zeer tevreden

Betreft de koop van een buitenspiegel

Mijn bestelling is perfect verlopen ,waarvoor mijn dank Grtn,Marc

Bestelling ontvangen en is perfect verlopen

Eerst verkeerde onderdeel, later de goede

Had telefonisch een luchtfilterhuis besteld, m.b.v kenteken/chassisnr. Achteraf bleek het toch het verkeerde luchtfilterhuis te zijn. Na opnieuw een telefoontje,het juiste luchtfilterhuis ontvangen en hoefde het verkeerde luchtfilterhuis niet te betalen. Top service!

Goede afhandeling

Goede nette prijs voor onderdeel inclusief foto. Goede afhandeling.

Netjes en duidelijk

Zowel aankoop als informatie was men netjes en correct. Spullen snel geleverd. Prima gedaan

Alles prima

Kann leider kein holländisch, auf jeden Fall alles hervorragend geklappt, schneller Kontakt, schnelle Rückantwort und prompte Lieferung !

onderdeel in prima staat en past.

zeer goed

Deur besteld. Netjes verpakt en snel geleverd

Snelle levering

Correct bedrijf

Helemaal top

Hele goede surfes klant vriendelijk en zeer deskundig snel geholpe en besteling snel thuis zeeeer tevreden

Guter Preis...schlechte demontage

Halteklammern waren total verbogen.Da sieht man das jemand das ausgebaut hat,der kleine Ahnung hat Zum Glück nicht abgebrochen beim zurück biegen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede afspraken en netjes nagekomen

goede afspraken en netjes nagekomen

Snel, goede prijs verhouding. Console ziet er super netjes uit

snelle reactie

snelle reactie

Klantgericht

Een kachelhuis gekocht, na ontvangst bleek er een klein mankement aan te zijn, na telefonisch contact is dit naar volle tevredenheid opgelost, goed meegedacht en een snelle service

gaat altijd goed erg blij mee

altijd vriendelijk en goede spullen erg blij mee gr gert

Goede afhandeling en service.

Goede afhandeling en super service.

Snel gevonden, snel geleverd

Snel gevonden, snel geleverd

top

top service

top bedrijf

Heel netjes en op tijd geleverd. Een aanrader dit bedrijf ook voor de toekomst zal ik ze zeker benaderen.

Brilliant!

Bedoeld als verjaardagscadeau moest alles kloppen, vanaf moment van bestelling tot en met aflevering Mijn collega heeft het mooi op tijd ontvangen en de Renault Clio Tce 90 rode tank klep zit gemonteerd. Zij is superblij met haar "nieuwe" tank klep. Bedankt firma Snuverink!!

très bien

Excellent, service 5* très sérieux et éfficaces la pièce et le service correspond a mes attentes. Un grand merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goed en Snel

Zondag een autostoel besteld dinsdag binnen. Product was zo als omschreven

Snel en zeer netjes

De door mij bestelde aircopomp leek niet helememaal goed te zijn bij versturen. Direct een belletje en geld retour. Heel netjes!! Volgende keer als ik iets zoek kijk ik weer hier. Dank!

Kamerlingh Onnesstraat 15

7271AZ Borculo