Stuk aangekocht maar is ook defect

Zal er nooit nog wat kopen.

goed en snel geholpen

goed geholpen en hetgene wat ik besteld had was van goede kwaliteit

verkeerd onderdeel

Had 3 onderdelen besteld die ik eerlijk gezegd sneller had gekregen dan verwacht.Helaas was een onderdeel verkeerd.Stond goed op de order,stond goed op de factuur alleen het verkeerde onderdeel gepakt blijkbaar.Nummers leken ook niet op elkaar. Een foutje maken dat kan gebeuren.Het is alleen jammer dat de klant nu weer een keer terug moet komen.

Snel geleverd, past perfect

Artikel was snel geleverd en paste perfect. Voor een prima prijs.

Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en afhandeling Netjes verpakt

Snel en correct.

Snel antwoord, goede prijs, vlot verzonden, juiste onderdeel. Perfect!

Hele goede service

Wisten precies wat we nodig hadden, goed en zeer snelle levering tegen een acceptabel bedrag, de onderdelen waren ook zorgvuldig verpakt vor transport

Zeer goed, kan alleen worden aanbevolen

Alles naar volle tevredenheid. Verzending was snel, informatie was zeer goed. De beschrijving op de artikelpagina was geweldig, de kerncijfers kwamen overeen. Ik zou er op elk moment weer kopen. Ik gaf de link naar de website aan een autoreparatiewerkplaats. (translatet with google)

snel en goede service en levering

fijn bedrijf

Muy mala

Pense que había comprado por error pero no me equivoque, la descripción no corresponde con el producto, no es para Peugeot 807 como describe el articulo, precio del producto no corresponde, 67 euros en realidad son los gastos de envio y no el valor del articulo y 20 euros no es el gasto de envio como pone, corresponde al precio del producto,, un anuncio engañoso, al final me tengo que quedar con un producto que no me sirve, si lo devuelvo encima os hago un favor, me siento estafado y ya he comenzado los tramites para interponer una denuncia en la oficina del consumidor,

snelle levering, echter reageren op de mailing kan veel beter

Het door mij bestelde artikel is snel geleverd, echter op een mail richting Snuverink met het de vraag voor terugzenden is tot nu toe niet gereageerd. Het artikel voldeed helaas niet. Hopelijk zal een reactie weldra volgen.

ruilen en geld terug top

Jelmer houd zich top aan afspraak

goede service en doel wat ze zeggen

vriendelijk en goede service nette prijs

Perfect bedrijf, vriendelijke personeel, snel verzenden

Belde op naar Snuverink met de vraag of zij een cockpit op voorraad hadden liggen voor mijn camper Fiat Ducato 1996 Dat was inderdaad het geval. Het onderdeel besteld en de volgende dag was het binnen. Ben netjes te woord gestaan door de medewerker van Snuverink.

heel goed en vlug geleverd

Product goed, snelle levering

Ik heb via Snuverink een autoradio voor mijn Renault aangeschaft. Werd zeer snel geleverd moet ik zeggen en was precies als omschreven. Helemaal top

Geen goede ervaring

Ze letten niet op wat ze wegsturen, ik bestel iets voor een grand modus en zij sturen iets van een gewone modus. Terwijl het kenteken erbij stond. Je bent wel de verzendkosten kwijt.

Prijs was bespreekbaar dat is een plus punt

Prima !!

Duidelijke foto, heel snel verzonden en goed verpakt. Product was in prima staat !!

Overzichtelijke website met een snelle afhandeling van de bestelling.

De medewerker aan de telefoon dacht goed met me mee over de onderdelen die ik nodig had en wees me ook op de risico's.

Peugeot 308 CC Innenausstattung

Diese Firm a ist wirklich zuverlässig und sehr gut. Die Abwicklung, die Verpackung einfach professionel. Ich gratuliere ihnen zu ihren Mitarbeiter. Lieferung in 5 Tagen auch sehr toll. Ich bin auch mit der Qualität und mit dem Preis sehr zufrieden. Liebe Grüße Christian TOTH. Österreich. Alles SUPER.

Langzame service

Onderdeel werd niet direct verzonden, geen reactie op e-mail.

Fantastisch

Toppie zeer snelle levering zondag besteld maandag verstuurd dinsdag ochtend in huis dinsdagmiddag weer rijden Max

Prima bedrijf

Goeie en snelle levering.

Kamerlingh Onnesstraat 15

7271AZ Borculo