Fairer Preis und schnelle Lieferung

Teil wie abgebildet, absolut in Ordnung: Preis ok, schneller Versand, alles bestens. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig nette onderdelen, precies wat ik bedoelde.

Keurig nette onderdelen, precies wat ik bedoelde en goed verpakt.

Vandaag besteld morgen in huis

Onderdeel was goed.En snel geleveerd.

zr goed

Juiste artikel. snelle levering. Dank je

Prima geregeld Onderdeel was niet goed en gelijk mijn geld terug

Staat al in de eerste regel

gewoon geweldig

er word naar je geluisterd

100% Correct

100% Oké , snelle correcte levering ! Bedankt

Goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Snel geregeld,netjes verpakt. Moet nog gemonteerd worden,dus weet nog niet of het allemaal past en werkt,maar daar gaan we van uit.

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Perfecte opvolging en vlugge correcte levering

Correcte firma

Goed en snel

Peecies wat ik hebben moest

vreemd.....

Achteruitrijlicht besteld voor een Vivaro. snel een factuur en track & trace ontvangen. deze track & trace liet na ruim een week nog geen activiteit zien dus maar een vraag gesteld via de email of ze wilden nagaan hoe het zat met deze bestelling. nooit antwoord ontvangen maar meteen de volgende dag een creditfactuur met standaardtekst over na x-aantal dagen storten wij het geld retour. Bijzondere handelswijze en ietwat onpersoonlijk. Rob

Produkt ist nicht angekommen

Das bestellte Produkt ist immer noch nicht angekommen, obwohl ich bereits bezahlt habe und die Lieferverfolgung steht immer noch am Anfang, was soll ich also bewerten? Es kamen stattdessen Nachfragen, ob ich das Produkt wirklich bestellen will, obwohl ich das Produkt bereits bezahlt habe. Man sollte meinen, wenn ich dafür Geld bezahlt habe, ist meine Seite des Vertrages erfüllt und jetzt ist der Verkäufer am Zug, mir die Ware auch zu zuschicken. Meine Anfragen wurden diesbzüglich auch nicht beantwortet. Wenn ich nicht etwas angeben müsste, würde ich gar keinen Stern vergeben.

Juste parfait

De la commande à la livraison tout s’est très bien passé. De plus, le service client est facilement joignable via Whatsapp et fait preuve d’une grande réactivité Merci

goede gebruikte onderdelen en snelle levering

perfect

goeie service en vlotte levering.

Snel verzending

Snelle levering

Bon service. Prix raisonnable. Pièce rare et pourtant trouvée.

Expédié et livré rapidement. la pièce fonctionne correctement.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Top service

Goede informatie en vriendelijk personeel. Eerlijke prijzen

Altijd goed

In het verleden hebben wij ook al onderdelen gehad van Autodemontagebedrijf Snuverink. Ook deze keer kwamen wij voor een van onze Fransozen weer daar terecht. Meteen het goede onderdeel zonder mankementen!! Het enige dat ons (en ook hen) dwarszat was de pakketdienst.....Het pakket was weg, dankzij inspanningen van beide kanten kwam het toch nog goed

Gewoon prima.

Keurig product snel geleverd.

vlugge en correcte service

alles vlug geleverd en geleverde onderdelen waren correct zoals beschreven .

Verpackung, Versand und Lieferung so schnell wie möglich. Vielen Dank

Das Produkt wurde verpackt und verschickt und kam innerhalb von zwei Tagen an, passte aber leider nicht zu meinem Fahrzeug. Ich kontaktierte das Geschäft, um es zurückzugeben. Sie hatten Verständnis und stimmten der Rückgabe zu. Vielen Dank

Kamerlingh Onnesstraat 15

7271AZ Borculo