De bus was netjes op tijd. Aardige chauffeur die zich heel flexibel opstelde. Fijne maatschappij om vervoer bij te regelen.
Communicatie is altijd helder, afspraken worden nagekomen. Bus was op tijd. Vriendelijke buschauffeur.
Bedrijfsnaam | EYE College |
Allereerst was het prachtig weer, dus al onze senioren zijn dan ook al blij. Alles verliep grandioos, alleen na de rondrit met gids (smokkelroute) gingen we weer terug waar we opgestapt waren, misschien was het beter om uit te stappen bij het klooster om de kloostertuinen te bezichtigen....( ons idee achteraf ). Verder was het eten overheerlijk ( lunch en diner ), echter na het 3-gangen diner duurde het afrekenen van de drankjes wel bijzonder lang, daar er maar 1 betaalapparaat aanwezig was......daarom duurde de reis bijna 1 uur langer dan gepland......
Bedrijfsnaam | Stichting SeniorenWelzijn BMW |
Wij zijn met ons 'Fusion Mandolin and Guitar Orchester' op concertreis naar Brighton geweest. Alles was top geregeld. Heel fijn hotel, leuke uitstapjes en de chauffeur Wilco was fantastisch. En dat alles voor een hele betaalbare prijs. Volgende keer weer met de Snelle Vliet!
Al een paar keer van jullie diensten gebruik gemaakt en zijn heel tevreden!
Bedrijfsnaam | PV. de Scheepsmakers |
Voor onze bruiloft hebben wij SnelleVliet in gezet voor een enkele reis. Los van het feit dat de chauffeur te laat was om ons op te halen, en we hierdoor te laat bij het gemeentehuis aankwamen, maakte de sfeer het allemaal goed. De chauffeur was onwijs vriendelijk, niks was te gek, en hij deed er alles aan om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook het verdere contact met verkoop liep goed en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Super vriendelijk personeel (zowel kantoor als de buschauffeur) en goede service!!
Bedrijfsnaam | VV sGravendeel |
Geweldig bedankt SnelleVliet Touringcars. Dankzij jullie logistieke talent was de excursie naar Movie Park Germany tweemaal een plezierige en veilige reis!” Cees Nugteren, rector-bestuurder CSG De Lage Waard
Bedrijfsnaam | CSG De Lage Waard |
Het snel regelen van een bus is altijd een uitdaging maar prima geregeld met Michael. Goed service en terugkoppeling.
Bedrijfsnaam | bp NL |
Als evenementenbureau is een betrouwbare partner van groot belang!! Snelle Vliet denkt altijd goed mee, is flexibel en zeer behulpzaam en altijd stipt op tijd!
Bedrijfsnaam | Rotterdam Business Events BV |
Wij hebben als school bij SnelleVliet een bus gehuurd om een klas naar en van de begravenis van een medestudent te vervoeren. De medewerkers reageerden snel en waren meedenkend bij het reserveren en de Chauffeur was heel medelevend en begripvol. We hebben op vrij kort termijn het vervoer toch kunnen regelen met weinig moeite.
Bedrijfsnaam | Hogeschool Rotterdam |
Met een groep van mijn sportclub in Rotterdam naar de collega club in Antwerpen geweest. Bus met chauffeur waren op tijd, ook de deelnemers. Heenreis ging goed. Bij de terugreis moest de chauffeur een keuze maken in een linker- of rechterafslag. Dat deed hij op het nippertje. Vanwege de vele wegwerkzaamheden rond en in Antwerpen was dit ook niet goed te zien.
Prima chauffeur en prima bus. Alles was prima in orde.
Bedrijfsnaam | Historische vereniging Oud Stolwijck |
De reis is precies zo uitgevoerd als dat we afgesproken hadden. Geweldige chauffeur (Alexander van der Ham). Hij was erg betrokken op onze groep. Vriendelijk. Prettige rijstijl. Wij zijn zeer tevreden over Snelle Vliet! Voor herhaling vatbaar.
De reden van onze bushuur was de kampioenswedstrijd van ons vrouwen 1 team. De chauffeurs voelden de situatie prima aan. Duidelijke afspraken en strak op de planning!
Bedrijfsnaam | vv Spirit |
Was heerlijke reis, .fijne bus en chauffeur. Behulpzaam en geduldig! De koffie en eet service van de Broekerveiling was wat minder. Voor mij zo van: neer kwakken en niet meer naar om kijken en koude soep.
Bedrijfsnaam | PCOB |
Mooie offerte, goede prijs!
Bedrijfsnaam | ROC van Amsterdam / Sport & Bewegen Amsterdam |
Alles perfect volgens afspraak. Complimenten!!
Bedrijfsnaam | Crownersclub |
Mooie bus met alle voorzieningen. Zeer vriendelijke chauffeur die een rimpelloze rit verzorgde.
Bedrijfsnaam | Handbalvereniging De Treffers |
Nemen snel contact op en staan altijd klaar
Bedrijfsnaam | RSM / EUR |
Fijne ervaring en contacten met Snelle Vliet. Goede en snelle communicatie met contactpersoon(Michael) die altijd voor het beste antwoord op de vraag gaat :) Hieronder kan ik beoordeling chauffeur niet goed invullen omdat ik alleen aan de organisatie kant van het verhaal zit.
Bedrijfsnaam | Driestar Wartburg College |
Prima service, snelle communicatie. Dik tevreden!
Bedrijfsnaam | Sportbedrijf Rotterdam |
Vanaf de offerte tot en met de rit verliep alles uiterst soepel. De chauffeurs waren vriendelijk, de bussen netjes en de reis verliep prima. Uitstekend werk.
Bedrijfsnaam | Uilenhof |
Goed geregeld.en vriendelijk
Van Hennaertweg 4
2952CA Alblasserdam
PURE PASSIE VOOR REIZEN EN TOURINGCARS SnelleVliet Touringcars, sinds 1932 een traditionele naam in de touringcarbranche, staat voor pure passie voor busreizen en touringcars. SNELLEVLIET TOURINGCARS is een touringcarbedrijf met gevoel voor mensen en verstand van zaken. Of het nu om een bushuur, dagtocht, stedentrip, schoolreis, fietsreis, groepsreis of zakenreis gaat... met SnelleVliet Touringcars wordt alles zo goed, zo duurzaam en zo veilig geregeld dat het alleen maar genieten is! Ons verhaal begon al in 1932 toen Cornelis van Vliet de eerste bus kocht. Nu, vele jaren later, staat SnelleVliet Touringcars nog steeds midden in de samenleving. Zo kan men ook de touringcars en medewerkers van SnelleVliet typeren. Betrouwbaar, representatief en innovatief. Hiermee zet SnelleVliet de nieuwe maatstaf in persoonlijk, duurzaam en flexibel personenvervoer. Met een vloot van zo'n 30 bussen en touringcars die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste emissienormen en duurzaamheid. Kortom, doe uzelf en uw gezelschap een groot plezier en laat de bus niet aan u voorbij rijden. Laat u verrassen door de veelzijdigheid in luxe, gemak en gebruik, voor kleine, grote en hele grote gezelschappen. Graag weer tot snel, 'live' in de touringcar, Het team van SNELLEVLIET TOURINGCARS