De bussen waren op tijd, vertrokken op tijd en aardige en behulpzame chauffeurs
Mijn zakenrelatie vertrouwde mij toe om de reservering voor n toeringcar bij De Snelle Vliet te plaatsen. Gezien de prettige en probleemloze ervaring uit een verleden van vorige reserveringen.
De bus was mooi op tijd bij de afgesproken locatie. Helaas tijdens de rit zat de chauffeur continu op zijn telefoon en zwalkte we hierdoor over de weg. Ook de snelheid op de snelweg zakte regelmatig. Zelfs tot op een punt dat vrachtwagens ons toeterend voorbij gingen. Wel zijn we zonder kleerscheuren op de locatie aangekomen. Chauffeur was zeker wel vriendelijk en behulpzaam. Op de terugweg was er een grote touringcar gestuurd. Voor 12 man. Deze mag de stad niet in waardoor wij met onze koffers door de stad naar de bus moesten lopen. Dat vond ik echt heel vervelend.
We organiseren excursies naar steden, een heel geregel, maar over het vervoer hoeven we ons niet druk te maken. Chauffeur is op tijd, rijdt rustig en vertelt over de route als er wat bijzonders te zien is. De reis verloopt ontspannen en vlot.
De reis is prima verlopen met een bekwame en zeer behulpzame bus chauffeur.
Zoals wij gewend zijn, wederom een top ervaring. Zowel tijdens de reserving alsmede de chauffeur Sjaak Kassels!!!! Net dat beetje service meer door Sjaak. Een dikke 10 voor hem!!!
Van Hennaertweg 4
2952CA Alblasserdam
PURE PASSIE VOOR REIZEN EN TOURINGCARS SnelleVliet Touringcars, sinds 1932 een traditionele naam in de touringcarbranche, staat voor pure passie voor busreizen en touringcars. SNELLEVLIET TOURINGCARS is een touringcarbedrijf met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Of het nu om een bushuur, dagtocht, stedentrip, schoolreis, fietsreis, groepsreis of zakenreis gaat... met SnelleVliet Touringcars wordt alles zo goed, zo duurzaam en zo veilig geregeld dat het alleen maar genieten is! Ons verhaal begon al in 1932 toen Cornelis van Vliet de eerste bus kocht. Nu, vele jaren later, staat SnelleVliet Touringcars nog steeds midden in de samenleving. Zo kan men ook de touringcars en medewerkers van SnelleVliet typeren. Betrouwbaar, representatief en innovatief. Hiermee zet SnelleVliet de nieuwe maatstaf in persoonlijk, duurzaam en flexibel personenvervoer. Met een vloot van zo'n 30 bussen en touringcars die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste emissienormen en duurzaamheid. Kortom, doe uzelf en uw gezelschap een groot plezier en laat de bus niet aan u voorbij rijden. Laat u verrassen door de veelzijdigheid in luxe, gemak en gebruik, voor kleine, grote en hele grote gezelschappen. Graag weer tot snel, 'live' in de touringcar, Het team van SNELLEVLIET TOURINGCARS