Goed.

Goed.

Goede service, snelle levering

Alles prima geregeld.

Goede ervaring...

Het bestelde artikel werd snel en correct geleverd!

Ik kwam voor het eerst op de website van auto onderdelen en kreeg meteen een aantal reacties op het gevraagde onderdeel. De reden dat ik voor Snuverink heb gekozen is dat de prijs/kwaliteit verhouding mij het meeste aansprak.

Goed bedrijf om zaken mee te doen

Correctie afhandeling van de aankoop.

Komt afspraken na.

Onderdeel volgens afspraak geleverd.

Vlotte afhandeling, gericht gevraagd of het onderdeel correct was en snel geleverd

Keurig netjes en vlot gereageerd op e-mail. Gevraagd naar onderdeel nummer en dezelfde dag nog verstuurd. Dik tevreden!

Excellent Customer Service, timely order delivery, reliable 2nd hand part

I had a great experience dealing with the Company staff on telephone and placing my order. Top Service!

goede info en afhandeling prima

Prima geholpen

Het door mij bestelde onderdeel was niet 100%. Zonder problemen nieuwe opgestuurd, zonder kosten. Ook kon ik het andere onderdeel franco retourneren. TOP

snel

velgen waren vies en 1 was kapot, wel snel een andere gekregen. maar moest wel zelf zorgen dat de band omgezet werd. alle wielsensoren zijn defect. positieve punt is dat er snel gereageerd en gehandeld word na weer contact gehad te hebben is alles naar wens opgelost

Gewoon goed

Het geleverde is zoals het beschreven was.

Snelle afhandeling, goed(e) product(en)

gewoon niks op aan te merken

alles oke

Voor herhaling vatbaar

Zeer klantvriendelijk

Ik was op zoek naar een onderdeel en werd zeer behulpzaam te woord gestaan door een medewerker. Na een informatieve vraag werd er snel via de mail gereageerd.

Ervaring en geleverde onderdeel is top Alleen jammer dat ik op mijn andere onderdeel verzoeken per mail geen reactie heb mogen ontvangen

Een correct bedrijf

de bestelling die we hadden gedaan werd daags erna al bij ons af geleverd in een correcte verpakking het was netjes verzorgd en paste precies.

Kamerlingh Onnesstraat 15

7271AZ Borculo