Zowel behang- als schilderwerk van hoge kwaliteit geleverd door de heren. Aan het einde van de dag alles keurig opgeruimd. Fijne communicatie. Al een afspraak staan voor de volgende klus.
Prettige en duidelijke uitleg. Afspraken waren helder en een eerlijke prijsafspraak voor prima geleverd werk.
Martien Verkoijen schilderwerken levert vakwerk. Ze komen hun afspraken na, denken met je mee en leveren gewoon heel goed werk. Schilders zijn vriendelijke mensen in de omgang en na vertrek laten ze alles opgeruimd achter. Heerlijk thuiskomen zo!
komen afspraken na, fijn om in huis te hebben, leveren top prestatie voor zowel binnen als buitenwerk.
Deskundige vaklui die in goed overleg een mooi resultaat in korte tijd neerzetten met gebruik van kwalitatief goede materialen.
Duidelijke begroting, afspraken nagekomen en schilderwerk van goede kwaliteit.
Super bedrijf , afspraak is afspraak en werken netjes ! Alles kan niks is teveel
Een vakkundige schilder die goed werk verricht met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Martien en zijn team hebben ons huis binnen en buiten geschilderd. Vakmensen die kwaliteit leveren en goed communiceren. Ik kan ze iedereen aanraden!
Goede kwaliteit schilderwerk. Samenwerking met timmerman kan beter door hem precies te vertellen wat van hem verwacht wordt (Deur schaven aan een kant zodat er ruimte is om de deur te schilderen en niet klemt nadat de schilder klaar is). Ondanks de hitte bleven de schilders goed doorwerken. Chapeau! M.v.g. Jack PS Tot een volgende keer!
Komt afspraken na en levert uitstekende kwaliteit en service.
Heb al vaker met deze schilder gewerkt, altijd naar wens
Onze ervaringen met Martien zijn louter positief. Van offerte tot nazorg; altijd proffesioneel advies, duidelijke afspraken, flexibel waar nodig en uitermate klantvriendelijk. Martien levert vakwerk tegen een eerlijke prijs en werkt bovendien erg netjes en snel. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het werk van Martien!
Goed en snel vakwerk.
Goed bereikbaar, ze komen de afspraken na en leveren goed werk af. Wij zijn erg blij met het resultaat.
De werkzaamheden worden na het inplannen vlekkeloos uitgevoerd, de werkplekken worden goed opgeruimd en de tarieven zijn goed.
Vakmensen die doen wat ze beloven
Wij zijn al ruim 12 jaar klant en zijn erg tevreden over het geleverde schilder/texwerk.
Komen de afspraken na maken een overzichtelijke offerte en heeft goed kwaliteit verf voor het buitenwerk geschikt voor 8 tot 10 jaar.
Vanaf de eerste afspraak tot het eindresultaat alles volgens de afspraken verlopen.
Het is prettig samenwerken, afspraken worden nagekomen. De medewerkers gaan vakkundig te werk en hebben aandacht om de overlast te beperken.
Professionele en betrouwbare vakmensen.
Vriendelijk en correct
Vakmensen! Gezellig! Flexibel! Meedenkend! Helemaal toppie!
Al jaren een tevreden klant bij martien verkoijen schilderwerken Ga zo door jongens!
Merseloseweg 106
5801 CE Venray
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder