Zeer bekwame uitvaartverzorgster

Evelien heeft 2x voor ons een uitvaart geregeld. Ze denkt mee en neemt veel zorgen en geregel over. Ze weet een afscheid heel persoonlijk te maken zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Bij Evelien ben je geen nummer. Ook de nazorg is perfect en respectvol net zoals de uitvaart die zij regelt. Zij laat met recht uitvaarten leven.

Prima samenwerking

Regelmatig doe ik de cosmetische en haarverzorging van overledenen, voor Evelien Dit gaat altijd in prima overleg. De nabestaanden zijn altijd dankbaar na de verzorging, dankzij Evelien, die mij heeft ingezet !

• Betrokkenheid N.v.t.
  • Begeleiding N.v.t.

goed geregeld en menselijk

Uitvaartvideo.net heeft nu een aantal keren een video reportage of web stream mogen verzorgen voor Evelien Uitvaartverzorging. Evelien is betrokken en makkelijk in de omgang en kan zowel progressief zijn als conservatief de uitvaart vorm geven.

• Begeleiding N.v.t.
  • Respect voor uw wensen N.v.t.

Zo ingetogen en liefdevol.

Evelien is discreet, liefdevol en rust niet voordat alle wensen van de familie en overledene zijn uitgekomen. Onze moeder wilde in stilte gecremeerd worden met alleen haar kinderen, schoonzoons en kleinkinderen om haar heen en zo is het ook gegaan. We zijn haar erg dankbaar en kijken terug op een liefdevolle laatste groet.

Persoonlijke oprechte benadering.

Ik kende Evelien al persoonlijk voordat ik haar op de zakelijke manier leerde kennen. Een heel dierbare vriendin van mij is op een veel te jonge leeftijd te komen overlijden. Evelien heeft er écht alles aan gedaan om er een bijzonder en persoonlijk afscheid van te maken. Het heeft de pijn verzacht.

Ze is perfect

Evelien heeft zowel mijn vader 2 jaar geleden en dit jaar mijn moeder begeleid. Ze doet het helemaal zoals je het wilt zoals mijn vader het wilde en zoals mijn moeder het wilde alles was goed. Met mijn vader was het groots en met mijn moeder was het klein zoals mijn moeder het wilde. Ik dochter hoefde met Evelien nog een paar puntjes op de i te zetten en alles ging zoals ze mijn moeder het wilde. Bedankt hiervoor.

• Respect voor uw wensen

Evelien gaf ons een zo mooi mogelijke ervaring in de moeilijkste tijd van ons leven.

Lieve Evelien, Wat heb je ons in januari 2018 geholpen toen wij ons dochtertje laat in de zwangerschap verloren.. Je hebt er voor gezorgd dat wij alles zo mooi mogelijk hebben kunnen doen zoals wij wilde. Bedankt voor je oprechtheid, adviezen, dat je voor ons klaar stond en je warmte! Je stond continue voor ons klaar en hebt er echt voor gezorgd dat ons meisje met veel liefde herdacht kan worden. Bedankt lieve Evelien!

Uitmuntend verzorgd

Ik heb Eveline leren kennen, door een kennis waarvoor ze een uitvaart had geregeld, het was voor ons al duidelijk als we er zelf voor kwamen te staan, Eveline de uitvaart zou doen, het is een lief en warme persoonlijkheid, die open staat voor ideeen maar die ook zelf de optie s geeft hoe je op een mooie manier een afscheid kan regelen, we waardeerde ook zeer dat Eveline na een paar weken contact opnam en nog langs is geweest, en we nogmaals een nagesprek hadden, het klinkt raar misschien maar als het nodig is bel ik haar als eerste

Bijzonder mooi

Ondanks dat een uitvaart een bijzondere En emotionele dag is weet Evelien er iets moois van te maken. Evelien anticipeerde op situaties zoals met de kinderen die even niet met de situatie om wisten te gaan en maakte er ook voor hun een mooi afscheid van. Ze begeleid de uitvaart zo dat ze er is daar waar nodig en geeft het gevoel dat het vrijblijvend is...... echt mooi gedaan met een lach en een traan.

• Communicatie N.v.t.

Molenweg 2

3171 CN Poortugaal

010 – 22 36 215

Over Evelien Uitvaartverzorging

Evelien maakt alles rondom de uitvaart bespreekbaar en geeft professionele begeleiding bij afscheid. Deze pure en positieve kijk geeft erkenning, troost en kracht. Ze laat je zien wat er écht mogelijk is en biedt alle ruimte voor je eigen kijk en behoeftes.

Over Uitvaartscore.nl