Deskundige partij welke je goed begeleid in het proces van certificeren

In een prettige sfeer met veel expertise zijn wij door Van Houten & Partners begeleid in het behalen van ISO 9001 en 14001.

Zeer constructief contact

De onderlinge samenwerking met Kees Hoogendoorn heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het invoeren van het VCA systeem in de vorm van de word en exell documenten vond ik zeer prettig. De contacten over en weer tijdens het implementeren waren ook heel constructief en dit maakte het mogelijk om in een korte periode de VCA* certificering te behalen. Ik hoop ook in de toekomst contact te houden met Kees en misschien kunnen we ook nog wat voor elkaar betekenen.

Goed en gezellig en eerlijk en praktijkgericht.

Zie boven

Duidelijke en hands-on benadering

Van Houten heeft vanaf het offerte traject een duidelijk verhaal en ontzorgt je volledig. Denken mee in het traject, bieden ruimte voor overleg en hebben een hands-on mentaliteit.

We zijn goed begeleid en alles is ons duidelijk uitgelegd.

De begeleiding was goed en we zijn heel erg geholpen met de vormgeving van ons handboek. We zouden andere partijen ook zeker aanraden om zulke begeleiding in te schakelen.

ontzorgen

Zeer prettige ervaring. Maken van de grote berg waar je tegenaan kijkt een kleine, goed te nemen hobbel.

Fijne deskundige begeleiding met een succesvol resultaat!

Het gehele proces is heel fijn verlopen. Zeer deskundige en prettige begeleiding. Een goed systeem met een succesvol resultaat.

Een complete aanpak passend voor ons bedrijf.

Een overzichtelijke eindrapportage met een complete en doelgerichte aanpak vooraf. Mis alleen nog de opvolging na de rapportage om er aan de slag mee te blijven. Het plan van aanpak is nu gericht op de bevindingen. Als bedrijf hebben wij nog houvast nodig om halfjaarlijk het bedrijf te controleren aan de hand van een checklist of extra plan van aanpak.

Zeer goed en snel verzorgd

Uitermate vriendelijke mensen die ons op zeer korte termijn hebben geholpen met een gecertificeerde RI&E - bedankt!

Fijne professionele mensen die goed met je meedenken !!

Van Houten is heel goed in het ontzorgen en daar waren wij naar op zoek.

Fijn bedrijf met prettige mensen en verstand van zaken. Zij hebben uitstekend werk gedaan, zonder dat wij daar veel tijd in hebben moeten steken. Echt voortreffelijk. Echt een goed bedrijf die de ISO op de schop neemt en ook de audit voor ons uit handen heeft genomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Behalve taakgericht, is men ook zeer klantgericht en komt men gemaakte afspraken na. Wij zullen Van Houten en Partners dan ook graag aanbevelen bij anderen.

goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking met alle medewerkers van Van Houten & Partners. Snelle aanpak op vragen met de juiste kennis van zaken.

Wij zijn erg tevreden.

goede service, goed behandeld

Bij het onderhoud, met name in de RIE zitten wat punten die volgens EBN anders moeten.

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg blij met de hulp en inzet van Van Houten & Partners. Kernwoorden; adequaat, slagvaardig, kundig, professioneel, meedenkend en vriendelijk.

goede service, goed behandeld

Traject is prima verlopen. Alleen misschien voor een volgende klant iets meer aandacht voor het handboek. Alleen de onderdelen vermelden die voor dat bedrijf van toepassing zijn, meer meedenken met de klant. Verder een prima samenwerking gehad.

goede service, goed behandeld

Het is ons prima bevallen, alles snel en correct geregeld.

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding door Marco Vermeulen bij het behalen van ons ISO 9001-certificaat. We hebben dit certificaat daardoor in één keer gehaald!

goede service, goed behandeld

Een jarenlange plezierige samenwerking met een hoge waardering voor de geleverde prestatie.

voldoende, een redelijke ervaring

VCA/ISO is niet voor iedereen bekende stof. Iets beter uitleggen wat uiteindelijk het doel is hoe ermee gewerkt moet gaan worden. Beter toespitsen op hoe het op dat moment al geregeld is binnen een bedrijf en dat niet altijd alle formulieren nodig zijn als het op een andere manier geregeld is. Verder is hulp en communicatie goed geweest.

Mart Stamhof 9

7311AG Rotterdam

Over Van Houten & Partners

Om als bedrijf te voldoen aan veiligheids- en duurzaamheidsnormen, dient u de juiste keurmerken en certificaten te hebben. Het is moeilijk om te bepalen welke certificaten u nodig heeft en hoe u deze precies krijgt. Hier komt Van Houten & partners in het spel. Van Houten & partners is een landelijk opererend organisatieadviesbureau op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij begeleiden en adviseren bedrijven op deze vlakken en zien erop toe dat u en uw bedrijf de juiste certificaten bezitten. Denk dan bijvoorbeeld aan VCA, ISO 9001, ISO 14001, MVO en diverse BRL’s. Daarnaast bieden wij onder andere VCA-cursussen en BHV-opleidingen aan die nodig zijn om een dergelijk certificaat te behalen.