Top geregeld

Netjes

Prima ervaring ,

Mooie bestuurdersstoel , snel geleverd, en goede samenwerking met de bezorgdienst .

GROTE OPLICHTER DIE HET VERSCHIL NIET KENT TUSSEN EEN VOORRUIT EN PORTIER

Autobedrijf wat zaken heel goed oppakt, als er onduidelijkheden zijn ontstaan,

Alles besstens.

Super freundlich, sehr zu empfehlen.

Fijn geholpen!

Vriendelijke medewerker Al jaren voor mij betrouwbare leverancier van goede onderdelen

zeergoed

top

Snel gehandeld

De raamschakelaar en de spiegels werk goed. Alleen het in klappen van de spiegels niet. Maar dat vinden we niet erg . We hebben auto al 4 jaar en kwamen een half jaar geleden dat dit kon .

Fijn bedrijf!

Ik werk al jaren in de automotive wereld en heb met regelmaat contact met demontagebedrijven, maar Snuverink staat bij mij bovenaan. Een fijn bedrijf met meedenkers.

uitstekend

goed geregeld

Reparatieset ( banden) voor peugeot 3008 besteld en deze was nagelnieuw. Dank.

Keurig en snel

Onderdeel naar behoren en lekker snel gelevert

Super gelaufen, gerne wieder.

Nach 5 Monaten hatte meine Suche nach einen Innenraumlüfter für Renault Laguna III ein Ende. Angebot war vorhanden, sofort bestellt, bezahlt und nach bereits 4 Tagen hielt ich den Lüfter in der Hand. Weitere 2 Tage später war er eingebaut, passte und funktioniert. Vielen Dank. Tolle Leistung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

soepele service

vriendelijk en goed geholpen

Netjes verpakt, snel geleverd

Netjes verpakt, snel geleverd

Super , rapide,

Super Commande livrée 4 jours après commande. Merci

Ze leveren wat ze op de site beloven.

Vlot geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk besteld en binnen 2dagen in huis. Echt super!

Gezocht op kenteken en juiste onderdeel gekregen. Supernetjes verpakt en snel geleverd. Werkt naar behoren

Helemaal goed

SUPER , IN ALLE DETAILS PERFECT

SUPER , IN ALLE DETAILS PERFECT. PERFECTE COMMUNICATIE , ALLES ECHT SUPER

goede service en snelle levering

Defektes Teil bekommen und keine Reaktion auf Reklamation

Ich habe das bestellte Teil bekommen. Nach dem Auspacken musste ich allerdings feststellen, dass ein Befestigungsclip abgebrochen ist, so dass ich die Leuchte so nicht verbauen kann. Auf meine Reklamation meldet sich der Händler überhaupt nicht! Ik heb het onderdeel gekregen dat ik heb besteld. Na het uitpakken kwam ik er echter achter dat er een bevestigingsclip was afgebroken, waardoor ik de lamp niet zo kon monteren. De dealer heeft mijn klacht helemaal niet beantwoord!

De velg was origineel maar geen jot 0,5 maar 5,0

De spullen zijn goed

Snelle reactie snelle verzekering en producten goed ingepakt

Kamerlingh Onnesstraat 15

7271AZ Borculo