Great service as always. George
Bedrijfsnaam | Hook |
Goede service en bussen, met fijne chauffeurs.
Aardige, behulpzame chauffeurs die op tijd waren.
Bedrijfsnaam | Willibrordschool |
Wat een feestje met jullie leuke bus chauffeurs. Planning is super goed te bereiken en zijn zeer vriendelijk! Wij zijn echt blij met Snelle Vliet!
Bedrijfsnaam | Kbs de Horizon |
Als organisatie zijn wij met een bus van Snelle Vliet op pad geweest naar Brussel. De bus was prima en de chauffeur (Gertjan Nijsink) heeft ons overal gebracht in Brussel. Een vriendelijke en attente chauffeur. Een prettige ervaring met jullie bedrijf. Nogmaals dank voor de goede service!
Bedrijfsnaam | MRDH |
Comfortabele reis gehad met een goede chauffeur die regelmatig interessante informatie graf over de omgeving
Bedrijfsnaam | Knotgroep ALBLAS |
Zeer punctueel Vriendelijk en netjes Behandeling perfect
Bedrijfsnaam | Emmauscollege |
Prettige communicatie bij het boeken van een reis. Komt hun afspraken na en zijn keurig op tijd op de vertrekdatum. Een ervaren chauffeur, die af en toe ook nog iets vertelt van de omgeving. We gaan volgend jaar zeker weer met Snelle Vliet Touringcars op pad.
Bedrijfsnaam | Senioren reis Stolwijk |
De reis, de bus en chauffeur prima. De kaasboerderij wat minder, we hadden nogal wat mensen die met de lift naar boven moesten . En ze hadden alleen een hele trage stoeltjeslift . De mensen moesten een paar keer van boven naar beneden en dat is haast niet te doen.
Bedrijfsnaam | PCOB |
Initial booking process was very straightforward. I received a competitive quite. Several questions I had were answered very quickly. After booking the coach payment was easy. All communication and directions on how to meet the driver were excellent. Both coaches and drivers we had were excellent. Spotless clean comfortable vehicles. I would rate them 5 star and have no hesitation using them again.
Contact met het bedrijf was zeer en zeer plezierig, ik had een vaste contact persoon, ze begreep heel goed onze behoeften (het ging over een gezelschap van vooral bejaarden). Bus was schoon en nieuw en zeer comfortabel, chauffeur was heel aardig en hij reed heel keurig. Top ervaring!
Bedrijfsnaam | Inner Wheel Nieuwerkerk aan den IJssel |
kort ritje met 20 man, ik had een kleine bus besteld, was echter een grote, ging gelukkig goed in Rdam -centrum
Bedrijfsnaam | Paul&Paul kozijnen - zonwering bv |
Alle gemaakte afspraken werden nagekomen, ook tijden van aankomst en vertrek enz...
Bedrijfsnaam | ConsulTrans |
Met 57 ouderen de busreis naar Volendam en Marken gemaakt. Chauffeur Sjaak was een gezellige reisleider, die van alles kon vertellen. De Simonehoeve met rondleiding en lunch was goed en de trip naar Marken ook. Voor een aantal ouderen met rollator was de wandeling van de haven in Marken naar de busparkeerplaats wel een hele opgave.
Bedrijfsnaam | PCOB Albrandswaard |
Aanvragen worden snel en correct beantwoord en afgehandeld. Vriendelijk personeel.
Bedrijfsnaam | Kki Utrecht |
Alle afspraken zijn correct uitgevoerd, Vriendelijke chauffeur.
Bedrijfsnaam | Margriet |
Nadat het iets uitliep bleef de chauffeur vriendelijk en flexibel. Echt heel fijn!
Bedrijfsnaam | Bolidt |
De communicatie vooraf was heel goed; fijne en goede chauffeur
Vlot en fijn geregeld!
Bedrijfsnaam | De Schakel |
De bus was in alle gevallen op tijd. Vriendelijke busschauffeur en een comfortabele rit. Was top!
Snelle reactie op onze aanvraag. Prima tarief, duidelijke communicatie. En een leuke, vriendelijke en geïnteresseerde chauffeur.
Zeer fijne ervaring met SnelleVliet touringcars. Een aanvraag op heel korte termijn werd zonder beloftes maar met grote vaart behandeld. Binnen zeer korte tijd was alles geregeld. Super fijn dat ook de financiële/administratieve afhandeling snel digitaal kon worden afgehandeld. De reis zelf ging ook zoals je verwacht, chauffeur op tijd, meedenkend (handig als je met een groep pubers reist) en vriendelijk. SnelleVliet staat hier nu bovenaan in de adressenlijst voor vervoerders!
Bedrijfsnaam | ISW Sweelincklaan |
Goede communicatie vooraf, helder kostenoverzicht, prima chauffeur en persoonlijke aandacht voor de reizigers.
De contactpersonen bij SnelleVliet zijn geweldig vriendelijk, en denken altijd mee. Hoe ingewikkeld de logistieke vraag ook, er komt altijd een oplossing. Heel fijn om mee samen te werken.
Bedrijfsnaam | De Rotterdam Tours |
Door de vaste contacten en jarenlange samenwerking is het prettig communiceren en zijn wij zeer tevreden over de service die jullie bieden!
Bedrijfsnaam | Driestar Wartburg College |
Van Hennaertweg 4
2952CA Alblasserdam
PURE PASSIE VOOR REIZEN EN TOURINGCARS SnelleVliet Touringcars, sinds 1932 een traditionele naam in de touringcarbranche, staat voor pure passie voor busreizen en touringcars. SNELLEVLIET TOURINGCARS is een touringcarbedrijf met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Of het nu om een bushuur, dagtocht, stedentrip, schoolreis, fietsreis, groepsreis of zakenreis gaat... met SnelleVliet Touringcars wordt alles zo goed, zo duurzaam en zo veilig geregeld dat het alleen maar genieten is! Ons verhaal begon al in 1932 toen Cornelis van Vliet de eerste bus kocht. Nu, vele jaren later, staat SnelleVliet Touringcars nog steeds midden in de samenleving. Zo kan men ook de touringcars en medewerkers van SnelleVliet typeren. Betrouwbaar, representatief en innovatief. Hiermee zet SnelleVliet de nieuwe maatstaf in persoonlijk, duurzaam en flexibel personenvervoer. Met een vloot van zo'n 30 bussen en touringcars die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste emissienormen en duurzaamheid. Kortom, doe uzelf en uw gezelschap een groot plezier en laat de bus niet aan u voorbij rijden. Laat u verrassen door de veelzijdigheid in luxe, gemak en gebruik, voor kleine, grote en hele grote gezelschappen. Graag weer tot snel, 'live' in de touringcar, Het team van SNELLEVLIET TOURINGCARS