nu nog niets van hem gehoord. Heb gelukkig nu het nummer van Bas komt zoiets voor regel ik het wel met hem daar kun je tenminste op vertrouwen Bas je bent een top gozer en misschien tot een volgende keer maar dan voor de koffie
Heel goed geholpen! Eenmaal aangekomen bleek dat het sterretje in mijn ruit toch niet meer gerepareerd kon worden. Ondanks dat de werkdag er al zo goed als op zat, heeft Alex direct een nieuwe ruit geplaatst. Fijn dat het meteen geregeld kon worden.
Werd heel snel en vriendelijk geholpen
Prima bedrijf om mee samen te werken, denkt met je mee en is heel flexibel.
Vriendelijk, afspraak snel kunnen regelen en zeer goede service
Meneer was heel aardig en bood goede klantenservice aan! Ruit is goed gemaakt, top!
Snel, flexibel en aardige bediening
prima geholpen
Snel en netjes geholpen. 45 min later kon ik al weer op pad met een nieuwe ruit!
Zeer positieve ervaring. Goede communicatie en heeft meegedacht in een oplossing zodat wij alsnog de camper konden verhuren. Snelle service!!
.. Ja
Goed en vakkundig geholpen. Helaas was het sterretje repareren niet genoeg (wat ook de inschatting was van de reparateur).
Ben netjes geholpen. Werd koffie aangeboden. Ruit is onder een gezellig praatje netjes ontvangen
Werd op afgesproken tijdstip direct geholpen. Monteur legde goed uit wat ging gebeuren. Administratieve afhandeling eenvoudig. Kreeg ook nog een kop koffie.
Zeer klantvriendelijk
Mijn voorruit bij de plaatselijke garage laten vervangen door 123Ruit. Vervanging viel binnen de verzekering en heb er achteraf niks meer over gehoord. Top geregeld zo!
Monteur was erg klantvriendelijk, in oplossingen denken en erg meedenkend.
Gewoin geweldig. Fantastische service en snel.
Snelle afspraak, goed geholpen en het resultaat is geweldig!
Oké
We hadden door steenslag enkele putjes in onze voorruit. Eerst leek het erop dat dit niet herstelt zou kunnen worden zonder dat het altijd in het zichtveld zou zitten. Maar hij heeft het heel netjes gerepareerd. We zijn er goed tevreden over, prima service.